|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
Тема
|
Имам два въпроса към Киро
|
|
| Автор |
LeoS (стар член) |
| Публикувано | 08.11.22 18:13 |
|
|
1. Защо Грийна е занулен (няма такъв потребител), а не си го махнал от ВИПа, както пише в т.4. от гениалното ти прозрение за правило - цитирам: "4. Хасанка е извън ВИПа..."
2. Ако си прав в нелицеприятния ви спор с Грийна, защо изтри всичко от диалога ви с него?
(дали пък не е защото сам си се засрамил от това, което си писал и не си искал да оставиш следа - разсъждавам си на глас)
Благодаря за отговорите.
| |
|
|
|
Ща делнат.
върнете ни архивите, идиоти
| |
|
|
|
Винаги съм обичал прецедентите.
Те са в основата на много законодателства...
| |
|
Тема
|
Re: Имам два въпроса към Киро
[re: LeoS]
|
|
| Автор |
NUT (новак) |
| Публикувано | 08.11.22 18:20 |
|
|
това драснах на Грийна
и не я знам тази уникална с кой иска да си драска "нормално"!!!
| |
|
Тема
|
[re: NUT]
|
|
| Автор |
LeoS (стар член) |
| Публикувано | 08.11.22 18:30 |
|
|
А ти не скачай винаги първо, а после да викаш "хоп"...
Уникалната няма НИЩО ОБЩО в случая!
| |
|
Тема
|
[re: LeoS]
|
|
| Автор |
NUT (новак) |
| Публикувано | 08.11.22 18:35 |
|
|
ами нищо няма на екрана И съм в невидение
а с Грийна се знаем още от 30-40 - и сме си писали виртуални водевили в най-добрия смисъл на думата!
и аз съм от никовате заради който Грийна се появи в 40-50!
а какво става посред нощите И после се трие - знаят само хората с власт и тези които не спят!
толкова от мен по темата - защото не измислям логическо обяснение Грийна да е без ВИП!!!
| |
|
|
|
Тук е някъв виртуален закон на джунглата.
върнете ни архивите, идиоти
| |
|
|
|
Това дори не е прозрение за правило, както меко си се изразил, а едноличен декрет.
Но не виждам смисъл да се ядосваш.
Под секрет да ти кажа, Дирът е (платформено) полски, но тук-таме с руски островчета и едно от тях е това, ако ме разбираш. Полека-лека и т.н. Така или иначе темата ти или ще изчезне, или ще даде друг вид фира, та защо да разсъждавам безплатно. Дреме ни на... нали.
| |
|
|
|
ти в този клуб - само убиваш време
и не ти дреме за никой клубар с когото си драскаш И то само ако решиш?
| |
|
|
|
В отговор на:
Дреме ни на... нали.
На мен ми дреме.
Поради един куп основания...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
|
|
|