|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
в мултикукър се готвят прости манджи.
купи пилешко филе, накълцай го на парчета, шляпни го в кукъра с 2 шепи елда, сипи му сол, ольо и малко водичка и виж в упътването някаква програма, на която да се готви там, докато си оправяш педикюра. Става чудна кашичка от елда с диетично месо. Хем си в модния тренд на суперхраните, хем ще нахраниш хората.
ЗАБРАНА ОТ: UnicaDonna, sladunka medunka, jumbles, parvaty, Liya, saksun, NUT
| |
|
Големият стандартен рецептурник е преиздаван над 40 години, почвайки от 60-те години.
| |
|
Ахъ.
| |
|
Тая елда ше ми я сложат на главата, подозирам
| |
|
Питай ме мене, защо нея?
Гимназия съм завършил в далечната 1979. Джон Ленън беше още жив...
Преди 20 години завърших няколко месеца обучение само по специалните предмети и готварска практика, предвидени за тригодишния курс (IX, X, XI клас) на специалност "Готварство" към Техникума. Това беше за хора, имащи вече друго средно образование, от което се зачитат всички общообразователни предмети.
| |
|
елдата е суперхрана.
ако на някое прасе му хрумне да ти я слага на главата, по-добре му сипи паница помия.
нали знаеш какво е помия?
ЗАБРАНА ОТ: UnicaDonna, sladunka medunka, jumbles, parvaty, Liya, saksun, NUT
| |
|
Ми аз учих 2 висши, ама никога не ми е идвало на акъла на уча 2 средни, че се чудя.
Защо?
Слагам да правя друсан кебап, нищо не става от вас
| |
Тема
|
Re: Готварска
[re: Albena l]
|
|
Автор |
NUT (стар клубар) |
Публикувано | 30.04.22 16:13 |
|
тия уреди като мултикукър са боклуци
като бяхме на велекден на гости при най-добрата ми приятелка - реши да изпържи картофи в такъв уред...и картофите дори след 2ч бяха боклук!
бонфилето е мн сухо месо - трябва да полежи в марина от потправки(най-яка за сухи меса е кориандър на зърна) мазнина и бяло скъпо вино
и се пече във фурната в иена под капак
| |
|
тия уреди като мултикукър са боклуци
А на някои ракети космосът им е крив.
| |
|
не те разбрах?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|