Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:02 10.11.24 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема Re: Убиваш ли деца, Саксън ?нови [re: Green Light]  
Автор DarkSide ()
Публикувано13.08.21 10:09

Маската спира аерозола който представлява нашият дъх, кихавица, кашлица и тези малки капчици са микро, а не нано скопични, както Сноу иска да го изкара.

Отваряш Гугъл, пишеш био лаборатория опасни вируси и гледаш на картинките дали персоналът, работещ с опасни вируси е с хирургически маски или е облечен с космически скафандри, от които излизат едни маркучи по които им се подава въздуха за дишане - откъдето си правиш сам изводите - хем в лабораторията вирусите са на повърхността на петриеви чинийки, които са в едни специални затворени шкафове под аспирация и се манипулират през едни отвори с вградени ръкавици, а не се разнасят из въздуха по разни аерозоли

Тема Re: Убиваш ли деца, Саксън ?нови [re: Reverend Harry Butz]  
Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано13.08.21 10:09

Половината написано от теб просто НЕ Е ВЯРНО.

Няма да се впусна да показвам и доказвам, както не го правя и със също така половината неверни твърдения на яростните ваксъри.

АЗ МИСЛЯ ТАКА!!

Тема Re: Убиваш ли деца, Саксън ?нови [re: snowprincess]  
Автор Reverend Harry Butz (The Swamp)
Публикувано13.08.21 10:11

Бъркли, а?

Само така. Слушам я сега.

Тема Re: Убиваш ли деца, Саксън ?нови [re: snowprincess]  
Публикувано13.08.21 10:12

Да, виждал съм го това.

Тема Re: Убиваш ли деца, Саксън ?нови [re: UnicaDonna]  
Публикувано13.08.21 10:14

Всичко е ВЯРНО. Прави си изводите.

Тема Re: Убиваш ли деца, Саксън ?нови [re: DarkSide]  
Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано13.08.21 10:15

Аз мисля, че се разбрахме Дарксайд!
1) Спират преди всичко собствения дъх и вирусите които са в него
2) Не пазят нас а другите
3) Не дават голяма защита

Ти правиш извода, че няма смисъл от тях, аз обратно - че има.*

Много важно, стига вече този пинг-понг

*(В кръга на шегата) на база на този извод би трябвало аз да съм неваксиниран и с маска, а ти ваксиниран и без.

Тема Re: Мерси за отговора!нови [re: UnicaDonna]  
Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано13.08.21 10:19

1) Даже не съм забелязал.
2) (Опитвам се да) Не се хващам за думата.

Схванах какво искаш да кажеш, а освен това то е завършено и капсуловано, коментарите са излишни. Какво да кажеш на човек, който е параноичен и си го знае? "Само споко"?

Тема Re:нови [re: Noy BG]  
Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано13.08.21 10:19

Поправих написаното, на което си отговорил, но принципно изобщо не си прав.

Да, медицинските работници също са хора, но материята, която обсъждаме, е СТРОГО ПРОФЕСИОНАЛНА МЕДИЦИНСКИ и тяхното отношение по въпроса е изключително показателно.

Все едно да гледаш 50% от банкерите да правят огромни инвестиции във финансови пирамиди, обречени на провал.

Когато ми бъде по някакъв начин доказано (което е почти невъзможно, защото съществуват и менте-ваксинации с физиологичен разтвор), че 99% от докторята и медсестрите по света са се ваксинирала - може да се поколебая и аз.

АЗ МИСЛЯ ТАКА!!

Тема Re:нови [re: UnicaDonna]  
Автор Noy BG (библейския)
Публикувано13.08.21 10:25

Когато ми бъде по някакъв начин доказано (което е почти невъзможно, защото съществуват и менте-ваксинации с физиологичен разтвор), че 99% от докторята и медсестрите по света са се ваксинирала - може да се поколебая и аз. - не ти ли идва наум нещо елементарно, дребно, но съществено? - че може и да не доживееш да видиш това? Брат ми примерно не доживя. Чуди се, чака и недочака... Не се заяждам, само констатирам.

Тема Re: Убиваш ли деца, Саксън ?нови [re: Green Light]  
Публикувано13.08.21 10:30

Спират преди всичко собствения дъх и вирусите които са в него

Приятелю Грийн, от всички методи на обучение в цялата история на човечеството,
най ефективен е нагледният метод. Виж на всяка цена това кратко 57-секундно
видео, за да се убедиш със собствените си очи, че маските не спират абсолютно
нищо.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.