|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема
|
Тема за хора, които искат да се карат
|
|
Автор |
osvoboden pich (Ястребовски) |
Публикувано | 29.03.23 12:08 |
|
Тъй като Ружа беше написала тема в която не иска хората да се карат и те се изпокараха... и темата беше заключена, пускам тема дето хората да се изпокарат за да не го правят.
| |
|
А за тия, които ни се водат, ни се карат!?
Don`t Worry! Be happy!
\\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"
| |
|
Ето тук е мястото
| |
|
Останала съм с впечатлението, че се интересуваш от йога и медитация, та кажи ми според теб, кои постури от йогата да избягвам за да не натоварвам кръста и да имам схващане и болка после, мерси.
אהבה
| |
Тема
|
Re: Тема за хора, които искат да се карат
[re: Laugh2O22]
|
|
Автор |
alisalisa (Lipari също) |
Публикувано | 29.03.23 13:40 |
|
спонсорът не ти ли дава парици за йога инструктор?
ЗАБРАНА ОТ: UnicaDonna, sladunka medunka, Liya, saksun, NUT, jumbles
| |
|
Не съм задълбавал толкова в йогата, че да се ангажирам да ти кажа подобно нещо.
Вероятно имаш схващане поради някакъв чисто медицински проблем.
Навъртре съм в дзен медитацията до степен, че мога да водя групи... но не го правя тъй като твърде много ме мързи.
От йогата знам няколко дихателни практики, които обаче първата практика трябва да се провежда под надзор - т.е. не съм аз човекът. От йогата пак съм бил на курс по сахадж самади медитация... това е.
| |
|
Какво разбираш под спонсор и съпруг?
| |
|
съпруг, който ти спонсорира битието с всичките му масрафи, барабар с червилото и тампоните, какво има да се разбира!
ЗАБРАНА ОТ: UnicaDonna, sladunka medunka, Liya, saksun, NUT, jumbles
| |
Тема
|
Re: Тема за хора, които искат да се карат
[re: alisalisa]
|
|
Автор |
Laugh2O22 (живеещ) |
Публикувано | 29.03.23 14:03 |
|
спонсорът не ти ли дава парици за йога инструктор? как да го разбирам това, спонсор???
אהבה
| |
|
И аз се чудя Но за да няма неясноти, курсът ми по йога струва 40 евро на месец, тъй като частично е спонсориран от Общината в която живея и тези евра си ги плащам аз от изработените от мен пари с честен труди още да уточня, инструкторката ни , ни дава доста постури съобразени като цяло с групата, но аз искам да избегна някои , които натоварват кръста заради това попитах Пича
אהבה
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
|
|
|