Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:42 14.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Искрено и лично до МИСИРКИТЕнови  
Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано22.02.22 07:26

Пиленца, какво от "не желая да контактувам с вас" не разбрахте? Пряко или косвено?

Знам, че ви е болно, дето НЯКОЙ се осмелява да не оценява високо иронията ви, или простотията ви, или заяждането ви, или празноглавието ви, и иска да си го спести, но - защо пък да ви е чак толкоз болно? И защо толкоз много държите да заобикаляте правилата и да се виете и сучете по всякакъв начин, само и само да дадете ценните си мнения по някой мой пост или мнение?

На първа страница по правило има 20 теми. Максимум 3 (в много случаи - по-малко) са мои. Кво ви сърби толкова да каканижете ТОЧНО след мои постове? ПишЕте в темите ми, но ПО тях, често има какво да се каже в тях - никой не ви пречи.

Никой не може да ви попречи също да използвате и адски интелигентния метод "Закачам се за теб, щото иначе ми е забранено"...

Или да пускате СПЕЦИАЛНИ теми, в които да ме обсъждате задочно.

Знам, че съм ценна, умна, значима, оригинална и УНИКАЛНА, ама пък чак толкоз да не можете да преживеете да не се изтропате върху нещо написано от мен - то си е липса на всякакъв характер и дори откровена комплексарщина.

Най-забавното е, че тия, дето мисирстват върху мои постове - обичайно НЕ ПУСКАТ НИКАКВИ ТЕМИ. Или рядко.

Ми айде малко повече оригиналност, инициативност, наблюдение върху ЖИВОТА ама ваше си наблюдение, не каканизане върху чуждите, а? Пробвайте, не боли.

ПРОСТ СУВЕРЕН - СЛАБА ДЪРЖАВА!!

Тема Re: Искрено и лично до МИСИРКИТЕнови [re: UnicaDonna]  
Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано22.02.22 08:05

Дарлинг, не че не е верно, аз също се забавлявам с това, ама да те светна, че правиш точно това на което се възмущаваш. Преувеличено до гротеска според просто феноменалния ти адет. Не само, че адресираш към мисирка, която си забранила, ами го правиш към всички едновременно. И адресираното не е просто постинг, а цяла тема.

Човек трябва да се забавлява даже и в седем и половина.

Тема Re: Искрено и лично до МИСИРКИТЕнови [re: Green Light]  
Автор UnicaDonna (скандалджийка ))
Публикувано22.02.22 08:38

Не само, че адресираш към мисирка, която си забранила, ами го правиш към всички едновременно.

Ми да. Всички заедно, щото са мисирки. И щото мисирстват нон стоп. ВСИЧКИ.

Не видя ли колко бързо се включиха на това:

Никой не може да ви попречи също да използвате и адски интелигентния метод "Закачам се за теб, щото иначе ми е забранено"... Или да пускате СПЕЦИАЛНИ теми, в които да ме обсъждате задочно.

Специалната тема се пръкна минута след като им посочих интелигентните им методи.

Абе - нека пишат, толкоз си могат. Те не се усещат, че това им е начинът да се "маркират" като мисирки. Ся ше си каканижат цел ден - ама съм много заета и няма да мога да ги проследя. Довечера ше го направя.

ПП - А до коя според теб адресирам? Конкретна?

Има ли такава?

ПРОСТ СУВЕРЕН - СЛАБА ДЪРЖАВА!!

Редактирано от UnicaDonna на 22.02.22 08:45.

Тема Re: Искрено и лично до МИСИРКИТЕнови [re: UnicaDonna]  
Публикувано22.02.22 08:51

По решава логиката - да. Защото:
1) Нямаше да питаш иначе. Въпросът стои странно, без да има повод.
2) Всичко е конкретно. И най-абстрактните ни размишления са провокирани от конкретен повод, човек, тема, а тези посветени на човешката природа - задължително от един единствен човек и негово конкретно действие.

Сигурно мога да разбера и кой точно ти е пуснал тока, ама трябва да прочета другите ти теми. Предполагаемо - онази за ченгеджиската ти съученичка. Скучно започна, а е все на първо място, значи ври вътре.

Което го можеш, можеш си го.

Тема Re: Искрено и лично до МИСИРКИТЕнови [re: Green Light]  
Автор h1685614@trbvm.com (Гераско)
Публикувано22.02.22 09:06

ама да те светна, че правиш точно това на което се възмущаваш
Бе то ясно че вече европейски ценности, ама не може пък съвсем да е загубило важност кой пръв започва

Редактирано от h1685614@trbvm.com на 22.02.22 09:06.

Тема Я малко уточнениенови [re: UnicaDonna]  
Автор BATHco (Bath`men Со)
Публикувано22.02.22 09:14

Под думата "мисирки" нали трябва да разбирам "пуйки"!? ... Хм, горкото животно, какъв незаслужен имидж има!
А иначе, темата не ме интересува.

Don`t Worry! Be happy!
\\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"

Тема Re: Искрено и лично до МИСИРКИТЕнови [re: h1685614@trbvm.com]  
Публикувано22.02.22 09:17

Киро почна.

Ми Донка започна първа с тия забрани, мисля че Алиса - втора. Видях, че народа ги подкрепя в оная тема в която се обсъждаха, така че реших да не се обаждам, ама то отсамосебе си (и заради понеже защото съм буден от 5) излиза - кретенска, малоумна и супер противоестествена забрана, която няма никакъв начин да се спазва по дух а не по форма.
Гераско, забранявам ти да дишаш! Никво дишане, човек, ако те видя да дишаш, Путин да ти е на помощ, не се шегувам! Браво, а така! Не те виждам, значи сме ок.
Уникалната забранява незабранимото и после пуска тема ама защо се заобикаля. Не само че почва, значи, ами и завършва кръга.

Тема Re: Я малко уточнениенови [re: BATHco]  
Автор h1685614@trbvm.com (Гераско)
Публикувано22.02.22 09:18

"пуйки"!?
Сухи са ми, триста чалъма е приготвянето. Обаче turkey reuben мога да ям ежедневно, години наред, години.

Тема Права сте!нови [re: h1685614@trbvm.com]  
Автор BATHco (Bath`men Со)
Публикувано22.02.22 09:23

Приготвянето на вкусна пуйка е висш пилотаж, който не успах да усвоя. Не, че не съм пробвал - но греда след греда. Затова си падам по патешкото магре.

Don`t Worry! Be happy!
\\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"

Тема Re: Я малко уточнение [re: h1685614@trbvm.com]  
Автор MupaM (ordinary юзър)
Публикувано22.02.22 09:25

Ердоган пък е забранил думата "Turkey", ама не разбрах дали за готвене също.

”И замирисва на море
човекът в угарите тъмни
и синурите им бездънни
оставя друг да дооре...”

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.