|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  Имам два въпроса към Киро   |  |  | Автор | LeoS (стар член) |  | Публикувано | 08.11.22 18:13 |  |  | 

1. Защо Грийна е занулен (няма такъв потребител), а не си го махнал от ВИПа, както пише в т.4. от гениалното ти прозрение за правило - цитирам: "4. Хасанка е извън ВИПа..."
 2. Ако си прав в нелицеприятния ви спор с Грийна, защо изтри всичко от диалога ви с него?
 (дали пък не е защото сам си се засрамил от това, което си писал и не си искал да оставиш следа - разсъждавам си на глас)

Благодаря за отговорите.

|  |  |  
             |  |  | 

Ща делнат.

върнете ни архивите, идиоти

|  |  |  
             |  |  | 

Винаги съм обичал прецедентите.
 Те са в основата на много законодателства...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Имам два въпроса към Киро  [re: LeoS] |  |  | Автор | NUT (новак) |  | Публикувано | 08.11.22 18:20 |  |  | 

това драснах на Грийна
 и не я знам тази уникална с кой иска да си драска "нормално"!!!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Имам два въпроса към Киро  [re: NUT] |  |  | Автор | LeoS (стар член) |  | Публикувано | 08.11.22 18:30 |  |  | 

А ти не скачай винаги първо, а после да викаш "хоп"...

Уникалната няма НИЩО ОБЩО в случая!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: Имам два въпроса към Киро  [re: LeoS] |  |  | Автор | NUT (новак) |  | Публикувано | 08.11.22 18:35 |  |  | 

ами нищо няма на екрана И съм в невидение
 а с Грийна се знаем още от 30-40 - и сме си писали виртуални водевили в най-добрия смисъл на думата!
 и аз съм от никовате заради който Грийна се появи в 40-50!
 а какво става посред нощите И после се трие - знаят само хората с власт и тези които не спят!
 толкова от мен по темата - защото не измислям логическо обяснение Грийна да е без ВИП!!!

|  |  |  
             |  |  | 

Тук е някъв виртуален закон на джунглата.

върнете ни архивите, идиоти

|  |  |  
             |  |  | 

Това дори не е прозрение за правило, както меко си се изразил, а едноличен декрет.
 Но не виждам смисъл да се ядосваш.
 Под секрет да ти кажа, Дирът е (платформено) полски, но тук-таме с руски островчета и едно от тях е това, ако ме разбираш. Полека-лека и т.н. Така или иначе темата ти или ще изчезне, или ще даде друг вид фира, та защо да разсъждавам безплатно. Дреме ни на... нали.

|  |  |  
             |  |  | 

ти в този клуб - само убиваш време
 и не ти дреме за никой клубар с когото си драскаш И то само ако решиш?

|  |  |  
             |  |  | 

В отговор на:
 Дреме ни на... нали. 
 На мен ми дреме.
 Поради един куп основания...

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички) |   | 
 |