|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
политическа
|
|
Автор |
Quelle (ентусиаст) |
Публикувано | 22.02.22 15:33 |
|
На който му е интересно, на мен ми беше - бившият шеф на МИ6 знае какво Путин ще направи 3 дни преди да го направи
Get busy living or get busy dying!Редактирано от Quelle на 22.02.22 21:19.
| |
Тема
|
Re: политическа
[re: Quelle]
|
|
Автор |
Quelle (ентусиаст) |
Публикувано | 22.02.22 15:35 |
|
И още от интервюто - защо англичаните са велика нация.
И още - как англичаните, които знаят и разбират, съжаляват, че УК не е в ЕС.
Get busy living or get busy dying!
| |
|
Бори се за живота си.
В същото време Кристиан, който се надруса до умопомрачение с амфетамини, кокаин, марихуана и лексотан, след което уби Милен Цветков с колата на майка си, всъщност, както най-после излезе истината наяве, бил напълно културен шофьор и даже помогнал на жертвата си след инцидента – излязъл и сложил обувката си под главата му. Амфети? Какви амфети? Предната вечер бил пил някаква напитка със странен вкус.
И някак даже не се споменава в статията за лексотана, който, ако го е взел в количество от порядъка на 10-на таблетки, буквално си е направил мозъка на пюренце и е седнал зад волана във вегетативно състояние.
Политическа.
| |
|
То и ние го знаехме.
Ония тръгнаха да се евакуират, след като още преди десет дни се приказваше, че ще го играят нападнати.
Е, след всичко тва, защо бъзикат гуглена, че вземала информация за прокуратура от гъгъля?
научи се да чакаш
| |
|
Ужасен си от ниската стойност на човешкия живот в БГто ли? И аз съм ужасена.
| |
|
Кой го е измислил Гуглена?!! Смяхме се със сълзи
| |
|
Макак така, няма такова нещо, човешкия живот има най-голяма стойност. Кака ти Мира ше ти обясни.
И не правильно думать, что есть чьим-то богом обещанный рай...
| |
|
Народно творчество
научи се да чакаш
| |
|
Снощи нек'ф се размазал в тунела при нас, по-точно на излизане от тунела. Километражът му спрял на 110 км/ч. На 19. Вече ще пилотира във великите ловни полета. Покрай този случай научих, че на тунела в Люлин му викали ускорител на елементарни частици... И действително – ускорил го елементарната частица тунелът и накрая свършила в местния стълб за улично осветление.
изобщо откриха ли го? Някак си неговият случай май потъна в небитието.
За Денди има нещо странно... Намерили са го с потрошена глава заключен вкъщи. Допуска се, че е бил пиян-залян и пребит от някого навън, преди да се прибере.
А че има стойност човешкият живот в БГ, има – . Етика няма, етика... За сметка на психопатщина.
| |
|
Не гледай тия неща, защото ще се хахнеш. Ако не можеш да понасяш атмосферата, виж как можеш да се измъкнеш. Интелигентен човек си, говориш езици, няма да е трудно. В сума ти държави има недостиг на работна ръка в много професии.
Не вярвам, че можеш да промениш нещо, не познавам някой, дето е успял да промени хаоса там. Гледай Първатито как им се ядоса и си хвана куфарите и се махна на 40плюс.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|