Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:15 08.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема Е ви тема, различна от Ковид и Кирил:)))нови  
Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано19.12.21 19:24

Ето такива писма получавам по мейл и месинджър и ме обсипва с тях некъФ ненормалник

Ако някоя клубарка кандиса и може да е властна и строга господарка на сърцето на тоз господин Петко и да му вземе и парите и апартамента, които той доброволно ще предостави и припише, срещу това да му е фетиш, веднага ви давам връзка за контакт, поне наш човек да вземе материалното, щото аз не мога, възпрепятствана съм към момента с други ангажименти...

"Изключителна жена сте, Оливера! Принципно имам такава слабост или фетиш, че ми харесва да боготворя жената, да я радвам и угаждам! Не знам Вие как ги виждате нещата, но бих искал да бъдете моя Богиня и Господарка, а аз да бъда Ваш роб и поклонник! Бих искал да съм нещо като финансов роб и също така трябва да споделя, че ми е фикс идея станало красива и властна жена да ми вземе апартамента, за да я зарадвам и да е щастлива. Бихте ли желала да бъдете моя Богиня и Господарка и съгласна ли сте да ми вземете парите и апартамента, за да бъдете Вие щастлива?
С обич, Ваш роб Петко"

Тема Re: Е ви тема, различна от Ковид и Кирил:)))нови [re: Lira Emerald]  
Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано19.12.21 19:49

Виж по-долу:

ПРОСТ СУВЕРЕН - СЛАБА ДЪРЖАВА!!

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано19.12.21 20:16

Абе..то нема лошо, ама явно е усетил на кого да иска да е финансов роб, ида си даде парите, апартмента... щото днес, егати съвпадението, едно старо гадже ме поздрави с

Вшикам му: човече, ква е тази песен, кво е това чудо? Той вика : абе цял месец издирвам песен, да ти кажа, че не ме интересува, че си качила 2 кила

Мдаа, верно му казах, преди месец, че съм по дебела от последния път, в който се видяхме

Виж сега, на теб пари, апартаменти, на мен.. кИло долу, кИло горе... се тая... любов бееее

Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано19.12.21 20:19

кърти.

вземи му парите и хапартамента, ма, бива ли да си толкоз безсърдечна!

ЗАБРАНА ОТ: UnicaDonna, sladunka medunka, jumbles, parvaty, Liya, saksun, NUT

Автор oberleutnantRzevski (същият)
Публикувано19.12.21 20:46

Бих възкликнал кат Моканина, ама си нямам под ръка бяла лястовица за скубане.

П. С. Само на клубарките гледаш да направиш далавера. За нас няма ли някоя гуспойца с подобни наклонности?

Тема Re: Е ви тема, различна от Ковид и Кирил:)))нови [re: oberleutnantRzevski]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано19.12.21 20:50

За нас няма ли някоя гуспойца с подобни наклонности?

как да няма?
прави ти торта и те чака да я заробиш.

ЗАБРАНА ОТ: UnicaDonna, sladunka medunka, jumbles, parvaty, Liya, saksun, NUT

Автор e ta (7.62)
Публикувано19.12.21 20:51

Йо, бееее ...
... би искал човекът, ма ти кат не щеш ...

Господарке, Богиньо ...
Завалийката той, милият

Тема Re: Е ви тема, различна от Ковид и Кирил:)))нови [re: oberleutnantRzevski]  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано19.12.21 21:00

Ако е до разказите... едно време... има, имало е

Докато се скита безцелно по улиците, Стоян изведнъж чува името си от 25-годишната мома Султана, наследница на приказно богатия Хаджи-Серафимов род
В днешно време не знам. Разказват се легенди за една мома, верно втора ръка, ама мома. От малката Виена-красива, руса, сини очи, умна, богата, езици знае... френският й идва най- така от ...език...но........., иска си голем юнак. Ти какво даваш за такава мома?

Тема Re: Е ви тема, различна от Ковид и Кирил:)))нови [re: alisalisa]  
Публикувано19.12.21 21:08

Ужас! 'Секви изтрещелници и психопати...мани.

Това поне е грамотно написано.

Представяш ли си на мъжовете какви фантазии са им в главите?
БоШкейййй....

Тема Re: Е ви тема, различна от Ковид и Кирил:)))нови [re: RujaKaramfilova]  
Публикувано19.12.21 21:15

Не е това лИбоФ, ами не искат да поемат отговорности, а пък нямат пари за платени услуги и се чудят на коя да се лепнат, само да им даде

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.