Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:26 03.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема За женкинови  
Автор Baldrian (опасна)
Публикувано03.04.22 15:38

или мъже-разбирачи...
Кремове и козметика...

В интерес на истината преди 10ина години тук получих супер-консултация от TCNQ за подходящите за мен кремове.
В това отношение съм задръстена...Доскоро крем слагах само вечер, с пропускане чат-пат, а преди 10ина години хич(по изключение)...Така съм и с другите процедури...На един, два месеца посещение при козметик за почистване и май е това...
Сега ползвам...И се оказва, че никак не е лесно да улучиш, вкл. и като четеш състава...Съвсем не е задължително цената да отговаря на качеството...

В същото време от един на Ланком с пептиди и липиди се изприщих за цена около 200 лв.
Давайте препоръки-марка, състав, цена...Кое е важно, кое е добро...Как се ориентирате в тази ниша?

Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!

Редактирано от Baldrian на 03.04.22 15:41.

Тема Re: За женкинови [re: Baldrian]  
Автор Asia. (ex cina2)
Публикувано03.04.22 15:55

Значи мъжете са си мъже, а жените "женки", а?

За марки и цени съвети няма да давам, но аз в последните години ползвам кремове със слънцезащитен фактор, дори през зимата. Сегашният е 15, лятото 20-25.

Тема Re: За женкинови [re: Asia.]  
Автор Baldrian (опасна)
Публикувано03.04.22 15:58

шегувам се сексистки. нали и аз съм в кюпа...

а състав? какво гледаш да съдържа?

Автор Asia. (ex cina2)
Публикувано03.04.22 16:06

Гледах да не съдържат някои вещества, които май ги забраниха. Нищо друго не гледам. Не съм алергична към никоя съставка и не съм имала проблем с крем до сега. А, гледам цената, разбира се. Около 200 лева за крем няма как да дам. Колкото и да е "вълшебен", лицето ми няма да стане като на 20-25 годишна.

Тема Re: За женкинови [re: Asia.]  
Автор Baldrian (опасна)
Публикувано03.04.22 16:12

аз в това отношение спестявам

нямам хиалурон, ботокс, специфични процедури, нищо...
обеща ми продавачката, че ще ми стигне за 3 месеца и ще ми спести всякакви козметици...
мислех да го използвам за пети, но на една приятелка и пасна...или поне не се изприщи...

за първи път ми се случва такава реакция от крем...

Тема Re: Моите изводинови [re: Baldrian]  
Автор caryb (предубедена)
Публикувано03.04.22 18:29

Никога не купувай скъп крем, преди да си пробвала тестер.Съвети за марки и съставки няма да ти давам, защото е много индивидуално. След определена възраст каквото и да ползваш, почти няма ефект, всичко е реклама.
Ако ти се занимава, иди да ти направят диагностика на кожата с един апарат. Според типа кожа, могат да ти препоръчат няколко марки в различен ценови диапазон и да ти кажат на колко години всъщност е кожата ти. Аз останах изненадана, че имам дебела кожа и каквото и да ползвам, ефектът не е голям. Такъв тип кожа не е склонна да образува бръчки, но увисва

.
Ако не ти се занимава с това - четеш в интернет морето от информация и по метода на проба;грешка.

Автор NUT (стар клубар)
Публикувано03.04.22 18:37

като ходех на ски и море - ползувах мн скъп слънце-защитен крем за лице
и бях мн доволна
който се нанасяше след сутришната измивка на лицето
и до днес - нямам нито една бръчка

Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано03.04.22 18:51

Не се чувствам "женка", ама айде да участвам!

Съвет - колкото по-рекламиран е един продукт - толкова по-малко го използвай.

За всичко се отнася. Не само козметика, но и лекарства и какво ли не още.

Лично аз не ползвам НИКАКЪВ крем, никога не съм ползвала, освен слънцезащитни на море. Бръчки нямам и никакви други проблеми с кожата никога не съм имала - черни точки, петна, акне и пр, и пр... Нито е суха, нито е мазна.

Същото и за косата. Гъста и здрава, както в младите ми години. (Съща като на майка ми ) Мия я с некви елементарни шампоани, балсами бях почнала да купувам някакви по съвет на фризьорката ми, но винаги се връщам към стогодишния соц балсам "Импресия" - най-добре ми се разресва косата с него.

ПРОСТ СУВЕРЕН - СЛАБА ДЪРЖАВА!!

Автор Albena l (оф..)
Публикувано03.04.22 21:23

Аз ползвам само едно масло за бебешки дупета

по съвет на една докторка, за никъв крем не щъ да чувам

Тема Re: За женкинови [re: Albena l]  
Автор Silverado (HIмана)
Публикувано03.04.22 21:53

да бе!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.