Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:49 02.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
Тема Проивогрипните ваксини (след пандемията)нови  
Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано17.10.22 10:49

През последните две години сякаш грипът беше победен от ковида и нямаше грипни вълни. Сега онази гадост сякаш отмина, пу-пу-пу и може би грипът предстои да се завърне. Какво мислите, какво сте чели и какви са ви намеренията по въпроса?
Антиваксърите сте ясни, макар че, де да знам, вие също сте море - анти-ковид-ваксъри ли сте, тотал-антивакъсири ли сте или сте си анти, а ваксинирането е дребно подмножество..? Давайте си акъл на воля, който иска да си ви чете.

Другите сред вас, обаче, сте по-голяма загадка. Какво ще правите?

Тема Re: Проивогрипните ваксини (след пандемията)нови [re: Green Light]  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано17.10.22 11:03

Слушах тия дни, вече не помня кой виден имунолог, че няма нищо лошо човек да се ваксинира с двете ваксини. Айде, юруш на ваксините.

Аз друго си мисля, отива човек и си мери антелата за ковид. Има, не се ваксинира.
А за грип? Или там няма такова нещо, простете невежеството ми.

Аз съм против ваксините за К19 и грип, но не съм антиваксър. Всички други ваксини аз и моите деца, внуците, ги имаме/имат.

Тема Re: Проивогрипните ваксини (след пандемията)нови [re: RujaKaramfilova]  
Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано17.10.22 11:22

Да и аз слушах, но питам за вашето мнение, вие сте ми лакмуса.

Сума решения съм взел след акъли от тук.
Защо си против тези за грип?

Автор Albena l (оф..)
Публикувано17.10.22 11:27

Няма да си мръдна пръста за никакви ваксини.
Виж, ако е за някой парцал - отивам веднага

Автор h1685614@trbvm.com (Гераско)
Публикувано17.10.22 11:37

Аз съм за противогрипните ваксини, имам илюзията че вършат работа. Същевременно не мисля че ще се вдигна да отида някъде да ми направят. Ваксините които досега са ми правени все са били по случайност. Отивам в офиса и гледам в столовата правят ваксини, без пари, собствениците на бизнес сградата ги плащат. И не защото без пари, ами защото като видя опашка и по рефлекс се нареждам. И те така през година две ги улучвам.

Автор tuzlija-179435 (стар вълк)
Публикувано17.10.22 11:41

Лани по това време личната лекарка ми отпра трета доза за ковид , както и антигрипна.
Понеже тя не си пада по крайностите и премерва всички "за" и "против", сега също възнамерявам да се вслушам в съвета й.

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано17.10.22 11:51

Защото смятам, че са излишни. Организмът трябва да се пребори сам. С тези ваксини правим организмите си мързеливи, вместо те сами да си борят, ние им помагаме. Ставаме все по-кекави. Ще дойде време сутрин задължително дозата, за да можем да дишаме. Ставаме зависими.

Това е мнението ми.

Автор 741 ()
Публикувано17.10.22 11:55

За себе си не.

Не контактувам с много хора и грип не съм хващал не помня от кога (десетилетия) и рискът при мен е малък. А и не съм все още твърде дърт, та да го мисля ако все пак го лепна. Ефективноста им е относително ниска, и като събера всичко на куп, при мен не си струва.

Иначе, нямам притеснения за ваксината. Ако изтерясат и го поставят като условие за едно-друго както беше за ковида, набождам се без замисляне.

Тема Re: Проивогрипните ваксини (след пандемията)нови [re: 741]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано17.10.22 12:09

и грип не съм хващал не помня от кога (десетилетия) и рискът при мен е малък. недей леж на таз кълка, колкото по-рядко хващаш всички там вирусни настинки, толкова по-тежко ги караш. това го открих от как децата започнаха да влачат всичко заразно в къщи - и аз вече "не боледувам", ама щото съм всъщност перманентно болен до ниво че вече не ми личи и почти не го усещам. а като нямах деца, хващах там 2-3 хреми годишно, ама истински, със сополи и зачервени очи , огромна досада.

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: Проивогрипните ваксини (след пандемията)нови [re: zaphod]  
Автор 741 ()
Публикувано17.10.22 12:17

Аз не казвам, че ще го карам леко, а само че вероятността да го лепна е малка. Пък ако го лепна, каквото дойде. Ако започнат да съобщават за по 100-200 трупа от грип дневно, ще го мисля. За момента не.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.