Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:22 08.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема Кренвиршиинови  
Автор osvoboden pich (Ястребовски)
Публикувано07.09.23 16:00

Много обичам кренвирши, но пък съм наясно че слагат всякакви боклуци, изрезки, сланина, рога, копита и т.н. в тях. Знаете ли някоя марка, дето знаете че е читава - примерно познавате някой във фирмата-производител да речем или пък нещо подобно.
Искам да си хапвам хубави кренвирши - варени или запечени с кашкавал, но не искам да ям боклуци.
Същото важи и за други марки и видове колбаси.
Мисля, че темата ще е полезна за всички. Благодарско.

Тема Re: Кренвиршиинови [re: osvoboden pich]  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано07.09.23 16:05

Амиии, вземи си куче

Преди 2-3 години, на морето, дойдоха щерката със зетя и кучето, младостка превъзходна. Да, ама ние нямахме предвидена храна за куче. Отскочи зетят до близкия магазин, донесе кремвирши "Бони". Кучето помириса, опита... и се сви в ъгъла на терасата, без да хапне.

Е, имах поне хляб и неква манджа. СЛожих... яде, че и ушите му пукаха.

Автор Naki (Company Ястреб)
Публикувано07.09.23 16:00

Няма начин.

Научи се да ядеш пастърма и филе "Елена".
Най-близки са до месото, за разлика от кренвирши, наденички/етц.

Тема Re: Кренвиршиинови [re: RujaKaramfilova]  
Публикувано07.09.23 16:08

Това пиша - наясно съм, че слагат боклуци - затова питам дали някой знае някоя читава марка.

Тема Re: Кренвиршиинови [re: Naki]  
Публикувано07.09.23 16:08

Кайзер-пастърма, суджук и т.н ям на поразия...

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано07.09.23 16:10

Неее знам. Аз също обичам боклуците наречени кремвирши.

Купувам чат-пат от най-скъпите, които има на витрината, не че е гаранция, ама да си начеша крастата

Автор MupaM (ordinary юзър)
Публикувано07.09.23 16:10

За децата взимам едни

, ситни, по 10 бройки в опаковка, от серията "чист етикет", демек без консерванти и излишни добавки. Нямам обаче инфо от кухнята - каквото написали, на такова вярвам.

„...дълбоко там под слоя горен,
загризал тайно сладък корен,
мезон те гледа ококорен!“

Редактирано от MupaM на 07.09.23 16:12.

Автор LOccitane (sorridente)
Публикувано07.09.23 16:13

Ееее Пичага, като руските сосиски от едно време когато беше СССР не съм яла никога

, може би само в Германия и Холандия, НО ето ти една хубава марка, в Амазон може да се поръчат/ въпреки, че не съветвам за поръчки на храни онлайн сайтове/ не знам дали ги има из бг суперите за жалост, тук от тях купувам и имат супер вкус.

אהבה

Тема Re: Кренвиршиинови [re: RujaKaramfilova]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано07.09.23 16:28

И аз освирепявам чат-пат за печени кренвирши с кашкавал, купувам си кренвирши Леки - тествани върху кварталните котки и марковите кучета на един съсед, които долна манджа не ядат. Леко пикантни са и с леко опушен вкус, като се запекат, са ми таман, все тая дали са от рога и копита, стават за ядене. Веднъж нямаха Леки и компромисно взех Бони. Ами ТЦ.

Тема не ставанови [re: osvoboden pich]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано07.09.23 16:32

имаше едни дето не са от боклуци, но ги спряха защото нямат вкус на кренвирши а на скъп салам
така че примири се с боклуците , това е положението, не може жената хем да е добра в леглото, хем да ти е вярна

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.