Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 05:16 09.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Начи...принципна тема, нищо лично!нови  
Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано24.10.22 20:37

Да вземем се уточним кой от какво разбира в клуба и къде, в кои сфери не бива да се бута с бутонките, с калпави, но пък с претенция мнения дето не знаеш, да се смееш ли, да ругаеш ли...

Щото се получава, че вместо да се поучи човек, да попита, да се позаинтересува за сфера, дето му е неясна, да уважи знанието на съклубар, да се радва, че може да се докосне до светове и неща, които са му непознати или неясни...той тръгва да обезценява, да се драчи, да намила некви си негови фантасмагории и в крайна сметка става ебаси тъпия диалог.

Та, аз например:
1. Не се бутам с неадекватни мнения и не хабя ефирно време в политически теми, щото политиката не ме влече и хич не я долюбвам.

2. Не мога да вземам участие и в инженерни теми и разни задачки-закачки, щото не ме влекат и не ги разбирам нещата дето има техничарски и математически неща.

3. Като стане дума за банково дело и некви таквиз финтове и операции съвсем не драскам в подобни теми./демек не се спъвах в тематичните теми на Ламби/

4. За селско стопанство, села, правене на вина и ракия, домашни туршии, градинска продукция въобще, къртици, слепи кучета и пр. не припарвам да се излагам в подобни теми на разбиращите.

5. Не давам и некакви специфични мнения по кинаджийски теми, защото там Мила е спец, казвам само-аджамия съм и не се излагам с мнения. Само чета и се уча от разбиращите, а ако нещо не ми е ясно, учтиво ще се позаинтересувам и ще благодаря, че са ме дарили с отговор и съм научила нещо.

6. От религия, задълбочена история също не отбирам. Когато има такива теми, чета и се опитвам да си попълвам фонда от подобни знания на клубари, които гледам са напред с материала.

7. За рисуване, иконопис чета Алиса и мълча, щото нЕма кво да кажа, освен да се образовам от баш майстор.

8. За счетоводство козирувам пред Парвати...там не се бъркам в подобни теми.

9. В работата и специфични теми и мнения на доктори/здравей Саксун/ и софтуеристи въобще не ме търсете с адекватни мнения

и т.н., разбрахте ме какво искам да кажа...

Та искам да поясня от кои теми що годе разбирам. Не са много нещата, но там не съм съвсем аджамия!
Това са:
1. Грим, гримът като професия и изкуство - цветоанализа, моделиране и всичко от сферата./стаж 25 години/
2. Декупаж-майсторлъка на разкрасяването на предмети-малки и големи. Там също бая боички и разни ефекти. /стаж 10 години/
3. ТАРО/стаж 30 години/ и психология на Тъмната триада-нарцисисти, социопати, психопати...макиавелисти
4. Мъже, бракове и безброй лИбовни афери...стаж цЕл съзнателен живот от 18 години натам!
5. Проблеми с глутен и как да се справим с това ...стаж цял живот
6. Живот по чужбина-спомени от 90-те/стаж 10 години/

...общо взето това е

Та, молбата ми е, за точки от 1 до 5 вкл., когато стане дума за някоя от тези сфери и съм писала по темата, моля да не се контрираме с напреки обезценяващо-лаишки мнения, защото просто не приляга на уж разумни и сериозни хора да олекват по някакъв инфантилен начин!
По-скоро, ако нещо е неясно, попитайте, поинтересувайте се...ще ви се отговори с радост и ентусиазъм, защото се вижда, че цените опита на дадения човек в дадена област

Благодаря за разбирането!
Подпис: Ваша Лира, дето не от всичко разбира
и дето не и е работа, не се навира!

Редактирано от Lira Emerald на 24.10.22 21:59.

Тема Re: Начи...нови [re: Lira Emerald]  
Автор laure16O672 ()
Публикувано24.10.22 20:48

Лайквам и се присъединявам

С изключение на твоите компетентни теми.
Току по случайност се отвори тема, която ми харесва, и се пристъпва към чат и съвсем странични "клончета".
Та бързо губя интерес.

Тема ти па, къде е забаватанови [re: Lira Emerald]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано24.10.22 20:53

ако секи приказва само от каквото разбира

Тема Re: ти па, къде е забаватанови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Публикувано24.10.22 21:07

Аха, значи за забава ставало въпрос тук, не са стойностни диалози...ясно!

Аман от сеирджии и разтоварващи се на чужд гръб!

Е затова е много ценно правилото на админа дето е най-отгоре

Тема Re: ти па, къде е забаватанови [re: Lira Emerald]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано24.10.22 21:23

Що така яхна метлата, бре?
Кой те ядоса?

ЗАБРАНА ОТ: Albena l UnicaDonna, sladunka medunka, Liya, saksun, NUT

Тема Re: ти па, къде е забаватанови [re: alisalisa]  
Публикувано24.10.22 21:27

Абе никой не ме е ядосал, ама като го прочетох Грийна в другата тема и Аsia...там за частта с цикламеното и ми се дощя ей така да си окна по принцип...все ще е от полза

Иначе и с двамата се разбрахме, ама това губене в превода много пречи понякога при диалозите

Тема Re: Начи...принципна тема, нищо лично!нови [re: Lira Emerald]  
Автор tartarianeyes (вейхайвей)
Публикувано24.10.22 21:41

Бъди всеопрощаваща.
Форумът не е за професионалисти.

върнете ни архивите, идиоти

Тема Re: Начи...принципна тема, нищо лично!нови [re: tartarianeyes]  
Публикувано24.10.22 21:47

Може да не е за професионалисти, но елемента на съобразяването, уважението и интереса, истинския, ако има такъв, не е за пренебрегване.

За всеопрощаването няма проблем, това е най-лесното, стига да е в нормални граници нечия загуба в превода. А ако не ти се всеопрощава, правилото най-отгоре работи чудесно!

Тема Re: Начи...нови [re: laure16O672]  
Автор Crrafterr ()
Публикувано24.10.22 21:49

Погледнах в темата на Ружа за пижамите в момент, в който се разискваше Априлското въстание...

Тема Re: Начи...принципна тема, нищо лично!нови [re: Lira Emerald]  
Автор Naglets (Чуций)
Публикувано24.10.22 21:47

Това, което искаш е въпрос на манталитет, а не на познание.
Всеки може да твърди, че може и знае нещо си, но доколко е вярно това и какво му е нивото като качество на владените умения, е въпрос на реалности и доказан в практиката опит.
Тук почти всички са велики и всезнаещи и отричат другите, основно ако не са пък от тяхната банда, най-много.
Та, ако приема, че си наясно с това, което току-що написах, остава да приема, че се опитваш нещо да размахваш камшика, да гледаш от високо и да поучаваш, което в стила на гимназиалните филми напоследък.

Радвай се на това, което имаш.

WALL·E

Редактирано от Naglets на 24.10.22 22:09.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.