Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 08:45 08.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Не ви ли дразни...нови  
Автор Nuke Dukem (very good)
Публикувано07.02.22 16:58

...когато искате да паркирате в подземен гараж, някой да е запушил вход-изхода на помещението с гаражните клетки?

И накрая минава с едно "извинявайте" сякаш нищо не се е случило?! Само аз чаках 5 минути да се върне шофьорът, че да вляза, пък той колко време е задръствал – само лелката в колата знае.... А долу чакаше друг за излизане.

То сори, сори, ама сори доесн'т мейк ит райт, дагоева. Че и знак има.

Друг път пък един човек се беше паникьосал, защото не можеше да тръгне за работа. Културно.

Тема Re: Не ви ли дразни...нови [re: Nuke Dukem]  
Автор Monica123 (рекордьор)
Публикувано07.02.22 19:51

Да, предполагам, че е супер дразнещо...обаче българина е роден да нарушава правилата.

Почни никой не чувства някак ва отговорност пред обшеството:
1. хвърняне на боклуци на всякъде - дивашка ориенталщина!
2.клинчене/2-3 начин
3.несъобразяване с околните

Това сме българите... и сега е същото с ваксините, никой не проумява, че когато се васксинираш предпазваш не само себе си, но и останалите. И никой не го е грижа - заразяват възрастните си родители...

Такава е държавата, за съжаление даже и за пенсиониране вече не става.

Тема дразни нинови [re: Nuke Dukem]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано07.02.22 20:08

затова живеем тук.
веднъж кацам на летището в цюрих , отпред вместо 2-3 големи платна за коли, някакви тесни лентички побиращи само една кола. в една от тях спря посрещач и отзад взе да се трупа опашка. нормално човек би си помислил че някой му е звъннал "взех си куфара, идвай", обаче оня седи,седи и не тръгва - осъзнах че виждам немислимото - посрещача посреща някой само по час на полета, нищо друго. колите преляха до улицата , ако беше в бг отдавна щеше да е извлечен от колата и набит с крясъци "мама ти деба проста, виж колко хора ти седят бе селяндур", но ония швейцарци седят спокойно и даже не свиркат с клаксон. сигурен съм че после са пили валериани, но доброто толераско възпитание изисква да чакаш. това е положението, който иска да може да напсува задръствач, няма нормални държави за него.

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: Не ви ли дразни...нови [re: Monica123]  
Автор zaphod (мракобес)
Публикувано07.02.22 20:09

стига си ни ги хвалила тия негърски пишки, разбрахме че са най-големите и най-яките

NE SUTOR ULTRA CREPIDAM

Тема Re: Не ви ли дразни...нови [re: zaphod]  
Автор Pfiffikus ()
Публикувано07.02.22 20:17

Много се сещаш ти..

Тя живее във

Уника

Тема Re: Не ви ли дразни...нови [re: Monica123]  
Публикувано07.02.22 20:35

Тарикатлък и нахалство, замазани с учтивост, понеже вече на тези години няма с какво друго. Някои го даже го наричат пробивност.

Тема откажи се с държавен вестник ... от българитенови [re: Monica123]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано07.02.22 20:39

Тема Re: Не ви ли дразни...нови [re: Nuke Dukem]  
Автор pravil_nick (.. от зор)
Публикувано07.02.22 21:25

Само "... с едно "извинявай"". А какво се очаква, извинявай? Ако си беше извършил ритуално сепуко, дали щеше да не го почетеш с тема? Голям проблем станАло, почакал 5 минути. Имай търпение, къде, къде по- тъпанарии те чакат. Мен са ме запушвали нарочно у Люлин, подчертавам Люлин!, щото съм с несофийски номер и щото мястото било на тулупа. И два часа ме е гледал от балкона, как се въртя и мая. Полицията, която викнах, едва го усмири, какво остава "извинявай" да рече. А той 5 минути чакал...

Тема Re: дразни нинови [re: zaphod]  
Публикувано07.02.22 22:54

Толко' пък да няма един паркинг на летището в Цюрих, не го вярвам.

Подобно ми се случи вчера. Влизам в бул. Петър Дертлиев от локалното и някакъв пичага застанал на У-образното кръстовище, където локалното платно се влива в булеварда, а аз се нареждам зад него и чакам да потегли...

И си отчаках.

Гледам булевардът – празен; а този седи там като истукан и си бърника нещо в телефона. Почвам със светлините, понеже така са ме учили в школата, обаче онзи се изтегнал като котка на припек и не ебава. Светкам, светкам, ама то явно само със светкане не става.

Чуквам клаксона – бип-бип – нищо. Чакам, да не би да се разлюти нещо. И после пак... Бип-бип-бип – нищо. Чакам. Бип-бип-бип-бип... Чакам. Бип-бип-бип-бип-бип...

В един момент май си свърши работата с телефона и потегли. Само един светофар и половина изпуснах, но си е дразнещо.

Тема Re: Не ви ли дразни...нови [re: pravil_nick]  
Публикувано07.02.22 23:11

Очаквам да не паркира там.

Казвам "паркира", защото това по правилник не е престой, а паркиране с оставяне на пътник в купето... Макар че то и престоят там е забранен, защото това казва знакът.

Разкажи в подробности за това запушване с полицията, за да съм подготвен, ако ми се случи. Всъщност, ако някой катастрофира в мен, аз после на 112 ли трябва да се обадя, за да дойде пътна полиция, или има някакъв друг номер? Доколкото разбирам, при теб случаят е бил точно за 112.

На мен ми се е случвало друго. В Пловдив през нощта едни кретени се опитваха целенасочено да ме сгазят. Подгониха ме с тяхната кола и аз трябваше да търча по улицата наляво-надясно, че да не ме бутнат отзад.

Най-гнусната тъпотия, която ми се е случвала като участник в движението, е когато един таксиджия ме качи на предния си капак. Минах на жълто по бул. Царица Йоанна с тротинетката и онзи, който по това време е чакал зеленото от ген. Асен Николов – вместо да изчака да се източа от кръстовището (понеже иначе щях да спра в средата на пресечката), реши да ме накаже чрез "внимателно" бутване отзад, тъй като не му хареса, че се източвам само с 25 км/ч... Трябва да е бил с около 30, когато направи контакт с мен. Качи ме на капака си, след това спря рязко, изсули ме на асфалта, заобиколи ме отляво и си продължи по пътя като ни лук ял, ни лук мирисал. Пълен психопат.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.