|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
Тема
|
Е ви тема, различна от Ковид и Кирил:)))
|
|
| Автор |
Lira Emerald (Happy dreamer:)) |
| Публикувано | 19.12.21 19:24 |
|
|
Ето такива писма получавам по мейл и месинджър и ме обсипва с тях некъФ ненормалник
Ако някоя клубарка кандиса и може да е властна и строга господарка на сърцето на тоз господин Петко и да му вземе и парите и апартамента, които той доброволно ще предостави и припише, срещу това да му е фетиш, веднага ви давам връзка за контакт, поне наш човек да вземе материалното, щото аз не мога, възпрепятствана съм към момента с други ангажименти...
"Изключителна жена сте, Оливера! Принципно имам такава слабост или фетиш, че ми харесва да боготворя жената, да я радвам и угаждам! Не знам Вие как ги виждате нещата, но бих искал да бъдете моя Богиня и Господарка, а аз да бъда Ваш роб и поклонник! Бих искал да съм нещо като финансов роб и също така трябва да споделя, че ми е фикс идея станало красива и властна жена да ми вземе апартамента, за да я зарадвам и да е щастлива. Бихте ли желала да бъдете моя Богиня и Господарка и съгласна ли сте да ми вземете парите и апартамента, за да бъдете Вие щастлива?
С обич, Ваш роб Петко"
| |
|
|
|
Виж по-долу:
ПРОСТ СУВЕРЕН - СЛАБА ДЪРЖАВА!!
| |
|
|
|
Абе..то нема лошо, ама явно е усетил на кого да иска да е финансов роб, ида си даде парите, апартмента... щото днес, егати съвпадението, едно старо гадже ме поздрави с Вшикам му: човече, ква е тази песен, кво е това чудо? Той вика : абе цял месец издирвам песен, да ти кажа, че не ме интересува, че си качила 2 кила
Мдаа, верно му казах, преди месец, че съм по дебела от последния път, в който се видяхме
Виж сега, на теб пари, апартаменти, на мен.. кИло долу, кИло горе... се тая... любов бееее
| |
|
|
|
кърти.
вземи му парите и хапартамента, ма, бива ли да си толкоз безсърдечна!
ЗАБРАНА ОТ: UnicaDonna, sladunka medunka, jumbles, parvaty, Liya, saksun, NUT
| |
|
|
|
Бих възкликнал кат Моканина, ама си нямам под ръка бяла лястовица за скубане.
П. С. Само на клубарките гледаш да направиш далавера. За нас няма ли някоя гуспойца с подобни наклонности?
| |
|
|
|
За нас няма ли някоя гуспойца с подобни наклонности?
как да няма?
прави ти торта и те чака да я заробиш.
ЗАБРАНА ОТ: UnicaDonna, sladunka medunka, jumbles, parvaty, Liya, saksun, NUT
| |
|
Тема
|
Re: Е ви тема, различна от Ковид и Кирил:)))
[re: Lira Emerald]
|
|
| Автор |
e ta (7.62) |
| Публикувано | 19.12.21 20:51 |
|
|
Йо, бееее ...
... би искал човекът, ма ти кат не щеш ...
Господарке, Богиньо ...
Завалийката той, милият
| |
|
|
|
Ако е до разказите... едно време... има, имало е
Докато се скита безцелно по улиците, Стоян изведнъж чува името си от 25-годишната мома Султана, наследница на приказно богатия Хаджи-Серафимов род
В днешно време не знам. Разказват се легенди за една мома, верно втора ръка, ама мома. От малката Виена-красива, руса, сини очи, умна, богата, езици знае... френският й идва най- така от ...език...но........., иска си голем юнак. Ти какво даваш за такава мома?
| |
|
Тема
|
Re: Е ви тема, различна от Ковид и Кирил:)))
[re: alisalisa]
|
|
| Автор |
Lira Emerald (Happy dreamer:)) |
| Публикувано | 19.12.21 21:08 |
|
|
Ужас! 'Секви изтрещелници и психопати...мани.
Това поне е грамотно написано.
Представяш ли си на мъжовете какви фантазии са им в главите?
БоШкейййй....
| |
|
|
|
Не е това лИбоФ, ами не искат да поемат отговорности, а пък нямат пари за платени услуги и се чудят на коя да се лепнат, само да им даде
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|