|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
въпрос за чистките които предстоят
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 27.05.22 10:06 |
|
гледам сега по каналите, украинците ползват думата "паляница" за да различат кой е враг и кой техен.
не знам дали работи, но се замислих, като му дойде времето, как да отличаваме соросятата от здравите българи? по ковид ваксината долу горе става, но не е много надеждно, вярно всички соросята се ваксинираха, но не всеки ваксиниран е соросоид, ще има много фира.
най-доброто което ми хрумва е звателния падеж - европееца по душа не може да му се обърне езика да каже "марийо" или дори "иване", ако ще и живота му да зависи от това. по-добри идеи някакви?
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
Тема
|
Re: въпрос за чистките които предстоят
[re: zaphod]
|
|
Автор |
alisalisa (Lipari също) |
Публикувано | 27.05.22 10:24 |
|
поработи повечко над собствения си интелект и няма да се нуждаеш от списък с признаци, за които да слухтиш.
не знам дали работи, но се замислих, като му дойде времето, как да отличаваме соросятата от здравите българи? по ковид ваксината долу горе става, но не е много надеждно, вярно всички соросята се ваксинираха, но не всеки ваксиниран е соросоид, ще има много фира.
Ей тази глупост, например, дори не е оригиналничене.
ЗАБРАНА ОТ: UnicaDonna, sladunka medunka, jumbles, parvaty, Liya, saksun, NUT
| |
Тема
|
|
|
Автор |
DarkSide () |
Публикувано | 27.05.22 10:43 |
|
за пръв път чувам думата, и погледнах в нета - това ли имаш предвид?
| |
Тема
|
[re: DarkSide]
|
|
Автор |
Публикувано | 27.05.22 10:54 |
|
соросоидът е, който се ваксинира, не четеш ли?
сичките китайци са соросоиди.
| |
|
ми мен баш тва ме учуди, ваксиниращите се би трябвало да са файзероиди или билгейтсоиди, или тедросиди, къде е връзката им с шорош?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 27.05.22 11:17 |
|
що питаш мен какво искал да каже авторът на темата?
| |
|
Май има предвид тези които са готови да жертват себе си за идеята. Индоктринирани им викаха по форумите преди време.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
zaphod (мракобес) |
Публикувано | 27.05.22 12:22 |
|
чакай бе, ти баш конспиралника, на тебе да обяснявам какво е соросоид и каква е връзката с ковида , ти трябва да ни учиш на плоскоземие, не ние тебе
ти беше тоя дето дето пише пЛандемия нали? добре де, е кой ги планува тия пЛандемии? еми сорос бре! а неговите слуги са соросоиди или соросята
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
Тия са другите, бре. Дето ще вършат чистките. Добре, че не са много жертвоготовни.
Майтапа настрана, точно така избиха онези хора в Одеса. Едни, дето плашиха седмици наред с чистки, се събраха към хиляда човека, тръгнаха по улиците, маркирани с червени ленти и мачетета в ръцете, насъскаха срещу себе си три хиляди отсреща, дето уж да ги спрат и взеха, че се пръснаха. После вкараха провокатори и тия три хиляди изтрепаха сума народ и по улиците, и в профсъюзния дом. Понеже хилядата ги нямаше, подхванаха лагера на пенсионерите-русолюби на непомнякой площад и от там, наред.
Дали сега им е готино?
| |
Тема
|
всички станали правоверни ... на другия ден
|
|
Автор |
~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред) |
Публикувано | 27.05.22 17:13 |
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|