|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
Тема
|
Свежест
|
|
| Автор |
Laugh2O22 (живеещ) |
| Публикувано | 11.03.23 19:31 |
|
|
За мозъка! Това ми е темата. Какво правите за да освежавате мозъка си, за да го поддържате във форма. За тялото то е ясно спорт, разходки, тичане, фитнес, йога. Но мозъкa? Тук сме все хора над 40, над 50, та реших да попитам. Кръстословици, чужди езици, пишете книги, поезия, учите нови професии, медитирате, какво правите? Слушате музика, гледате филми на чужд език.
אהבה
| |
|
Тема
|
Re: Свежест
[re: Laugh2O22]
|
|
| Автор |
NUT (ентусиаст) |
| Публикувано | 11.03.23 19:40 |
|
|
моят мозък е изцяло задръстен - защото мисли само за здраве и проблеми!
| |
|
|
|
Добре, но въпреки това, какво правиш за да му дадеш...почивка?
אהבה
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
NUT (ентусиаст) |
| Публикувано | 11.03.23 19:45 |
|
|
интересувам се от куестове - които над 70% познавам!
| |
|
|
|
Куестове, това сa тестове за интелект ли?
אהבה
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
NUT (ентусиаст) |
| Публикувано | 11.03.23 19:52 |
|
|
най-вече за обща култура
| |
|
|
|
Дай няколко, ако ти се занимава , да видя какво ще мога да направя.
אהבה
| |
|
|
|
Често гледам в тубата възстановяване на разни джаджи -
Приятно ми е да ги гледам - като медитация си е.
Освен това посещавам ошовски уъркшопи или семинари - който както иска да му казва. Последният беше може би преди около месец - 4 дни в тишина, вегетарианска храна, без телефон, телевизор и квото друго се сетиш в хотел насред нищото. Ето това ме възстанови. През юни ще посетя друго подобно събитие, веднага след след което съм на море. Играя доста войнствени и биткаджийски игри на компа (като ), гледам филми, научно-популярни програми по тв-то, чат пат играя шах онлайн с реални хора в chess.com. Ей такива неща.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
NUT (ентусиаст) |
| Публикувано | 11.03.23 19:55 |
|
|
ами следи ги из всякакви медии за образование - слух и четмо
примерно - нашите биолози в Антарктида...какъв на цвят откриха за първи път рак...
и то тази година?
Редактирано от NUT на 11.03.23 20:06.
| |
|
|
|
За там знам, че има т.н. хрилоног рак, но дали са го открили нашите биолози и кога не помня. Във фейсбук често ми излизат рази тестове, да правя ги.
אהבה
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | (покажи всички)
|
|
|