Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 15:04 17.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Клубе, да ви разкажа за моите патиланови  
Автор Laugh2O22 (живеещ)
Публикувано08.04.23 20:52

ДНЕС се убедих, че 10 мин. или даже взимането на друга посока като излезем от дома могат да ни променят живота. Да ви разкажа.

Днес спокойна като всеки ден излизам с моето куче да си го разходя. Вървя си спокойна по слънчевата улица и изведнъж срещу мен идва един съсед с две кучета, които са адски зли и които вече три пъти са ме нападали заради моето куче, но аз все успявам да изтръгна моето зверче от зъбите им

Днес обаче се отскубна по голямато, което си е егати вълка, аз бях от другата страна на улицата и здраво държа моето на каишката, НО вълкът с екстремна бързина достигна до нас и захапа моето зверче над опашката. Боже направо ми стана зле, обаче аз не загубих самообладание и с един як ритник го изритах вълка в шията, разтегнах си крака адски, но беше каратистки удар направо, и отскубнах моето песче от този звяр. Взимам моето куче в ръцете и инстиктивно се обърнах с гръб към звяра, който ми скочи и аз си казах ей сега Господ да е с мен, ако ме захапе за врата или гърба не знам, последната мисъл, която ми мина...За щастие дотича отвратителният съсед и аз не знам как го изтръгна от тази кръвожадна сцена побеснелият вълк....Рухнах на земята от стрес и адреналин треперих направо!!!

И сега другата част, вместо да ми се извини този италиански пейзан, той започна да ми крещи, да ме обижда с адски нецензурни изрази и то на средата на улицата обиди пред другите съседи, които разбира се втрещени гледаха моята битка.

Това негово поведение в момента ми преля чашата, тези които живеят в чужбина знаят какво последва. Обадих се на карабинерите и на мъжа ми, който дотича по пантоф изплашен Дойде да ме успокоява направо, аз бяла като платно седя на тротоара пейзана крещи...Та съседът си се прибра и ми каза, че хич не го интересува нищо. Аз изчаках органите на реда, междувременно мъжът ми донесе вода и валериан да успокоя топката, а кучето горкото още по стресирано от всичко се крие между краката ми.

След има няма 10 мин. дойдоха полицаите, като през това време ми се обадиха 3 пъти да ме питат дали съм добре и дали имам рани....за щастие не, имам синини по крака и кучето леко е подуто над опашката, но успях да го отърва.

Междувременно....понеже мъжът ми стои до мен и чакаме полицаите някакъв друг пейзан се показа да каже на мъжа ми да ходи по дяволите и че той щял да излезе да го застреля.... егати екшъна хора, мъжът ми каза, че не са неща, които го касаят него и да си стои кротък и да не се бърка с глупави коментари.

Дойдоха полицаите и всички се изпокриха, затвориха прозорци, врати, щори хаха утихна квартала поговориха хората с мен, обясних, че е за 4ти път ми се случва подобно нападение от тази двойка кучета и ги помолих да вземат данните на въпросният стопанин на двете побеснели кучета и че , ако още веднъж се случи подобен екшън ще завършиме в съда и ще искам обезщетение за физически наранявани, за стрес, за обиди на публично място и т.н. Казаха ми , че съм си в пълното право и че добре съм постъпила, че съм се обадила да регистрират този случай.

Честно ви казвам още съм в шок, егати преживяването, а бях готова да ходя в магазина за козметика да си купувам разни неща и за подаръци исках да видя...ама не би, то ми мина и настроение и всичко. Сега седя с вдигнат крак на един пуф тук и викам чакай да споделя с клубеца. Егати, а тук при нас утре е католическият Великден, аз куцам, егати побеснелият пес Сипах си едно вино сега да ме отпусне тотално.

Въпреки шока съм доволна, защото тук като те видят чужденец са доста нагли, а като дойдоха полицаите ухааа майко да ги видиш ти как се изпокриха като мишки всички. Нека да знаят, че аз не се плаша, че съм тук легално, а не те както си мислят чужденец, значи той ще си трае нанайци, дадох си и карта и всичко, аз съм с чисто досие и много по скедирана от тях, но те това не го знаят. Е сега разбраха , всеки да си знае мястото, ще ме обижда той пред другите хора, пейзан смотан, Едва се въздържа мъжа ми, но и добре направи, защотото ако тук посегнеш пръв на някой си в панделата със сигурност и са дела, адвокати и аз не знам още какво. Тъпак, ще ми хапят кучето неговите песове, че и аз рискувах този път, да бъда наръфана, да им слага намордници като не може да ги контролира и му бягат. А и мъжа ми два пъти същите песове са го нападали...та общо 6 пъти с днешният!!!

אהבה

Тема Re: Клубе, да ви разкажа за моите патиланови [re: Laugh2O22]  
Автор hypey (ентусиаст)
Публикувано08.04.23 20:58

Ти от кога имаш куче? Защото ако имаш проблем с тези кучета, още като си видяла едното да се отскубва и да пресича улицата е трябвало да вземеш твоето на ръце. Защо си чакала да го захапе?! Обикновено кучетата имат непоносимост едно към друго, а не към хората. За междусъседските отношения не знам, ама за междукучешките май не знаеш много:)

Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано08.04.23 21:08

прехвалените ти италянци ще излязат същите простаци като българските кучкари.

ЗАБРАНА ОТ: UnicaDonna, sladunka medunka, Liya, saksun, NUT, jumbles

Тема Re: Клубе, да ви разкажа за моите патиланови [re: hypey]  
Автор Laugh2O22 (живеещ)
Публикувано08.04.23 21:09

Аз знам и не ми е за първи път, моето още като бе малко кутре ни нападнаха и от тогава той не ги понася, имам предвид моето куче тези двете, те са врагове, сутрин като излизат започват да лаят бясно, да будят целият квартал, защото има други кучета, които даже вият на умряло, нашият само лае.
Ако знаех, че той се прибира щях да мина от другата страна, в смисъл вместо на дясно, да завия на ляво, но....аз реших да гледам залеза с моят Песчо, а то, егати залеза стана.

Всичко стана за секунда, да знам , че трябва да го взема на ръцед, но НЕ успях, просто невероятна бързина, казвам ти все едно бях в гората и срещу мен тича звяр, баш. После успях грабнах го въпреки, че си е 14 кила, не е чак толкова лек, но бе късно вече и вълкът ми скочи на мен, абе луда работа.

А този съсед не го познавам, той живее на улицата перпендикуляр на нашата, не знам даже и как се казва нито той, нито кучетата и аз му казвам дайте си личната карта да направя оплакване, абе заминавай ми вика в твоята ДЪРЖАВА

няма да ти дам каратата си и всичко придружено с коктейл от други яки обиди...брех викам, така ли, амбицира ми, без това бях в тотален шок, малко ми трябваше и набрах 112

אהבה

Автор tartarianeyes (Ястребовска )
Публикувано08.04.23 21:10

Трябва ти нещо такова

върнете ни архивите, идиоти

Автор zaphod (мракобес)
Публикувано08.04.23 21:13

еее оти ги ручахме жабетата и чужд език учихме, като всички държави били "няма такава държава"

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: Клубе, да ви разкажа за моите патиланови [re: alisalisa]  
Автор Laugh2O22 (живеещ)
Публикувано08.04.23 21:20

МанИ, манИ, този баш пейзан, ама от тези яките, адски нагъл, такъв стрес ми причини, направо ти казвам стана ми зле, сърцето щеше да ми изхвръкне през гърлото, и ми казва ееее айде сега да не би да ти умря кучето, ти за едно куче ли си и се хили гнусно , а аз седя на земята, той се прибра, прибра зверовете и се върна да ме обижда...лелеййй как ми падна пердето, няма да ти казвам какви сили извадих и като скочих, както си седях...но сега се успокоих и усещам болка в крака, НО, ако отида в бърза помощ за протокол...не ми мърдат 3 часа кибик, днес е предпразничен ден и въобще....а и нямам кървища и т.н ще ми дадт бял код...не ми се ходи, иначе щях и снимка да си направя и протокол, направо се втрещих, гледаш ги мили и усмихнати...да знам, че писах тема за усмихнатите поздравяващи хора в Холандия...е не знам дали там може да намериш такива пейзани, със сигурност, кой знае.. този адски невъзпитан човек. Аз зради това все казвам, едно е да си турист в някаква страна, друго е да живееш ежедневният живот.

אהבה

Тема Re: Клубе, да ви разкажа за моите патиланови [re: tartarianeyes]  
Автор Laugh2O22 (живеещ)
Публикувано08.04.23 21:26

Адска работа...такова нападение за първи път, нещо в атмосферата ли има, пълна Луна ли е не знам, но май ще трябва да закупя, то сега ще ме е страх да вървя из квартала, ако този звяр пак се отскубне...А моят Песчо е кротък, той не напада, само целувки раздава, демек ближе и търси да го погалят

אהבה

Тема Re: Клубе, да ви разкажа за моите патиланови [re: zaphod]  
Автор Laugh2O22 (живеещ)
Публикувано08.04.23 21:28

Хахах, ти зарежИ, ами да видиш като съм в стрес как ми се изпари и граматиката, та ми дойдоха всички месести родни псувни, ама се въздържах, то и без това няма кой да ме разбере

Добре, че вълкът не ме захапа по гърба както си му е реда, има Провидение все пак.

אהבה

Автор hypey (ентусиаст)
Публикувано08.04.23 21:29

Аз съм кучкарка, минала съм през какви ли не ситуации, да го крия в ръцете си, след като върху мен са се покатерили две пуснати огромни овчарки, да не мога да го спася от котка, която му скочи на гърба и си заби всички нокти в него, да е нахапан в заграждение от голямо хъски, да ме събаря на заледен път, да се чудя как да го сваля от дърво в гората, по което се качи, но не можеше да слезе ...
Абе обичам кучета, затова - куче само на каишка, избягване на рискови зони, където се разлайват кучета зад огради, пускане само в заграждения, по възможност само или поне с кучета от неговия калибър

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.