|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Саксън...   |  |  | Автор | ShokoLada (пристрастен) |  | Публикувано | 22.09.23 20:44 |  |  | 

къде сии..
 Липсват ми всички свежи никове, с които съм писала в невероятно хубави теми, смях, закачки.. музика..
 И имам предложение, който не пише, а само чете да се обади тук.. ще е гот
 Темата е всичкология..

Новак, я!..

|  |  |  
             |  |  | 

Ами ето и Саксънчето изгонихте с простотите си.

|  |  |  
             |  |  | 

Саксън знае, че има хора, които си я обичаме и не мисля, че се е оттеглила от тук.
 Предполагам е заета с работа, повишаване на квалификация и т.н.

|  |  |  
             |  |  | 

Може и да си прав.. нея я "познавам" от многоо години, тя мен също.. а може би и аз се увличам по тукашната атмосфера.. : )) та приемам критиката..
 Нищо де, тя като види, ще се обади.. сигурна съм..

Новак, я!..

|  |  |  
             |  |  | 

Изтрих се

Редактирано от parvaty на 22.09.23 21:43. 

|  |  |  
             |  |  | 

Ама момичето може да е заминала на специализация, да се готви за изпити или просто да се решила да си да даде почивка от достдници като нас.
 Повече от месец не е писала и в медицина.
 А тук мине не мине някой се изока да търси зачезнал ник.

|  |  |  
             |  |  | 

Разбира се, не е длъжна да се съобразява с моите липси... Просто една прочетена дума, отвори спомени.. и аз като застаряваща лелка ме хвана носталгията...
 Ми търсим я.. ако ние не се търсим.. кой?!..

Новак, я!..

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Темата е всичкология..  [re: parvaty] |  |  | Автор | ShokoLada (пристрастен) |  | Публикувано | 22.09.23 22:02 |  |  | 

И защо?

Новак, я!..

|  |  |  
             |  |  | 

Ми щото изнесох лични данни, пък пишманиталиянката само това чака..

Ти нали редовно пишеш в оня клуб, знаеш как стоят нещата. Чете се усилено всичко тук. Вече не публикувам нищо за себе си..

|  |  |  
             |  |  | 

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички) |   | 
 |