|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
Тема
|
Местоработата (офисът)
|
|
Автор |
Crrafterr () |
Публикувано | 14.10.19 14:49 |
|
На един приятел това му е офисът:
Там бачка, а отвън твори за форумите:
Мисълта ми е, че местоработите не са това, което бяха
| |
|
ми въпрос на вкус, и аз си мечтаех за подобно нещо, обаче установих че мен все повече си ме кефи всекидневно да си карам беемвето по широкия европейски булевард, разтварящите се с допиране на картата автоматични врати, асансъорите в модерната сграда от метал и стъкло, мокетите, климатика (особено летото у жегите и зимата у студовете), удобните столове, големите екрани, кaфенето и ресторанта, гората и парковете в съседство, мултинационалната среда, излизането след работа с колегите ...
| |
|
Че в офис работи ли се?
Мнението е позиционирано и няма нищо общо
| |
Тема
|
Re: Местоработата (офисът)
[re: DarkSide]
|
|
Автор |
Naki (Company PC Guy) |
Публикувано | 14.10.19 16:45 |
|
асансъорите в модерната сграда от метал и стъкло, мокетите, климатика (особено летото у жегите и зимата у студовете), удобните столове, големите екрани, кaфенето и ресторанта, гората и парковете в съседство, мултинационалната среда, излизането след работа с колегите ...
Блях!!
Верно, сигурно взимаш 10-но или повече от това спрямо мен пари, но някои от цитираните си ги имам и в моя home office:
1) Климатика (особено летото у жегите и зимата у студовете) --> Имаме и климатици, и парно! А и още 2-3 бекъп метода също така.
2) Удобните столове -- CHECK. Е, един само, ама може и да докупя.
3) Големите екрани ---> ТРИ броя 27" монитора, от които 1ият е комбо монитор/ТВ стават ли?! Малко Франкенщайн, че един е 2K, а другите 2 са само FullHD, ама не е хич зле. Най-често 3тият е off и се пуска при нужда.
Отделно имам лаптоп със 17" екран FullHD, но се ползва рядко.
4) Кaфенето и ресторанта --> Кафеварка си имам. Ресторанти няколко има на 5 минути ходене.
5) Гората и парковете в съседство --> CHECK.
6) Mултинационалната среда --> CHECK, па макар и само по email и Slack. Не съм ги виждал наживо.
Имаме индийци, американци, косовари, и 1 българин (аз).
| |
Тема
|
[re: Crrafterr]
|
|
Автор |
ad miral (андорския флот) |
Публикувано | 14.10.19 16:58 |
|
Щом е работа – не ми го фали.
_
Политичари и пелене имају нешто заједничко. Обоје треба мењати,редовно,из истог разлога.
| |
Тема
|
[re: Crrafterr]
|
|
Автор |
caryb (предубедена) |
Публикувано | 14.10.19 17:28 |
|
Аз имам забележки към гледката, а и сигурно е на една туба бензин от центъра. Моят офис е на 6, 7 места, така повече ми харесва - да има разнообразие.
| |
Тема
|
Има нещо сбъркано тук!
[re: Naki]
|
|
Автор |
BATHco (Bath`men Со) |
Публикувано | 14.10.19 17:41 |
|
Искаш да кажеш, че при тия екстри имаш желание за работа ли!?
Don`t Worry! Be happy!
\\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"
| |
Тема
|
[re: caryb]
|
|
Автор |
BATHco (Bath`men Со) |
Публикувано | 14.10.19 17:44 |
|
Гледката е прекрасна! .... прилича на тази в Камен бряг .....Но, ако трябва да се работи, какво значение има гледката!?
Don`t Worry! Be happy!
\\\"Оти се косиш, като че ти мине!\\\"
| |
Тема
|
[re: BATHco]
|
|
Автор |
LAMBl (25 W ЛАМБИ) |
Публикувано | 14.10.19 17:46 |
|
Е, ако работиш секретарката, има!
| |
Тема
|
[re: LAMBl]
|
|
Автор |
ad miral (андорския флот) |
Публикувано | 14.10.19 17:49 |
|
ама друга гледка, не тази през прозореца.
_
If I turn out to be particularly clear, you\'ve probably misunderstood what I\'ve said.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | (покажи всички)
|
|
|