|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
Начи...принципна тема, нищо лично!
|
|
Автор |
Lira Emerald (Happy dreamer:)) |
Публикувано | 24.10.22 20:37 |
|
Да вземем се уточним кой от какво разбира в клуба и къде, в кои сфери не бива да се бута с бутонките, с калпави, но пък с претенция мнения дето не знаеш, да се смееш ли, да ругаеш ли...
Щото се получава, че вместо да се поучи човек, да попита, да се позаинтересува за сфера, дето му е неясна, да уважи знанието на съклубар, да се радва, че може да се докосне до светове и неща, които са му непознати или неясни...той тръгва да обезценява, да се драчи, да намила некви си негови фантасмагории и в крайна сметка става ебаси тъпия диалог.
Та, аз например:
1. Не се бутам с неадекватни мнения и не хабя ефирно време в политически теми, щото политиката не ме влече и хич не я долюбвам.
2. Не мога да вземам участие и в инженерни теми и разни задачки-закачки, щото не ме влекат и не ги разбирам нещата дето има техничарски и математически неща.
3. Като стане дума за банково дело и некви таквиз финтове и операции съвсем не драскам в подобни теми./демек не се спъвах в тематичните теми на Ламби/
4. За селско стопанство, села, правене на вина и ракия, домашни туршии, градинска продукция въобще, къртици, слепи кучета и пр. не припарвам да се излагам в подобни теми на разбиращите.
5. Не давам и некакви специфични мнения по кинаджийски теми, защото там Мила е спец, казвам само-аджамия съм и не се излагам с мнения. Само чета и се уча от разбиращите, а ако нещо не ми е ясно, учтиво ще се позаинтересувам и ще благодаря, че са ме дарили с отговор и съм научила нещо.
6. От религия, задълбочена история също не отбирам. Когато има такива теми, чета и се опитвам да си попълвам фонда от подобни знания на клубари, които гледам са напред с материала.
7. За рисуване, иконопис чета Алиса и мълча, щото нЕма кво да кажа, освен да се образовам от баш майстор.
8. За счетоводство козирувам пред Парвати...там не се бъркам в подобни теми.
9. В работата и специфични теми и мнения на доктори/здравей Саксун/ и софтуеристи въобще не ме търсете с адекватни мнения
и т.н., разбрахте ме какво искам да кажа...
Та искам да поясня от кои теми що годе разбирам. Не са много нещата, но там не съм съвсем аджамия!
Това са:
1. Грим, гримът като професия и изкуство - цветоанализа, моделиране и всичко от сферата./стаж 25 години/
2. Декупаж-майсторлъка на разкрасяването на предмети-малки и големи. Там също бая боички и разни ефекти. /стаж 10 години/
3. ТАРО/стаж 30 години/ и психология на Тъмната триада-нарцисисти, социопати, психопати...макиавелисти
4. Мъже, бракове и безброй лИбовни афери...стаж цЕл съзнателен живот от 18 години натам!
5. Проблеми с глутен и как да се справим с това ...стаж цял живот
6. Живот по чужбина-спомени от 90-те/стаж 10 години/
...общо взето това е
Та, молбата ми е, за точки от 1 до 5 вкл., когато стане дума за някоя от тези сфери и съм писала по темата, моля да не се контрираме с напреки обезценяващо-лаишки мнения, защото просто не приляга на уж разумни и сериозни хора да олекват по някакъв инфантилен начин!
По-скоро, ако нещо е неясно, попитайте, поинтересувайте се...ще ви се отговори с радост и ентусиазъм, защото се вижда, че цените опита на дадения човек в дадена област
Благодаря за разбирането!
Подпис: Ваша Лира, дето не от всичко разбира
и дето не и е работа, не се навира!
Редактирано от Lira Emerald на 24.10.22 21:59.
| |
|
Лайквам и се присъединявам
С изключение на твоите компетентни теми.
Току по случайност се отвори тема, която ми харесва, и се пристъпва към чат и съвсем странични "клончета".
Та бързо губя интерес.
| |
|
ако секи приказва само от каквото разбира
| |
|
Аха, значи за забава ставало въпрос тук, не са стойностни диалози...ясно!
Аман от сеирджии и разтоварващи се на чужд гръб!
Е затова е много ценно правилото на админа дето е най-отгоре
| |
|
Що така яхна метлата, бре?
Кой те ядоса?
ЗАБРАНА ОТ: Albena l UnicaDonna, sladunka medunka, Liya, saksun, NUT
| |
|
Абе никой не ме е ядосал, ама като го прочетох Грийна в другата тема и Аsia...там за частта с цикламеното и ми се дощя ей така да си окна по принцип...все ще е от полза
Иначе и с двамата се разбрахме, ама това губене в превода много пречи понякога при диалозите
| |
|
Бъди всеопрощаваща.
Форумът не е за професионалисти.
върнете ни архивите, идиоти
| |
|
Може да не е за професионалисти, но елемента на съобразяването, уважението и интереса, истинския, ако има такъв, не е за пренебрегване.
За всеопрощаването няма проблем, това е най-лесното, стига да е в нормални граници нечия загуба в превода. А ако не ти се всеопрощава, правилото най-отгоре работи чудесно!
| |
|
Погледнах в темата на Ружа за пижамите в момент, в който се разискваше Априлското въстание...
| |
|
Това, което искаш е въпрос на манталитет, а не на познание.
Всеки може да твърди, че може и знае нещо си, но доколко е вярно това и какво му е нивото като качество на владените умения, е въпрос на реалности и доказан в практиката опит.
Тук почти всички са велики и всезнаещи и отричат другите, основно ако не са пък от тяхната банда, най-много.
Та, ако приема, че си наясно с това, което току-що написах, остава да приема, че се опитваш нещо да размахваш камшика, да гледаш от високо и да поучаваш, което в стила на гимназиалните филми напоследък.
Радвай се на това, което имаш.
WALL·EРедактирано от Naglets на 24.10.22 22:09.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|