Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:14 08.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
Тема Европейски съюзнови  
Автор parvaty (усмихната)
Публикувано16.10.22 00:52

Днес се чух с една стара приятелка .. беше единствения човек, който продължи да ми се обажда, след като се отмени сватбата ми.. останалите ми приятели просто се покриха.. не ги обвинявам, така са се почувствали тогава …

Не бях я чувала доста време.. и две минути след началото на разговора ни се сетих защо. Каза ми, да не се обиждам, ама ние ваксинираните сме били разнасяли Ковид-а, щото ни го били вкарали с ваксините. Замълчах си..

Сменихме темата. Новата беше Германия. Верно ли сме мръзнели тук и как се разпада Германия. Щото ако Германия се разпаднела, нямало да има Евросъюз, което била целта на американците. И Путин не бил нападнал Украйна, така се искало да вярваме…

Аз я обичам, както казах, защото е човечен човек. Ама наистина ли това проектират в България? И защо толкова много българи искат да се разпадне европейският съюз? Защо не разбират, че пазар от 850 милиона в развити икономики на практика е нерушим?? И защо все Германия е в устата на българите, включително на медиите? Имате ли обяснение по тези въпроси?

Забрана от Уникалната и ~@!$^%*amp;()_+

Тема Re: Европейски съюзнови [re: parvaty]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано16.10.22 01:03

Аз само от няколко човека тук в клуба чувам, че искат ЕС да се разпадне или поне България да излезе от него. Не знам на какви близки и познати съм случила, но никой около мен няма такива мераци.

А защо все Германия, не знам. Май тук я имаме за най-силната икономически държава в ЕС. Пък и май за най-много икономически емигранти от Бг към ЕС е предпочитана държава.

ЗАБРАНА ОТ: Albena l UnicaDonna, sladunka medunka, Liya, saksun, NUT

Тема Re: Европейски съюзнови [re: alisalisa]  
Публикувано16.10.22 01:09

А, тук в клуба са повечко мераклиите България да излезе от ЕС. Дип, че няма да стане, че да им гледам сеира тогава …

Но иначе е факт .. за обществото като цяло .. не виждаш ли, че 25 процента пак си избраха Бойко .. как беше “аз съм прост и вие ств прости”. И те си го доказват всеки път.. Бах тая непресъхваща далавера …

Ама това с Германия си го обяснявам само с поговорката “аз не сакам са съм добре, сакам оти Вуте да е зле”.. по друг начин не мога..

Нещо като парното на Поручика ..

Тема союз нерушимий республик (и королевства) свободнъйнови [re: parvaty]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано16.10.22 01:23

нямам впечатление нормалните българи да искат ес да се разпадне
обаче определено имам чуство, че за повечето българи, българия е в съюза ама не баш

що германия? ми щото това е сърцето на европа
също така германците исторически са свикнали на разни федерации, конфедерации, империи, пичкаимлелина, демек имат опит

по отношение на сащ, сащ не искат да разрушат европа, искат я пудел, както британците са им пуделчета

Тема даже и поручика не е сериозно за излизаненови [re: parvaty]  
Публикувано16.10.22 01:27

1-2 идиота са

Тема Re: даже и поручика не е сериозно за излизаненови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Публикувано16.10.22 01:29

As usual, I don’t follow..

Тема Re: союз нерушимий республик (и королевства) свободнъйнови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Публикувано16.10.22 01:34

САЩ е основана от хора, които по онова време са били в Европа или персона нон грата, или обикновени криминални типчета.. впоследствие там се установяват в евреите, бягащи от чиче..

Старите тежки бели фамилии в Европа не се интересуват от Щатите. Там старите къщи са на възрастта на младите в Европа .. белите мъже по някаква причина превръщат Европа в нешо друго по причина, известна само на тях. А в момента стават още по-богати. Двете са тотално несравними. Нямат нищо общо и Щатите не могат ДС изискват нищо от Европа .. няма шанс. Тия хора са мултимилиардери без шанс някога да бъдат достигнати.

На мен въпросът ми беше за българите…

Тема Re: Европейски съюзнови [re: parvaty]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано16.10.22 01:39

Бойко си има един твърд електорат, който винаги си гласува за него.
На тези избори избирателната активност беше твърде ниска и това му качва малко процентите. А допълнително присламчилите се, предполагам, го правят, защото залагат на добре познатото и сигурното в тази шантава ситуация. Тук се поизморихме от маймунджулуците на новите партии и партийки през последните 1-2 години. Така си обяснявам аз връщането на гласове към ГЕРБ.

"Това с Германия" имаш предвид злорадото потриване на ръчички, че съвсем сте я закъсали ли?

Ами всеки има право да си помечтае. То е същото, каквото правят някои емигранти - злорадо потриват ръчички колко сме изпаднали тук и как тази държава непременно ще омре. Който си е с нагласата да се кефи от мисълта на Вуте да му е зле, и на Марс да отиде, пак ще си е същият.

ЗАБРАНА ОТ: Albena l UnicaDonna, sladunka medunka, Liya, saksun, NUT

Тема ппнови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Публикувано16.10.22 01:43

отношението е малко каквото преди беше отношението към сесесере
хем сме братя, ма не съвсем

племенника, като си бях в българия, често казваше "съюза"
и аз винаги си мислех, че има предвид ссср(русия), не само щото така съм свикнал, но и защото го казваше с такъв тон и в подобен контекст

Тема Re: Европейски съюзнови [re: alisalisa]  
Публикувано16.10.22 01:48

Е.. като цяло не съм чула емигрант да иска родината му да се затрие .. виж, българите ненавиждат другите българи, които са “избягали”. Поне повечето.

Е говоря обаче за това. Говоря за взирането в Германия .. защо точно Германия ?? Защо не Русия, 80 процента от българите са русофили, все пак. И антивакс квотите са същите. И забележи, тая рускфилия и омраза кум гнилия запад си я носят, даже и да живеят там или пък да получават пенсия от него..

Просто не разбирам.. чувствам се особено разочарована поради моята близка.. ядосвам се, когато непознати са русофили.. ама когато е от близкото ми обкръжение .. е още по-гадно..

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.