|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
ХелпКарма и бързи кредити
|
|
Автор |
eta d (7.62) |
Публикувано | 06.11.20 19:22 |
|
Разследване на Мария Цънцарова по бТВ тази сутрин показа как баснословни суми от дарителски кампании реално се стичат в джобовете на членовете на управителния съвет на ХелпКарма под формата на възнаграждения, бонуси и заеми.
Гледах го и имах усещането, че около Цънцарова пълзят влечуги. Студенокръвни, хищни и отровни.
Като разбрах, че едното влеуго е и съсобственик на най-голямата фирма за бързи кредити, си дадох обяснение защо.
Да разиграваш милиони, отделени за подпомагане на безнадеждно болни и нуждаещи се, за да захранваш бързи кредити с натрупване на безбожна печалба ...
Е, това надхвърля мерзостта и цинизма отвсякъде!
Смъртно опасно е да си прост.
| |
Тема
|
Re: ХелпКарма и бързи кредити
[re: eta d]
|
|
Автор |
Zirzi () |
Публикувано | 06.11.20 19:38 |
|
Обикалям си магазините, големите вериги де. хареса ми нещо (предимно инструменти) нямам в мен в момента кеш, не ми се ходи да тегля от влога, и минавам на лизинг точно от тези бързи кредити, поне бюрокрацията при тях я няма. последно на лизинг взех миг-маг заваръчно, за три месеца задължително лизинга, (никви година или повече, точно най къдия срок за изплащане а той при всички е три месеца. Та взех го за 600 и нещо лв. за три месеца ми се оскъпи с около 60 и нещо лв. сметките ми са в ДСК, от скоро наблюдавам че и те нещо предлагат на момента като бързи кредити.
Та, за три месеца, ама само лизинг, мисля че е разумно, удължиш ли срока за погадяване, става вече мамата си джаска.
Между другото, няма три месеца, винаги лизинга на втория месец изчистен при мен.
| |
Тема
|
[re: Zirzi]
|
|
Автор |
eta d (7.62) |
Публикувано | 06.11.20 19:43 |
|
Не става дума за това.
Изгледа ли клипа?
Смъртно опасно е да си прост.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Zirzi () |
Публикувано | 06.11.20 19:45 |
|
Правих си мусака, за първи път се улучва както трябва, вечерям като писах, сега ще го изгледам.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
PYTnik (Оня) |
Публикувано | 06.11.20 21:10 |
|
ООООоооооо, недей го гледа
За да го гледаш искат да им дадеш права те да те гледат, ако ти се гледа де.
Отдавна сме изпуснали влакът.
Какъв е смисълът да гледаш нещо което от години всички знаем?
Като им откажеш най-много да те определят като мръсен комунист, но ти и без това си си като такъв.
То става много интересно, гонят те че си луд, но непременно държат да им гледаш клиповете!
Все едно загрижени за теб да, че ще оправят от лудостта ти!
Стой си луд бе човек, прави си мусака и въобще да не ти пука за тяхната демокрация, от която самите те негодуват...бе ще те вкарват във филма те...ама друг път!
<Мнението е позиционирано и няма нищо общо!>
| |
Тема
|
|
|
Автор |
PYTnik (Оня) |
Публикувано | 06.11.20 21:33 |
|
Навремето при такива случай, не се занимаваше журналистиката, а направо в Белене и да връщат парите.
Много бързо ставаше, обаче сега е демокрация, ние си я избрахме!
<Мнението е позиционирано и няма нищо общо!>
| |
Тема
|
ти луд ли си, за какво са кредитните карти
|
|
Автор |
~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред) |
Публикувано | 06.11.20 21:41 |
|
| |
|
ти луд ли си, за какво са кредитните карти
За да знаят в всеки един момент къде си. За това са кредитните карти.
Мерси, предпочитам кешово плащане или както казах лизингово.
определено съм луд.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Naglets (Чуций) |
Публикувано | 06.11.20 21:54 |
|
Същото е и с капачките за ужким медицински консумативи. И с СМС-тата. И е просто защо е така. Защото, когато се прави дарение се сключва договор и волята на дарителя е свещена. А в нашите случаи се наливат едни пари в едни каси, дето никой няма как да разбере кое къде отива.
WALL·EРедактирано от Naglets на 06.11.20 22:21.
| |
Тема
|
[re: PYTnik]
|
|
Автор |
Zirzi () |
Публикувано | 06.11.20 21:55 |
|
Навремето нямаше бюрокрация, нямаше бюрократи, къде къде по лесно беше, а сега с тази пуста демокрация, крадеца става светец.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|