Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Мнения
Наука
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 06:12 09.06.24 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
Тема Re: Млечнокисела ферментациянови [re: Crrafterr]  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано12.10.19 14:59




Мдаа, ами, спомени, истински.

Е, това не е Арда, не е и река, а язовир, но все ще намериш цуцулест камък
Абе, и аз се начухи на дърти години. Ама има да уча още ехеееее



Тема Re: Млечнокисела ферментациянови [re: ad miral]  
Автор lipari (Алиса Лиса)
Публикувано12.10.19 15:15



И зелето да е от правилния вид...


???


зеле КЬОСЕ:





Тема Re: Млечнокисела ферментациянови [re: ad miral]  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано12.10.19 15:37



То пък една рецепта))
Важно е зелето. Има едно в магазините, лъгах се първата година, дето до Великден стоя в бидона и така е не втаса



Купуваме от Костинброд. Имаме едни познати там, знаем, че е читаво зелето-крехко, чудно.

Аз съм пробвала сол в бидона и в зелето. Спрях се на втория вариант. Издълбавам дупка в зелката, пълня със сол и това е. Заливам с вода. Слагам червено цвекло или червена зелка, един кукуруз. Като втаса меткам един корен хрян. Туй то.

Ако е в бидона солта-става, по-лесно е, не дълбаеш зелето. Не помня съотнешението вода: зеле:сол. Има бол писано в нета. Аз слагам морската сол и водата да се загреят, за да се стопи добре солта. Тази година не знам кой вариант ще избера. Ако не ме мързи ще дълбая дупки, ако ме мързи-ще варя сол



Тема Re: Млечнокисела ферментациянови [re: RujaKaramfilova]  
Автор ad miral (андорския флот)
Публикувано12.10.19 15:41



Не помня съотнешението вода: зеле:сол.

Алоу, гуспужа, не така с мене, аз съм енджелерин.



_
Политичари и пелене имају нешто заједничко. Обоје треба мењати,редовно,из истог разлога.

Тема Re: Млечнокисела ферментациянови [re: ad miral]  
Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано12.10.19 16:05



е, поне можеш да четеш


То и аз близо до теб, но чета.
Добре де, ще прочета вместо теб : 40 грама морска сол на 1 литър вода.



Тема Re: Млечнокисела ферментациянови [re: lipari]  
Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано12.10.19 16:44



“зеле КЬОСЕ”

Веднага проконтролирах!! Такова бил сложил. Другата седмица щял да прави царска...




АЗ МИСЛЯ ТАКА.


Тема Re: Млечнокисела ферментациянови [re: lipari]  
Автор tartarianeyes (вейхайвей)
Публикувано12.10.19 18:11



бря



прополисови бабетки, ще омахат всичко по аптеките


Love All,Trust a Few,Do Wrong to None

Тема Re: Млечнокисела ферментациянови [re: ad miral]  
Автор mangosutu-168725 (ultimate hero)
Публикувано12.10.19 18:16



Рано е.



Тема Re: Млечнокисела ферментациянови [re: lipari]  
Автор holi_day (fire-fly)
Публикувано12.10.19 18:24



Въй! На тез ако им изгори блендерът, не могат един таратор да апнат.


малко ли паша има през лятото
то не е тученица, бял трън, троскот, че и репей
ако искаш салата прави, ако не - отвара пий



Тема Re: Млечнокисела ферментациянови [re: lipari]  
Автор eta d (7.62)
Публикувано12.10.19 18:57



Ъ! Прополисът няма ли да изтреби всичката полезна пробиотична гад? Той като антибиотик ... Защо го слагат, знаеш ли? Отделно дето вкусово ще е много странно ...




Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  


Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2024 Dir.bg Всички права запазени.