|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Добре де,
|
|
Автор |
Crrafterr () |
Публикувано | 03.06.20 22:13 |
|
как е на английски сладкишът "реване"?
Щото едва ли е това:
Като начинаещ в кулинарната лингвистика... най-близко като че са sponge cake, tres leches cake, trifle и др., произтичащи от идеята за кейк, накиснат в течност?
| |
|
Явно не схващах скритата идея на търговеца? Реването идва след като видиш сметката за парченцето специфична "паста" накисната в сироп.
Редактирано от Metropolis на 03.06.20 22:18.
| |
|
предполагам, че не е roaring.
вероятно си е пак реване.
и не ти се е получило зле
Да ти видя прическата и гащите, моля! След това ще те изслушам!
| |
|
| |
|
ццц... ученото си е учено
| |
|
Леко съвпада с другото му име - basboussa.
| |
|
Това се прави много трудно, колко не пробвах, не го докарах както една арабка ме нагости. Общото с реване че и двете в тава.
| |
|
И понеже в basbousa има USA накрая, ти удвои s-чето, да го докараш по къмто USSR
| |
|
| |
|
Мадам, аз съм и
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|