|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
Мдаа, ами, спомени, истински.
Е, това не е Арда, не е и река, а язовир, но все ще намериш цуцулест камък
Абе, и аз се начухи на дърти години. Ама има да уча още ехеееее
| |
Тема
|
Re: Млечнокисела ферментация
[re: ad miral]
|
|
Автор |
lipari (Алиса Лиса) |
Публикувано | 12.10.19 15:15 |
|
И зелето да е от правилния вид...
???
зеле КЬОСЕ:
| |
|
То пък една рецепта))
Важно е зелето. Има едно в магазините, лъгах се първата година, дето до Великден стоя в бидона и така е не втаса
Купуваме от Костинброд. Имаме едни познати там, знаем, че е читаво зелето-крехко, чудно.
Аз съм пробвала сол в бидона и в зелето. Спрях се на втория вариант. Издълбавам дупка в зелката, пълня със сол и това е. Заливам с вода. Слагам червено цвекло или червена зелка, един кукуруз. Като втаса меткам един корен хрян. Туй то.
Ако е в бидона солта-става, по-лесно е, не дълбаеш зелето. Не помня съотнешението вода: зеле:сол. Има бол писано в нета. Аз слагам морската сол и водата да се загреят, за да се стопи добре солта. Тази година не знам кой вариант ще избера. Ако не ме мързи ще дълбая дупки, ако ме мързи-ще варя сол
| |
|
Не помня съотнешението вода: зеле:сол.
Алоу, гуспужа, не така с мене, аз съм енджелерин.
_
Политичари и пелене имају нешто заједничко. Обоје треба мењати,редовно,из истог разлога.
| |
|
е, поне можеш да четеш
То и аз близо до теб, но чета.
Добре де, ще прочета вместо теб : 40 грама морска сол на 1 литър вода.
| |
Тема
|
Re: Млечнокисела ферментация
[re: lipari]
|
|
Автор |
UnicaDonna (заядница) |
Публикувано | 12.10.19 16:44 |
|
“зеле КЬОСЕ”
Веднага проконтролирах!! Такова бил сложил. Другата седмица щял да прави царска...
АЗ МИСЛЯ ТАКА.
| |
|
бря
прополисови бабетки, ще омахат всичко по аптеките
Love All,Trust a Few,Do Wrong to None
| |
|
Рано е.
| |
Тема
|
Re: Млечнокисела ферментация
[re: lipari]
|
|
Автор |
holi_day (fire-fly) |
Публикувано | 12.10.19 18:24 |
|
Въй! На тез ако им изгори блендерът, не могат един таратор да апнат.
малко ли паша има през лятото
то не е тученица, бял трън, троскот, че и репей
ако искаш салата прави, ако не - отвара пий
| |
Тема
|
Re: Млечнокисела ферментация
[re: lipari]
|
|
Автор |
eta d (7.62) |
Публикувано | 12.10.19 18:57 |
|
Ъ! Прополисът няма ли да изтреби всичката полезна пробиотична гад? Той като антибиотик ... Защо го слагат, знаеш ли? Отделно дето вкусово ще е много странно ...
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | (покажи всички)
|
|
|