|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Похапвам си
|
|
Автор |
Crrafterr () |
Публикувано | 02.06.22 23:58 |
|
- козуначени кифлички с боровинки и сирене
Брей, вкусотия. Прави ги някаква фурна в Сандански.
Не помня колко струваха, към 10 бр. са в едно пликче, но ги ометох половината и забравих да броя.
| |
|
Вчера ядох кифла с маково семе.
Да, ама не, Оказа се, че е просто козунак във формата на кифла, посипано със захар и маково семе.
Какво им става на тия сладкари - нищо не е това, което трябва да е?
| |
|
Аз маам баклава с кафе. Прави я бессънното
| |
|
Домашната баклава си е дар божи Що не отскочиш до денонощния за боза?
| |
|
Ненаяли се...
_
If I turn out to be particularly clear, you`ve probably misunderstood what I`ve said.
| |
|
Що, не би ли мушнал сега примерно, едно кадаифче? Аз бих!
| |
|
В нашия денонощен май само алкохол. На лов сме за плюсове на провинцията, но като гледам каръци ловджии сме засега
| |
|
Да видиш майка ми с каква вода се появи преди време, от Плевенско.
За теб я снимах, но така си остана, сега с тая фурна ме подсети.
* * *
Кучетата си лаят, керванът си върви!!
| |
|
Еей, кой яде сладко посред нощ, бееее И после стои буден... пък някой се приспива със сладко... аз задължително изяждам преди сън една ябълка, по-здравословно е... Но виж кифлички бих хапнала на закуска
| |
|
В 23,58?? Евала. Аз обикалям пекарните отдалече.. Въпреки, че, такива тестени неща като цяло не ме съблазняват..
Аз съм така понякога със шоколадчетата на “After eight“ - от време на време си купувам една малка опаковка с идеята, че като ми се дояде сладко ще си хапна едно блокче - целта е да не нападам буркана с нутелата. Обаче понякога и аз, като тебе, не се сещам да броя и после броя опаковките, умножавам по 77 и плача …
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|