Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:13 05.10.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Телефоннови  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано11.02.23 22:11

Поради друга тема, та да питам : хора, винаги ли носите телефона си в себе си?
В тоалетната, в банята, в градината, докато спите, във фитнеса, в сауната, на плажа....?

Изключвам лекари, пожарникари, други професии с договори на разположение 24 часа.

Тема Re: Телефоннови [re: RujaKaramfilova]  
Автор Naglets (Чуций)
Публикувано11.02.23 22:31

Ми, не винаги.
От няколко години умишлено не го нося в тоалетната със себе си, защото установих, че когато телефонът е на бюрото ми, а аз влизайки в тоалетната вече съм започнал да се здрависвам с моя партньор там, телефонът прекалено често звъни, ерго, неносенето му увеличава поръчките и приходите от бизнеса ми...

WALL·E

Тема Re: Телефоннови [re: Naglets]  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано11.02.23 22:38

Аз смятам, че ако нещо ме разведе това ще е телефонът. Сутрин-1 час в тоалетната. Четат се новини, романи, новости...

Ако заподскачам отвън... еее, извинявай, моля те, извинявай... Пък чак на мен ми става неудобно, че съм му прекъснала размисъла, щото тогава му идвали великите мисли

Що велики открития е пропуснал заради мен

Автор Albena l (оф..)
Публикувано11.02.23 22:43

В банята не, но иначе да.
Трябва ми предимно за мейла и месинджъра. А кой ще ми звъни, си е негова работа

Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано11.02.23 22:58

Преди излизане навън си повтарям наум: "ключ, карта, пари, телефон". Зимно време, ако е под нулата, допълвам с "шал, шапка, ръкавици". Преди влизане в колата: "бавно, внимателно, учтиво, с куртоазия, отговорно, законно, разумно" – това е моята философия зад волана.

Вкъщи телефонът седи на бюрото, категорично отказвам да го държа на друго място.

Автор parvaty (усмихната)
Публикувано11.02.23 23:04

Аз - да! Преди години имаше един мим по ФБ “не се впечатлявайте много от лайковете, които получавате - повечето са от хора, седящи в тоалетната”

Отделно дето аз от години не ползвам компютър - ни за дир, ни за ФБ, ни за мейли… всичко от телефона, затова и понякога вместо “в” пиша “я”, или вместо “да” пиша “са” - щото буквите са една до друга .. и понеже пиша бързо ме мързи да се връщам да поправям..

Хеле пък като излизам - първо, че колата търси телефон за да включи аварийното повикване, второ - слушам музика от телефона е колата. И тая опция, като тръгна за работа “не намирам телефон за спешно обаждане” толкова пъти ме е спасявала да не отивам в офиса без телефон .. не можеш да си представиш.

Тема в кенефа ходя с таблетнови [re: RujaKaramfilova]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано11.02.23 23:27

по начало не си падам по малките екрани
жената ме изумява как си чете пощата на телефона седнала до компютъра

Тема Re: в кенефа ходя с таблетнови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор parvaty (усмихната)
Публикувано11.02.23 23:31

Е що? Моят е с голям екран и аз обикновено го въртя хоризонтално.. като си легна даже Нетфликс си гледам на него, пък на телевизора си върви нещо друго..

Автор oberleutnantRzevski (същият)
Публикувано12.02.23 00:54

Тц, тц, тц...
А бях готов да те взема, ако Карамфилов те зареже...
Ма чета си книгата бе!
Кво като е в кенефа, и кво като е на телефона!

Иначе - не.
Не го нося нито в банята, нито в градината.

Тема Re: в кенефа ходя с таблетнови [re: parvaty]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано12.02.23 01:38

голям, голям, колко да е голям
и моя е над 6", ама друго си е 40" монитор + още един
колко прозореца можеш да отвориш наведнъж на телефона и да са ти удобни?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.