Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 22:53 08.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема Няма НЕсериозна теманови  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано08.01.22 21:28

на първа! Какво е несериозна тема?
Давайте несериозно..., но може и сериозно
Аз не знам. Лежа си, безмълвна. В главата ми все повече вербални мисли, но... практически невербални....
Аз за първи път искам да кажа неща, но не мога....
Сега разбирам колко е важно да можем да кажем : обичам те..., дай моля..., заповядай...
Да, казваме ги, всеки ден.. но понякога прескачаме...

Добре де, давайте несериозни теми

Тема Re: Няма НЕсериозна теманови [re: RujaKaramfilova]  
Автор tartarianeyes (вейхайвей)
Публикувано08.01.22 22:00

Несериозна тема е това, което не е от основно значение за някого.
Оттук разнообразието на теми, това, което е важно за един, е маловажно за друг.

научи се да чакаш

Автор Albena l (оф..)
Публикувано08.01.22 23:06

Аз си купих възглавници. Утре ще нарежа старите и ще направя декоративни

.
Много съм щастлива. Трябва само да видя на какъв размер да ги срежа и какви калъфки има.

Автор Noy BG (библейския)
Публикувано09.01.22 00:35

Какво е несериозна тема? - нещо изтъркало се вече от употреба и изпразено от съдържание - Ковид!

Сериозна тема - може ли да си богат до неудобство и да продължаваш да работиш, вместо да се оттеглиш и дадеш път на младите?
(Преди години отговарях за охраната при откриването на голям хипермаркет в Сф. Направи ми впечатление, че един от собствениците присъстваше на обекта от първа копка, до откриването на обекта... Мумия на преклонна възраст, в инвалидна количка, диша на акумулатори и с мания за величие. Не му остава много, а е все още на обекта? До кога, за чии? - И до днес ме тормози този въпрос?)

(Стоят двама просяка под един Лондонски мост. По едно време единия си мисли на глас:"Еееех, да имах сега един милион долара." , другия отговаря:"И к'во, познавах един дето имаше 5 мил. долара и се уби от работа три години, да ги направи осем милиона..." - човек трябва да знае кога да спре! )

Тема Re: Няма НЕсериозна теманови [re: Noy BG]  
Автор Koftia (форумист)
Публикувано09.01.22 00:54

Това, за което говориш, го виждам от първа ръка. Моят бос, на 81 години, милионер, с пет дилършипа, все още надява работни дрехи работи. Поправя неща, поддържа други неща, човърка нещо. Преди две години смени една става на коляното и след като се възстанови, продължи да идва. Преди месец и нещо смени и другото коляно. И пак го напъва да идва, но не се е възстановил все още.

На това му се вика биологичен часовник или нещо подобно. Рутина, която е катастрофално ако я смениш. Даже виждам как имат нещо като взаимно съгласие близките му, да го поддържат зает с нещо. Но да е физическа активност, това което е правил цял живот. 65 + години - механик.

Автор osvoboden pich (Ultimate good)
Публикувано09.01.22 06:50

Всичко е несериозно. Ако се вземе насериозно това - е диагноза.

Тема Re: Няма НЕсериозна теманови [re: Noy BG]  
Публикувано09.01.22 13:49

човек трябва да знае кога да спре!
Когато става дума за пари, аз използвам изречението : човек трябва да има чувство за достатъчност.
Когато става за работа, нещата са други. Интересно какво би си купил с осем миилона, което не може да купи с пет?

Тема Re: Няма НЕсериозна теманови [re: Albena l]  
Публикувано09.01.22 13:55

Докъде я докара в възглавниците? Много харесвам хора, които си намират работа

Ще си ушиеш и калъфки.

Аз имам пури, сърчица, триъгълници, какви ли не възглавници. И всичките са правени те така, да са ми заети умът и ръцете, не че ми трябват.

Тема Re: Няма НЕсериозна теманови [re: Koftia]  
Публикувано09.01.22 14:08

Това, за което говориш, ми е познато. Имам близки хора на близо 80 и сякаш ако не правят това, което са правили вече 60 години, животът ще спре.

Похвално е, че нещо правят, това е важно и задължително. Но има толкова неща за правене. Майка ми е на 84 години и като каже : лелее, как съм имала време да ходя на работа

Плете, шие, чете, гледа правнуци-тя научи двама вече да четат и да смятат преди да тръгнат на училище. Ходи на кафе с други баби, отглежда цветя, 3 корена домати и 3 чушки. От 2-3 години учи млади хора, познати на племенниците, да плетат и да шият.

Едвам чакам пенсията. толкова неща ми се правят. Без работата ми няма да мога, но само ще помагам, ако искат младите де)). Само да не ми изпие чавка акъла и да се закатанча

Автор Albena l (оф..)
Публикувано10.01.22 23:37

На мен ми трябват. За да се фукам!
Вече имам лилава, оранжева и електриково зелено.
Идеално стоят на черната спалня

Чудя се дали да не ги дублирам

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.