Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:54 01.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Молба от Крафтър към Алиса и Оптимистнови  
Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано01.02.21 18:33

Привет!
Крафтър ми изпрати следното съобщение:
'Здравей - тъй като не мога да се логна в 40-50 тия дни, дали ще е удобно (ако ти можеш) да помолиш "alisalisa" и "Pollyanna33556" да напишат линковете си без url, така че да мога да ги видя (има една тема за някакво барбекю, понеже ме интересува, а Оптимист е добавил някакъв линк за коментари по книгата му)"

Оказа се, че мога :-)

Тема Re: Молба от Крафтър към Алиса и Оптимистнови [re: Green Light]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано01.02.21 18:52

Предай на Крафтъра да опита пак, тези дни дирът беше на командно дишане, ама май прескочи трапа, при мен вече върви що-годе човешки.

Барбекюто:
https://www.klarstein.de/Kuechengeraete/Grill/Gartengrill/Brooklyn-BBQ-4-in-1-Grillfass-Grill-Smoker-SlowCooker-Feuerschale-42-cm-Stahl-pulverbeschichtet.html?disclaimer=1#

Само дето на немския пазар пише, че не е в наличност в момента, тук някаква друга фирма го предлага -

https://www.electronic-star.bg/gradina/skari-opushvateli/gradinski-barbekjuta/Brooklyn-BBQ-4-v-1-barel-za-gril-42-sm-stomana-prachovo-pokritie.html

В момента се предлага само като разопакован продукт, каквото и да значи това.

ЗАБРАНА ОТ: UnicaDonna, sladunka medunka, jumbles

Автор osvoboden pich (Ultimate good)
Публикувано01.02.21 19:31

Тези дни и за мен беше истинско изпитание на духа да се логна, камо ли да врътна няколко думи на кръст... Става, не е като да не става ама много бавно и трудно... на моменти напълно невъзможно. Явно текат промени в матрицата и виждаме дежа вю.

Автор Pollyanna33556 (и стар и познат)
Публикувано01.02.21 20:06

Линкът --> http://www.bookpoint.bg/книги/До-Америка-и-назад-119115.htm

\"Колкото повече знаеш, виждаш колко повече не знаеш\"

Тема Работата с диранови [re: alisalisa]  
Автор caryb (предубедена)
Публикувано01.02.21 20:07

върви към край

, та ако искате да запазим групата за комуникация предлагам следното. Всеки да си направи профил във фейсбук с ника от 40 - 50, без снимки и лична информация, за да запазим анимността. После Лира да създаде група /Лира не е анонимна/ с някакво име, което ще изберем и това да е резервен вариант. Аз лично желая да комуникирам с всички клубари и ще се радвам да имам и за в бъдеще тази възможност.

Тема Re: Молба от Крафтър към Алиса и Оптимистнови [re: alisalisa]  
Автор KMETA HA HETA (Честни сини очи)
Публикувано01.02.21 22:54

ама май прескочи трапа
Не съвсем. Логвам се през телефона, но от компютъра - не.

Тема Re: Молба от Крафтър към Алиса и Оптимистнови [re: KMETA HA HETA]  
Автор alisalisa (Lipari също)
Публикувано01.02.21 23:28

За това не знам, щото изобщо не се отрегистрирвам.

ЗАБРАНА ОТ: UnicaDonna, sladunka medunka, jumbles

Автор Liya ()
Публикувано02.02.21 01:08

Сирьозну?!

Аз се отказвам от всички вас завинаги тогаз

Мале, вий сте зависими!!!

Тема Re: Работата с диранови [re: caryb]  
Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано02.02.21 08:48

Всеки да си направи профил във фейсбук с ника от 40 - 50, без снимки и лична информация, за да запазим анимността. После Лира да създаде група /Лира не е анонимна/ с някакво име, което ще изберем и това да е резервен вариант.

Хвърлих едно око снощи. Ми то си има такава група (не знам дали това е точният термин за ФБ), още от 2015 г... разбира се - надлежно заключена, забарикадирана и забранена...

Идеята ти не е лоша, впрочем. Вероятно трябва да е НОВА група, именно заради анонимността. Но аз нямам никаква вяра в тая валкирия ФБ, та не знам дали ще присъствам... Предпочитам си този клуб и начина, по който функционира, с изключение на последните проблеми със скоростта, разбира се.

АЗ МИСЛЯ ТАКА!!

Тема Re: Молба от Крафтър към Алиса и Оптимистнови [re: alisalisa]  
Автор Glastar (член)
Публикувано02.02.21 09:17

Не се лъжете с тия простотии. Най практични са електро- скарите с неръждаеми тръби.
Разопакована стока, значи върната в Германия, и ганчо с тировете внесъл, да му не празни курсовете. Общо взето тия стоки не струват, ако единственото верую е нещо да ти излезе по евтино. Издирил съм им директните складове, на директните превозвачи, и директно съм им огледал "директните" стоки, щото по веригата след това има много магазинчета, и интернет препродавачи. На Запад са върнати тез стоки, по логиката, " Не е това което очаквах"

Иначе пекънТта, тръгва се в къща ли си, блок ли, на какво население ще печеш.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.