|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
За българските риби да, но за средиземноморските са малко по други, както и за октопод, миди и други морски дарове
אהבה
| |
|
Коктейл от аперол сприц, шампанизирано вино просеко, малко газирана вода, лед, пусни стрък розмарин вътре и ще видиш ефекта и резен зелен лимон
אהבה
| |
|
За какво друго се използва
За кофата за боклук.
Розмарин и босилек да не помирисвам ебаси!
| |
|
босилек да не помирисвам ебаси!
Умиргам за босилек.
Аз пък току направих песто. Една доза с кедрови ядки, друга с орехи, трета със слънчогледови семки. С пармезан и трите.
Няма особена разлика, ноооооооо всичко с босилек. Може и с магданоз, но то пък си е съвсем друга подправка.
| |
|
Вчера съседката ми , една възрастна госпожа ми даде огромна връзка с домашен градински босилек, цялата ми къща сега мирише супер на пресен босилек
אהבה
| |
|
Супер, направи си песто!
| |
|
Не, ползвам го за готвене, аз тук си купувам директно песто дженовезе, истинско от пазара, уникално е!
אהבה
| |
|
Няма по-истинско от домашното.
| |
|
Това което купувам аз е домашно, направено съобразно всички такъми на песто дженовезеоригиналното песто!
אהבה
| |
|
Е кво е то оригинално песто? Формулирай, моля! Опиши!
Моят босилек е сорт "дженовезе". Имам и разни други сортове : лилав, червен, голем колкото спанак, ама не правя песто от тях.
Какви са такъмите на пестото : босилек сорт "дженовезе", зехтин, студено-пресован, кедрови ядки (в това, което купуваш я кедрови, я орехови, квото ти кажат това, няма разлика, особена), пармезан, чесън, може и малко чедър.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|