Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:35 15.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема въпрос за чистките които предстоятнови  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано27.05.22 10:06

гледам сега по каналите, украинците ползват думата "паляница" за да различат кой е враг и кой техен.
не знам дали работи, но се замислих, като му дойде времето, как да отличаваме соросятата от здравите българи? по ковид ваксината долу горе става, но не е много надеждно, вярно всички соросята се ваксинираха, но не всеки ваксиниран е соросоид, ще има много фира.
най-доброто което ми хрумва е звателния падеж - европееца по душа не може да му се обърне езика да каже "марийо" или дори "иване", ако ще и живота му да зависи от това. по-добри идеи някакви?

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: въпрос за чистките които предстоятнови [re: zaphod]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано27.05.22 10:24

поработи повечко над собствения си интелект и няма да се нуждаеш от списък с признаци, за които да слухтиш.

не знам дали работи, но се замислих, като му дойде времето, как да отличаваме соросятата от здравите българи? по ковид ваксината долу горе става, но не е много надеждно, вярно всички соросята се ваксинираха, но не всеки ваксиниран е соросоид, ще има много фира.

Ей тази глупост, например, дори не е оригиналничене.

ЗАБРАНА ОТ: UnicaDonna, sladunka medunka, jumbles, parvaty, Liya, saksun, NUT

Тема Re: въпрос за чистките които предстоятнови [re: zaphod]  
Автор DarkSide ()
Публикувано27.05.22 10:43

за пръв път чувам думата, и погледнах в нета - това ли имаш предвид?

Тема Re: въпрос за чистките които предстоятнови [re: DarkSide]  
Публикувано27.05.22 10:54

соросоидът е, който се ваксинира, не четеш ли?
сичките китайци са соросоиди.

Тема Re: въпрос за чистките които предстоят [re: alisalisa]  
Автор DarkSide ()
Публикувано27.05.22 11:09

ми мен баш тва ме учуди, ваксиниращите се би трябвало да са файзероиди или билгейтсоиди, или тедросиди, къде е връзката им с шорош?

Публикувано27.05.22 11:17

що питаш мен какво искал да каже авторът на темата?

Автор h1685614@trbvm.com (Гераско)
Публикувано27.05.22 11:30

Май има предвид тези които са готови да жертват себе си за идеята. Индоктринирани им викаха по форумите преди време.

Автор zaphod (мракобес)
Публикувано27.05.22 12:22

чакай бе, ти баш конспиралника, на тебе да обяснявам какво е соросоид и каква е връзката с ковида , ти трябва да ни учиш на плоскоземие, не ние тебе

ти беше тоя дето дето пише пЛандемия нали? добре де, е кой ги планува тия пЛандемии? еми сорос бре! а неговите слуги са соросоиди или соросята

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: въпрос за чистките които предстоятнови [re: h1685614@trbvm.com]  
Автор thehuntermuster23127O (пристрастен)
Публикувано27.05.22 12:49

Тия са другите, бре. Дето ще вършат чистките. Добре, че не са много жертвоготовни.

Майтапа настрана, точно така избиха онези хора в Одеса. Едни, дето плашиха седмици наред с чистки, се събраха към хиляда човека, тръгнаха по улиците, маркирани с червени ленти и мачетета в ръцете, насъскаха срещу себе си три хиляди отсреща, дето уж да ги спрат и взеха, че се пръснаха. После вкараха провокатори и тия три хиляди изтрепаха сума народ и по улиците, и в профсъюзния дом. Понеже хилядата ги нямаше, подхванаха лагера на пенсионерите-русолюби на непомнякой площад и от там, наред.
Дали сега им е готино?

Тема всички станали правоверни ... на другия деннови [re: zaphod]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано27.05.22 17:13

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.