|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Я, честно говоря, считал болгар...
|
|
Автор |
Кари Солмундарссон (ultimate hero) |
Публикувано | 29.03.20 22:33 |
|
За протокола : )
то меня поражает больше всего -- совершенно неожиданный для меня уровень организации со стороны государства и уровень самодисциплины со стороны граждан. Есть, конечно, цыгане, и есть альтернативно одаренные, но в процентном отношении их (судя по тому, что пишут из Москвы мои друзья) на порядки меньше.
Я, честно говоря, считал болгар... скажем так, по-балкански расслабленными. Оказались более организованными, чем немцы.
| |
|
Я, честно говоря, считал болгар... скажем так, по-балкански расслабленными.
Только в сексуальном смысле, дорогой...
_
If I turn out to be particularly clear, you`ve probably misunderstood what I`ve said.
| |
|
Я етого уже давно сказала !!!
| |
|
Ви таковам в рускинчетата и двете...пардон, адмиралът минава метър - мъжки е!
| |
|
А, аа ! ... ааа
| |
|
ни мой така, аз съм стара жена и вече не правя секс, само съзерцавам , споделям опит и подготвям теоретично
| |
|
"Я уже ушёл из большого секса. Перешёл на тренерскую работу." ))) цитирам
Хората които няма какво да кажат си поставят големи сигнатури
| |
|
- Котаракът ми се губеше с дни. Кастрирах го.
- И кво, сега в къщи ли си стои?
- Пак се губи с дни. Като консултант.
| |
|
Ми, нищо чудно.
Начело на държавата има милиционер.
За нищо друго не става, ама за това - да.
| |
|
Абе я им виж коментарите на тези наглеци!
Откуда, видиш ли, 2500 евра при тези, даже лева било много, щото тези тъпанари прости са много богати! Тъпунгери! Ще ги видим след някоя седмица какви ще ги гаварят! Пфу! Похвалил ни бил тоз один! Я да си гледа тъпата държава, дето си мисли, че ще ги подмине!
Мъжът ми е там в момента и ходят по ресторанти от една седмица, щото от утре нямало да може, но в един рестаран им казали, че ще си работят и другата седмица! Пълно малоумие! И моя с тези малоумници! Повече в тая тема няма да поглеждам, че ми прекипя!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|