Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:41 13.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
Тема Да живее БСП!нови  
Автор 2biri ()
Публикувано25.09.23 01:46

Сред кандидатите за кмет за София - Ваня Григорова е диамант, изумруд!!! Аз отдавна съм й фен на голямата уста, а сега направо я виждам като изгряло слънце. Тая жена може в няколко диспута да смачка всички пишман ентусиасти. За Вили Лилков не ви вярвам. Тук в клуба все сини, сини и накрая 2%. Просто извадката не е никак представителна.

Наистина ли Хекимян ще е избора на Герб? Този представител на независимите медии? Оооооооооооо след оня от семейството от ДС - чудна картинка

Столичани, имате ли яснота за кой ще гласувате? При нас в Бургас е безинтересно и не е за тема Но съм потресена от липсата на избор. Уни доскоро проповядваше "най-малкото зло" - кое е то?

Тема Re: Да живее БСП!нови [re: 2biri]  
Автор oberleutnantRzevski (същият)
Публикувано25.09.23 03:40

Синдикалист?
От мен - не.
А и по принцип кандидат на БСП няма шанс в София, ако ще да може да ходи по водата.
Колко е устата също няма значение. Никой няма да си промени убежденията заради туй.
Трето, а може би и четвърто място, в зависимост от това колко лумпенпролетариат ще гласува за възраждане.

Автор osvoboden pich (Ястребовски)
Публикувано25.09.23 06:07

Още не знам, но със абсолютна сигурност няма да е за БСП. Никакъв шанс. Ще е за някой тъмносин десен - кой - още не знам.

Тема Днес отбелязваме Червена София.нови [re: 2biri]  
Автор bipet (шапшал)
Публикувано25.09.23 07:14

На 25 септември 1932 г. Работническата партия в условията на терор печели общинската власт в София.
Няколко дни преди изборите и на самия ден на изборите в София са докарани полицейски сили от цялата страна. Доведени са и македонски върховистки банди. Почти всички събрания на БРП са нападани и разтуряни, а ораторите и организаторите - арестувани и бити. Дирекцията на полицията и полицейските участъци са пълни с арестувани агитатори, кандидати и ръководни дейци на партията... Друго средство, което Народният блок упражнява са предизборните машинации и демагогия. За да си осигури успех в изборите, правителството променя избирателния закон...
Правителството на Народния блок, чиито партии впрочем претърпяват разгром точно в София на 25 септември, касира изборите и вместо демократично избрания нов общински съвет назначава седемчленка, която да управлява града.
Демокрация.
Демокрацията действа по единствено познатия И начин – големи приказки за свобода и терор когато чувства заплаха за властта си. И обявяване всеки опит за постигане на реална свобота за пресъпен режим. Със закон, драги ми Leos, именно със закон, а не с декларация както твърдиш.
Може да ритате по гръб от злоба срещу паметници и улици, но истината остава, дори да я изтриеш от учебниците по история.
Няма ли да ви е трудно да го направите когато Ваня Григорова вземе София ?

БСП не е точно социалистическия представител, но Ваня Григорова може да се окаже, че е.
Заблуждението на софиянци не може да трае вечно. Все някога ще си признаят, че са сгрешили. Моментът изглежда подходящ.

Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано25.09.23 08:53

Да, в каша сме... (абе можеше да пишеш в оная моя тема за кандидат-кметовете на София, за да не се дублираме и да се чудим в коя от двете да пишем, ама понеже е геройство ти да пуснеш тема - ПРОЩАВАМ ТИ!!!

)

Изобщо не съм мислила. Може би даже ще се регистрирам и ще ида да си гласувам на село, щото там поне знам за кого... Но зависи кво магаре ще пуснат ГЕРБ за кандидат.

(За "На село" да вметна нещо комично... на няколко поредни предсрочни парламентарни избори участвах в избирателните комисии там. Щото нали съм "организатор" - исках да видя как стават нещата. Тоз път пак питам дали ще имат нужда от мен и ето отговора: "Сега политическите сили са дейни и си предлагат сами хора. Ако някой закъса и иска съдействие, ще те имам предвид." Майтап! Партиите имат много по-голям интерес от МЕСТНИТЕ избори очевидно, защото фалшификациите вероятно там са на МЕСТНО ниво, а не на ЦЕНТРАЛНО, както на Парламентарните!!)

За Хекимян ПОСМЪРТНО няма да гласувам и смятам за лудост ако го издигнат. Тоз плъх НИКОГА не ми е вдъхвал доверие, нито ми е бил симпатичен като водещ и като какъвто и да е друг.

Ваня ми харесва.

СПОРЕД МЕН!!!!

Тема Re: Да живее БСП!нови [re: UnicaDonna]  
Автор MilaO6 ()
Публикувано25.09.23 08:49

Е, как Ваня бе, Уни! За Хекимян немало било да гласува, за БСП ли ще гласуваш!?

Тема Re: Да живее БСП!нови [re: MilaO6]  
Публикувано25.09.23 08:58

КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ СА МАЖОРИТАРНИ! Беше грешка от нейна страна да не се яви като НЕЗАВИСИМ кмет, ПОДКРЕПЕН ОТ....

Харесвам я бе!

Отдавна.

СПОРЕД МЕН!!!!

Тема Re: Да живее БСП!нови [re: MilaO6]  
Публикувано25.09.23 09:04

А ти много интересно ме питаш: За Хекимян немало било да гласува, за БСП ли ще гласуваш!?

Що не питаш :За ГЕРБ немало било да гласува, за БСП ли ще гласуваш!?

Или За Хекимян немало било да гласува, за Ваня Григорова ли ще гласуваш!?

Защо смесваш партия с личност?

СПОРЕД МЕН!!!!

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано25.09.23 09:32

Не мога да я издържа повече от 4 минути

.
То устато, ама човек трябва да води диалог, а не монолог.
Напоследък малко се "усеща", сякаш.

Тема Re: Да живее БСП или напразните усилия на любовтанови [re: 2biri]  
Автор Green Light (ентусиаст)
Публикувано25.09.23 09:42

Ваня Григорова е диамант, изумруд
Yes!
Макар, че аз съм фен на всичко друго, освен на това което излиза от "голямата и уста"

Другото ми огромно, направо космическо съжаление е, че единственият шанс да видя Ваня Григорова в екшън, би било на запис или по чиста случайност за трийсетина секунди пиршество на естетиката(после човек се заслушва).
Няма никакъв начин да си причиня предизборни диспути с нейно участие. Телевизорът ми е още нов и си го харесвам.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.