|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  пълна промяна   |  |  | Автор | NUT (стар клубар) |  | Публикувано | 05.03.22 15:32 |  |  | 

покрай ковид и войната - исках да избухна от насъбраните отрицателни емоции...
 и от вчера - изглеждам така
 понеже Нутчо действаше с машинката по мои указания - и вика ти си готова за актриса!
 пратих снимки на дъщеря ми И тя ми отдговаря с въпрос - къде ти е дългата коса...
 и аз и написах...в новият украински Аушвиц!!!

ама честно отива ми промяната ми:)

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: пълна промяна  [re: NUT] |  |  | Автор | Lira Emerald (Happy dreamer:)) |  | Публикувано | 05.03.22 15:38 |  |  | 

Честито НУТ, ама ако действително си е остригала 0 номер-на депресия ми прилича ситуацията

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: пълна промяна  [re: NUT] |  |  | Автор | caryb (предубедена) |  | Публикувано | 05.03.22 15:44 |  |  | 

Щом се харесваш, това е важно. Аз също направих промяна с косата, доста по - руса е. Харесаха ме всички. Беше спонтанно решение. Относно войната,  изрзявам отношението си по друг начин.

|  |  |  
             |  |  | 

първи номер съм И съм мн красива без нито един бял косъм!

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: пълна промяна  [re: caryb] |  |  | Автор | NUT (стар клубар) |  | Публикувано | 05.03.22 15:47 |  |  | 

ако не бях с псориазис - щях да се боядисам розова:)))

|  |  |  
             |  |  | 

Това е идеално ако имаш прахосмукачка робот. Махането на намотана коса от четките те кара да се чудиш има ли въобще смисъл от тоя робот.

|  |  |  
             |  |  | 

Що си мисля, че ти днес имаш рожден ден?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: пълна промяна  [re: NUT] |  |  | Автор | Naglets (Чуций) |  | Публикувано | 05.03.22 18:05 |  |  | 

С вид на малко щраусче ли си или на дърт щраус?

WALL·E

|  |  |  
             |  |  | 

Без снимка за доказателство не се признава

|  |  |  
             |  |  | 

А стига бе  Айде на късмет да е, пък и аз така обичам да си гилвам, с 1 номер косичка и 1 номер брада.

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |