|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Какви подправки   |  |  | Автор | Albena l (оф..) |  | Публикувано | 31.08.23 02:17 |  |  | 

Се садят през есента.
 Моите цветя пак заминаха.
 Ама поне нещо сади ли се?

Ружа питам

|  |  |  
             |  |  | 

Не съм Ружа. Садят се пари и от там ......в магазина. Има от пиле мляко. При нас има дори и балканска чубрица. Има и смилянски боб, има и кауни от Любимец. Само вино няма от България. Иначе, като се видим в България, всички номер едно. Познавам 3 ма производители, с фирми, с всички подробности. Изнасят, на норма. Къде - не знам.

От мен това. Утре, като се събудят клубарите - повече.

|  |  |  
             |  |  | 

Много си мечтая за кауни и смилянски боб, шъ знаеш.
 Ако не бяхте вие, никога нямаше да знам какво е каун. Не че ще го запомня, де

|  |  |  
             |  |  | 

Знам защо пускаш тази тема. За да не пречим на Уникалната в други теми и тук скришом да си говорим за градини. Благодаря ти, приятелко!
 Щот й се драйфа, ама га яде кифтетата и доматето от село, не й се драйфа

Есента не съм сяла нищо, до сега. Тази есен ще го направя-моркови, лук, чесън, спанак, целина, магданоз, копър.

Цветята, да питам, все пак-поливаш ли ги?

|  |  |  
             |  |  | 

Насади си розмарин, салвия, босилек, хем ще ти гонят гадните мушици и комарчовци, хем ще ти ухаят добре , а и из русенско климатът е добър за тях, хем свежи ще си ги резваш в манджите. Дне ще готвя постен гювеч на фурна, след малко отивам да взема липсващият зарзават и запретвам ръкави, сега още си пия кафето

אהבה

|  |  |  
             |  |  | 

Аз розмарин слагам само, като пържа картофки в мазнината по време на пърженето, също и при пилешки дробчета по селски.
 За какво друго се използва , не знам.

|  |  |  
             |  |  | 

За какво друго се използва , не знам.

Агнешко.

|  |  |  
             |  |  | 

За всичко, ако правиш пилешки каренца от пилешките гърди, ако правиш пържолки, ако правиш сос за спагетки, отлична подправка е, като правя риба на фурна я пълня с розмарин, дафинов лист, босилек, черен пипер, зехтин

אהבה

|  |  |  
             |  |  | 

Основни подправки за рибата са девисил и естрагон.

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Какви подправки  [re: Albena l] |  |  | Автор | BATHco (Bath`men Со) |  | Публикувано | 31.08.23 10:44 |  |  | 

Който сее вятър - ще жъне бури!

Don`t Worry! Be happy!
 \\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички) |   | 
 |