|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Къде се загуби Св.Скромни/Santo Modesto
|
|
| Автор |
OVl1 (--) |
| Публикувано | 30.05.21 18:47 |
|
|
Не съм мяркал нито ред от него от февруари т.г.
Чак ми липсва специфичния му стил на изказ.
.
| |
|
Тема
|
Re: Къде се загуби Св.Скромни/Santo Modesto
[re: OVl1]
|
|
| Автор |
Metropolis (LANL) |
| Публикувано | 30.05.21 19:20 |
|
|
Да от няколко месеца напълно изчезна.
| |
|
Тема
|
Re: Къде се загуби Св.Скромни/Santo Modesto
|
|
| Автор |
saksun (непозната) |
| Публикувано | 30.05.21 19:27 |
|
|
ОставИ му бележка. Виж дали ще я прочете, дори да не ти отговори.
Добрата ваксина е наличната, а най-добрата - поставената.
| |
|
|
|
В профила има линк към неговия блог. Като се отвори, има и мейл.
| |
|
|
|
| |
|
Тема
|
Re:
|
|
| Автор |
saksun (непозната) |
| Публикувано | 31.05.21 20:27 |
|
|
Току-що оставих бележка на съклубаря ни. Писах му, че всички се притесняваме, понеже отдавна не се е мяркал, затова го безпокоя на лична.
Така че, да видим дали ще прочете съобщението, дано всичко е наред.
Добрата ваксина е наличната, а най-добрата - поставената.
| |
|
|
|
ама е свързана с вселенският любимец Бил . Откъде тази енергия в този човек? Явно се готви да живее поне 150 год.
| |
|
|
|
И Майкъл Джаксън плануваше точно толкова да изкара . Това официално, не съм си го измислил аз .
| |
|
|
|
Интересно. Той фиксира на тая преклонна възраст, добивът на уран по метод, който съм почнал веднага след казармата. След желязото, в синтезът в звездите, всички елементи се синтезират не с отделяне на енергия, а напротив. Затова уранът е в групата на редкоземните елементи, актиниди и лантаниди. Метода е брутален, и иска много сондьори. Дупчи се шахматно през 25 метра, хиляди сондажи. През едни се инжектира сярна киселина, 7 % тна, през другите, чрез еърлифт се изсмуква след 45 дена. После минава през йоннообменни смоли, също като в професионалните кафе машини. После е още по сложно, ама много е сложно. Уран 238, към то уран 235, за бомба ти трябват по памет 97 % уран 235, за мирен реактор 7 %. Технологиите са две, центрофугиране, или дифузия, каквото и да значи това. Руснаците са по първата, и са най добри, втората замира. Ако търсите плутоний обаче, моля не ми пишете лични бележки.
| |
|
|
|
Е па писател си си..
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|