|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
Имаше преди няколко години едно вино "Ловджийско", което беше добро за готвене, макар и не скъпо. Това по изключение. При готвене с евтино вино от магазина после обикновено боли корем.
| |
|
Това е уред с много възможности, а и с ограничения, разбира се. Необходимо е известно време да му научиш чалъмите. А и колко хора има, които нито яйца на очи, нито пържени картофи не могат да приготвят - айде да обвиним тиганите.
| |
|
Имам и висше, и още 2 специалности по изобразително изкуство и андрагогия. Обучението нито по теория и практика по готварство си е полезно и приятно прекарване на времето.
| |
|
ами виното бирата рома и уиското - са основна част във всякакъв качествен сос!
и ако не са качествени - се получава бълвоч като с развален оцет!!!
| |
|
на подобни уреди не съм фен
дори преди години си изхвърлих фритюрника
| |
|
Много обичам елда. Варя,препържен масло,сирене... Закуска, обед, вечеря
Е, мъжката част от семейството не споделят моя възторг от елдата/гречката
| |
|
Мдаааа!
| |
|
Как я вариш тая елда, че да не горчи?
върнете ни архивите, идиоти
| |
|
Елдата НЕ горчи! Ако твоята горчи, си сбъкала метода кардинално.
| |
|
Много обичам елда. Варя,препържен масло,сирене... Закуска, обед, вечеря
Е, мъжката част от семейството не споделят моя възторг от елдата/гречката
Странно. Тука я ядем всички - почвайки от жената, мене и дори 6-годишната ни дъщеря. Вярно, тя слага много кетчуп, ама с него обожава елдата.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|