Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:50 14.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
Тема Войната започнанови  
Автор parvaty (усмихната)
Публикувано24.02.22 07:33

Тази сутрин (новината е от 4:11, може би нападението е било по-рано) Путин обявил, че е взел решение за военна операция в Украйна. Докладват се обстрелни точки на 15 км. от границата с Русия.. Путин настоява украинската армия да свали оръжията. Президентът на Украйна е обявил военно положение

P.s. И междувременно бомбардират Одеса и Чарков

Тема Re: Войната започнанови [re: parvaty]  
Автор Naglets (Чуций)
Публикувано24.02.22 08:17

Я, Чарков, нов град на картата...

WALL·E

Тема Re: Войната започнанови [re: parvaty]  
Автор osvoboden pich (Ultimate good)
Публикувано24.02.22 08:19

А Путин увещаваше всички, че няма никакво намерение да напада Украйна... Той лъжел човекът...

Редактирано от osvoboden pich на 24.02.22 08:20.

Тема чакай чакай, още не е почналанови [re: parvaty]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано24.02.22 09:13

това е само ордьовър-тренировка. истинското блюдо сте ВИЕ, "нормалните" държави

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Честито!нови [re: parvaty]  
Автор LAMBl (25 W ЛАМБИ)
Публикувано24.02.22 09:16

Американците са виновни!

Също така нашите русофили много мразят фашизма и нацизма, ама сега няма ли да направят паралел между Путин и Хитлер и започването на Втора световна война или пак ще се заговорят стандартните си глупотевини?

Да ви е честит новия световен изрод - Путин!

Да ви е честит президента ("натовският генерал") дето ви каза, че Крим е Руски и вие го избрахте! - сега осъзнавате ли, какво сте избрали!?

Да сте честити и вие, всичките Мурзилки в България, дето се гъзите на кремълското джудже и азиатските мужици!

Тема Re: Войната започнанови [re: Naglets]  
Публикувано24.02.22 09:17

Ами не го знам как е на български , не се правя на важна. Никога не съм била в Украйна и не бях чувала този град до днес..

Тема Глупак!нови [re: zaphod]  
Автор LAMBl (25 W ЛАМБИ)
Публикувано24.02.22 09:18

Тема Re: Войната започнанови [re: osvoboden pich]  
Публикувано24.02.22 09:18

Ама разбира се, че лъже.. аман от тоя, не спря с глупостите. Мания за величие..

Тема Re: чакай чакай, още не е почналанови [re: zaphod]  
Публикувано24.02.22 09:21

Не знам дали разбираш, че ако т.нар. от теб нормални държави загинат, България хептен няма да в има..

Да не говорим, че .. абе заеби .. радвай се там, пий неква водка.. че може да няма след някой и друг ден

Тема Re: Честито!нови [re: LAMBl]  
Публикувано24.02.22 09:24

Чакай, ве, Ламби, що така по мене?

Аз съм най-отявления русофоб, който познавам, хеле пък от клуба. И не съм гласувала за когото и да било в България, понеже не живея там..

Засега НАТО нямало да се намесва, освен да подсили войските си в съседните държави-членки..

А иначе на Путин отдавна му казват “Путлер”. Разбира се, не тук .. тук не смеят да кажат нищо, да не ги вземат за нацисти..

Не знам какво ще стане, но не ни очаква нищо добро..

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.