|  | | Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)

| 

| 

| Тема |  заедно   |  |  | Автор | jumbles (wild spirit) |  | Публикувано | 05.01.21 16:33 |  |  | 

на някой танцува ли му се?

щото аз тука почвам ...

|  |  |  
             |  |  | 

В първия момент си помислих, че танцуваш с туй рогатото.

_
 If I turn out to be particularly clear, you`ve probably misunderstood what I`ve said.

|  |  |  
             |  |  | 

се присъединявам! Мислех, че това ще е песента на 2020г, но не познах.
 Брой ме за почти всички танци...

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: заедно  [re: jumbles] |  |  | Автор | Naki (Company PC Guy) |  | Публикувано | 05.01.21 17:10 |  |  | 

Мне.
 Други неща му се правят на тоз някой!

Както някой беше казал -- "Танцът е вертикален израз на хоризонталното желание!"

|  |  |  
             |  |  | 

Сетих се за една моя бивша съученичка от гимназията, не съм я виждала от 20+ години, но я намерих във ФБ.

По онова време беше с нормално телосложение и от детската градина до 20те си години тренираше спортни латино танци т.е. беше от напредналите.

Преди няколко години една от моите приятелки я беше виждала и каза че много се е променила, да видя във Фейсбук.

Ок, намерих я, гледам май не е станала много висока, около 165 см, но е поне 80-90 кг.  Иначе я познах веднага.  Помня още тогава бях виждала майка й веднъж, прилича на нея.
 (има някои, които стават абсолютно kопие на родителите си, а други — не.)

Като погледнеш стари съученици, няма значение кой колко е бил куул в тийн-годините си. На края повечето стават успешни поне колкот родителите си.
 Има само някои изключения, които са по-зле позиционирани от родителите си, привсе че са били с най-добрия успех през учебните години, накрая — касиери в УолМарт например.

|  |  |  
             |  |  | 

ооо, старшинка .... изненадваш ме, че се реши да прекрачиш ...

ти си ...

|  |  |  
             |  |  | 

иии, че кеф, кеф, кеф на бучки и на тарамбучки

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: заедно  [re: Naki] |  |  | Автор | jumbles (wild spirit) |  | Публикувано | 05.01.21 18:11 |  |  | 

кой го тоз някой и какви са те тез други неща?

|  |  |  
             | 

| Тема |  Re: заедно  [re: Deern] |  |  | Автор | jumbles (wild spirit) |  | Публикувано | 05.01.21 18:13 |  |  | 

я кажи на какво денси последно

|  |  |  
             |  |  | 

Не... ич не ми се танцува...

|  |  |  |  

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички) |   | 
 |