|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
Тема
|
Забелязвам,
|
|
| Автор |
KMETA HA HETA (Честни сини очи) |
| Публикувано | 20.01.21 17:20 |
|
|
че от ден на ден една голяма част, ставате все "по-мили и любезни" един към друг, и не мога да ви разбера... Какво делите, какво си мерите и на какво си завиждате, че чак толкова се ядете? От време на време набърквате и някой друг в кенефа си и после се сърдите, че съответният ви е сипал не с черпак а с кофата направо...
| |
|
|
|
Заедно с К-19 върлува паралелно и друг вирус, този на Хахо-2021 и поразява основно менталните качества на откачалките, като ги разкрива изцяло.
WALL·E
| |
|
|
|
Абсолютно си прав.
| |
|
Тема
|
О-ооо, колко си прост .... има ли смисъл ...
[re: KMETA HA HETA]
|
|
| Автор |
BATHco (Bath`men Со) |
| Публикувано | 20.01.21 17:44 |
|
|
Хе-хе .... и аз се позабавлявах .....
Ама, да си призная, че после си пуснах и "hava nagila" ..... дали да пробвам и с "Катюша"!?
Don`t Worry! Be happy!
\\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"
| |
|
|
|
Въобще не ми се обсъжда. Пусни още музика!
| |
|
|
|
Дето се вика - на всеки може да му се случи да покаже някоя неизследвана или слабоизследвана част от себе си... и никога не е късно... нито пък е твърде рано... Стават такива работи и има такава държава, има и такъв народ... и такива личности... абе стават такива неща. Абе напълно в реда на реда на нещата си е.
| |
|
|
|
И понеже си мой човек, ще те черпя и парче
| |
|
Тема
|
Re: О-ооо, колко си прост .... има ли смисъл ...
[re: BATHco]
|
|
| Автор |
KMETA HA HETA (Честни сини очи) |
| Публикувано | 20.01.21 18:09 |
|
|
дали да пробвам и с "Катюша"!?
Недей, бе. Донт би агресив. Просто стани . Екипажа е от мен
| |
|
|
|
Абе напълно в реда на реда на нещата си е.
Бах тоя ред, бах тия неща... Как пък все знаменосците на психиатрията са в реда на нещата?
Не ми пука, аз чакам
| |
|
|
|
https://m.youtube.com/watch?v=iEVqZv_Zjcw
Пп нека и аз да съм любезна :)
научи се да чакаш
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | (покажи всички)
|
|
|