|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
Тема
|
И Така Нататък
|
|
| Автор |
mangosutu-168725 (ultimate hero) |
| Публикувано | 05.04.21 11:01 |
|
|
както многократно писах тук, ще вземат поне 12-15, леко надминаха дори най-оптимистичните ми очаквания.
Няколко прогнози,от моите, които винаги се сбъдват.
Слафи (и така нататък) не е чак толкова тъп и естествено ще тръгне към още по-висок резултат на следващите избори след няколко месеца, вероятно до края на годината, вероятно заедно с президентските, вероятно излъчвайки собствен кандидат на мястото на опротивелия на всички нормални тъп фатмак. Но последното няма как да е твърда прогноза, а и е встрани от злободневния парламентаризъм.
ИТН е новото ДПС в момента. Без него няма как да стане правителство - а така нататък няма да подкрепи Герб. И ще подкрепи истанбулската пасмина? (истанбулци в следващите години ще наричам квазидесните криптопедерасти - Рамадан, Тони Фюрера, Спонджбоб и др, които не крият че са за ИК и за смучене на македонски уйове, извинете ме, само предавам реалността).
няма да я подкрепи, защото и в тоя случай ще започне да губи, а какво би спечелил той от евентуално правителство с истанбулците и кои още ПОНЕ 2 ако не и 3 трябва да гласуват заедно с тях? Защо да го прави? още няколко процента отгоре на едни общи избори до края на годината, са му сигурни - мое скромно мнение.
Така, имаме твърдо: 1 Боце никога вече няма да е премиер - отдъхнете си, умни и красиви истанбулци и Галеви 2. 98 на сто сигурни нови избори до края на годината 3. Черешката на тортата: край на всякакви Хемуси и Видин-Ботевград в краткосрочна и средносрочна перспектива. Това също е над 90 на сто сигурно. Дори да приемем, че Европа няма да ни спре канчето, докато бъдат подменени (подпод)изпълнителите - клиенти на гербаджийската шайка с такива на новите господари, които дори са сбирток, не единно цяло както досега (предоговарянето на това кой да лапа краденото е същото като смяната - ще изисква доста време, а и повтарям - сега гладните ще бъдат много повече, до степен вероятно да няма за всички(!) - ....
Та, тиранинът падна, гответе се за слажи, умни и красиви, пребоядисаните гербари по места (които са толкова идейни гербари, колкото аз - травестит). И така нататък (ИТН).
| |
|
|
|
абе славчо така приказва,че нямало да се съгласи на баце за шефче, но тая работа никога не е много сигурна, да не забравяме че умнокрасивия идол беше слуга на баце
NE SUTOR ULTRA CREPIDAM
| |
|
|
|
Такава вероятност винаги има, въпросът е, че към този момент изглежда малко вероятна.
| |
|
|
|
Някои напомнят как се бил глумил Славчето с бацето по едно време, ама доста преди време и как го правел за смях до степен бацето да кипи от нескриваем яд, докато пиарите му не го обработиха да си трае и да не става за смях като се обижда публично на клоунът Славчо.
Обачер, кво стана не знам, в последните 2 години, Славчо явно му омръзна или по друга някоя причина, спря да се занимава с баце, та може и баце да е позабравил и да е поомекнал...
Освен туй, Славчо мож да се прави на голям бабаит от удобното и уютно прикритие на студийцето си, но излезе ли от прикритието, не го търси за нищо. Страхливо, понаплашено и с подвита опашка мекере... И точно таз му природно детерминирана страхливост го кара да се хвърля като петел, да хвърля къчове като катър и да се репчи и въобще да използва цял арсенал клоунски начини, за да изобрази величие, безстрашие, непоклатимост, твърдост и прочее...
Язък за избирателчетата на Славчо, щото подучувам, добри млади хора били. Но не е бае ви Слачо оня, за който се представя и за който го мислите. А ако не съм права, бая ше трябва да се потруди, че да ме опровергае.
| |
|
|
|
Аз съм доволна, че Волен Сидера и Волян МаГарешкия са аут!
За друго илюзии не съм си правила и дет се вика, си мисля за следващите избори и че пак няма да има за кого да се гласува.
| |
|
|
|
Поизчакай малко окончателните резултати. Може изневиделица да осъмнем с коалиция ДБ, ИТН, ММ (Изправи се). Във втория мандат. Или в третия - все едно. Трите партии отдавна говорят за еднакви ценности.
АЗ МИСЛЯ ТАКА!!Редактирано от UnicaDonna на 05.04.21 12:31.
| |
|
|
|
Точно към такава коалиция ще се стремят изброените опозиционни партии, според мен.
При достатъчно гласове ще са най-доволни като със сигурност разчитат сега на идващите от чужбина.
Ако не се получи - и ДПС ще ,,преглътнат" с довода, че Пеевски вече не е там, но няма да изпуснат властта и да отидат на нови парламентарни избори, защото е рисковано за тях.
Добрата ваксина е наличната, а най-добрата - поставената.
| |
|
|
|
Няма да стане, обясних защо. Слави иска още. И е съвсем невероятно да замели заедно с великите истанбулци-рамаданци, ония се имат за елит, Слави па - за велик, лъха си месианство от него)
Демек няма как - два остри камъка, криптопедерасти от една страна, от друга - самонабеден месианец. няма да стане.
| |
|
|
|
Слави иска още.
Може, но не е сигурно. Слави е тъпанар, но не е тъп. Според мен той знае, че НЯМА ДА СЕ СПРАВИ с цялата власт. А ако (не е невъзможно при предсрочни избори, тоя народ доказа, че е достатъчно прост и заблуден) се добере до ПЪРВОТО място - няма как да избяга от отговорност. Самостоятелно управление е ОГРОМНА отговорност. Не съм сигурна, че е готов да я поеме. Засега си начеса крастата, "доказа" колко е важен... Може би му стига да е НЕЗАОБИКОЛИМ фактор, но да не носи цялата отговорност.
АЗ МИСЛЯ ТАКА!!
| |
|
|
|
Не съм сигурен, че иска цялата власт) Иска просто да се продаде скъпо, а и евентуално да "остане в историята". Ако успее с изнудване и лавиране да промени системата на твърдо мажоритарна - влязъл е и с двата крака. В учебниците - факт, неиронично.
А ако прокара гласуване по интернет, директно ме печели като гласоподавател.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
|
|
|