Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:09 26.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Ще изскочи ли заек от тая трънка?нови  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано19.09.23 08:36

Селскостопанските протести визирам, естествено.

Слушам преди малко - 400 трактора са на пътя!
Май само на едното място. Ще влизат в София днес… мащабът май е уникален до момента.

Вижда ли ви се възможно да са политически организирани и от кого? (Освен от Путин, естествено!

)

Като твърдост или слабост определяте изказването на академика, че протестиращите са терористи?

Смятате ли че ще има по-сериозни последици от “клякане” на едната страна?

СПОРЕД МЕН!!!!

Тема Re: Ще изскочи ли заек от тая трънка?нови [re: UnicaDonna]  
Автор Koftia (форумист)
Публикувано19.09.23 08:42

Смятам, че ако не се разберат скоро, като пристигна на слънчевото летище София, ще трябва да се прибирам за Пловдив през Петрохан, за по-напряко.

Тема Re: Ще изскочи ли заек от тая трънка?нови [re: Koftia]  
Публикувано19.09.23 08:45

Смятам, че ако не се разберат скоро

От страна на академичето иезуитщината е жестока. Твърди наляво и надясно, че исканията на протестиращите били ИЗПЪЛНЕНИ, че ТЕ отказвали среща и какво ли не още, неотговарящо на истината, но витиевато...

Ненапразно са го сложили на това място. Ако Киро Тъпото беше премиер - досега правителството да е паднало сто пъти, заради негови персонални изцепки.

СПОРЕД МЕН!!!!

Тема Re: Ще изскочи ли заек от тая трънка? [re: UnicaDonna]  
Автор Koftia (форумист)
Публикувано19.09.23 08:53

А оня, с двеста хилядите декара, дето обясняваше ситуацията, имаше ли някакво право, прав ли бе, не бе ли ? Че хич не им разбирам от обърканата външна и вътрешна политика ?

Публикувано19.09.23 09:15

Не съм много запозната.

Със сигурност има зърнари, които са пооткраднали и са се пооблажили. То в коя сфера на живота го няма? Тяхната теза е че да, получават най-много субсидии, но и дейността им е най-мащабна и всичко е пропорционално. В което има някаква логика.

СПОРЕД МЕН!!!!

Автор Koftia (форумист)
Публикувано19.09.23 09:35

Аз, по диагонал, разбрах следното . Бизнесът на зърнарите е, едва ли не, губещ. Много високи разходи за единица продукция. В резултат на което не издържат на конкуренция внос. Какво остава да изнесат на печалба. Защо в България е така, не знам. И с недвижимите имоти натам отивате. На ниво Москва, Хонг Конг, Торонто, Ванкувър.

Интернета и*а мамата на света. Всеки гледа от другия, учи се, стреми се да го настигне, да го задмине. Политици, държавници, бизнес, простолюдие, подрастващо поколение, застаряващо поколение…….. всичко. И червеите вече не са като едно време. Червей Колорад.

Публикувано19.09.23 09:45

Пак казвам - не съм достатъчно компетентна, за да имам твърдо мнение. Знам само, че не само зърнарите, а АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ селскостопанаджии са на протеста. Всички браншове. И голяма част от тях са засегнати от украинския внос - зеленчуци, плодове, мед...

Също така ми е показател това, че трите държави - Полша, Словакия и Унгария, ВЪПРЕКИ глобите, които вероятно ще понесат от кака си Урсула, са сложили свое собствено вето върху украинския внос, макар че ЕК и ЕС ВДИГНАХА ветото преди дни.

СПОРЕД МЕН!!!!

Автор Metropolis (LANL)
Публикувано19.09.23 10:02

Не са само земеделците. Има протест и на секция на енергетиците към "подкрепа" май беше. Инак това правителство ще дирибейста докато Боко тулупа е в поза партер. А това ще кара поне до изборите в САЩ.

Автор Metropolis (LANL)
Публикувано19.09.23 10:08

За протеста на

.

Тема Re: Ще изскочи ли заек от тая трънка?нови [re: Metropolis]  
Автор tuzlija-179435 (стар вълк)
Публикувано19.09.23 10:20

Президентските избори в САЩ са след година.
Общинските у нас - след месец. Според предизборния обичай може дотогава да палнат някоя и друга гора...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.