|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
ходи в хелскитчън
Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!
| |
|
Виж има ли функция за промюна на темпертурата - става дума за температура под 90 градуса (аз съм на Крокпот, варира от 24 до 90 градуса, стъпка 1 градус).
| |
|
Друго ми измисли. Нещо друго.
За риба няма да питам, че кво ли ще чуя.
Абе къде е Батко
| |
|
Аз слагам на супата. Тя си знае всичко. Страхотно свинско става. Ама ме е страх от налагането, щото то голяма работа ако гръмне.
| |
|
| |
|
Да, йес, мерси. Много!
| |
|
Тези глупости са от стандартната голяма готварска книга за обществено хранене, преиздавана през годините. На изпита имам тлъста шестица в тогавашния (преди 20 години) Техникум по хранене и хотелиерство - София на "Сливница".
| |
|
Връзва се, за да не изпаднат шпиковките.
Това ли пише?
| |
|
Преди 20 години сте учили култовия виенски шницел,гордостта на всеки все ще соц ресторант
| |
|
Той преди 20 г ли е завършил техникума?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|