|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
Тема
|
Ще го надцакам и К
|
|
| Автор |
RujaKaramfilova (2Х1) |
| Публикувано | 17.03.22 14:22 |
|
|
19.
Да не ме мислите Караме я накак си, вече по-добре. Благодарих на двете другарчета-клубарчета, които ми се обадиха, на които съм гласувала доверие преди години и си имаме телефоните, та те да не ме мислят. Но другите да знаят, че не съм пълно инкогнито, имам си връзка и с други, освен с Филип, светла му памет!
За останалите е този пост!
Интересна работа в нашето семейство. Карамфилов с двустранна пневмония, а като жребче си тича. Аз нямам пневмония, леки последици, а сякаш влача локомотив. В един момент Карамфилов се усъмни дали не са ни объркали рентгеновите снимки (двамата заедно в кабинката бяхме, снимаха ни един подир друг, знае ли човек. В понеделник ще видим на контролните снимки) Е вярно, аз съм по-дърта, може и затова
Гадното време ни цака само. Да си бях на село, да си садя градината, а то
Рапорт даден!
| |
|
|
|
Бързо възстановяване Лошото вече мина.
А така, никакво предаване
| |
|
|
|
Надявам се най-лошото да е минало.
Никво предаване, имаме градини за садене, внуци за игра...
| |
|
|
|
Всичко е добре, когато свърши добре
Скоро и в градинката при лавандуловото поле!
Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!
| |
|
|
|
Планирала съм да разширя лавандулата и шоколадовата мента Много мераци се появиха. Който не е опитал, той не е пожелал, особено шоколадовата мента.
Много ме крепи мисълта за градините ми В тези гадни дни все намерих време и си направих разсад... Да не отегчавам аудиторията с неща, които ме кефят.
Бъди здрава!
| |
|
|
|
К19 си е бял кахър, да ти кажа
Много ми е драго, че нямаш пневмония. Това с умората - може да се наслагва с класическата пролетна умора. Очевидно знаеш как да се справиш с нея. Бе да свършва тая безконечна зима, че ми писна вече
| |
|
|
|
бая валяк те е газил май, за толкова време и ред да не драснеш.
бързо възстановяване.
ЗАБРАНА ОТ: UnicaDonna, sladunka medunka, jumbles, parvaty, Liya, saksun, NUT
| |
|
|
|
Благодаря, че ти е драго, но на мен не ми е, защото Карамфилов е все още с два вида антибиотик. Тази двустранна не минава лесно, нищо че той се чувства ок, или поне така казва де. Все някой трябва да кара влака у дома
да, зимата тази година ми се вижда вече безкрайна, но... ще мина е тя.
Никога не съм "страдала" от пролетна умора, некви дупки преди рождени дни. Аз съм си праволинейна... карам си я без тези "специфики"
Ама... карай, поне се накарахме на ски... 10 дена якооо, пък после не го броим
| |
|
|
|
Ще го надцакаш и още как!
Ден след ден ще ти е по-добре, каквото било, било.
Сега следва - яка ти бабина гърбина в градина
И гушкай повече Карамфилов, да му минава и на него.
Тарти не се е обаждала тия дни ...
| |
|
|
|
Абе, през цялото време си работех. Нито съм взимала болнични, нито съм си прекъсвала работата. Е, имаше часове, с 39 градуса, дето ми се губят, но принципно си бачках. Но наистина... гадно си беше и все още е(((
Но... двамката си лежахме, щото той даде положителен и след два дни аз. Та, лежим, с температура... има дни, които ни се губят
Изкарахме, като включим и отпуската преди това, почти месец само двамката без никакви други контакти, нито излизане. Ножовете не ги скрихме Щом се изтърпяхме, без да си повишим тон... ще я караме още 100 години
В клуба не влизах... нямах сили наистина. Чат -пат четех, но да пиша? Неее, чак такъв мазохист не съм
Благодаря за пожеланието. Бъдете здрави и вие у дома!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|