Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 10:59 03.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Гледам една лелянови  
Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано13.08.19 15:10

Гледам една леля как се прави на тийнеджърка. Ами смешно е сега. Къде си тръгнала, ма лельо?! В къса лятна рокличка, наконтена, напето крачи край витрините. Още малко три четвърти бели чорапки и две опашки ще върже. Сигурно си въобразява, че събира погледите. Бе кви погледи, тая луда ли е, само хилеж може да събира... Обаче на витрините верно се вижда след нея възрастен чичко пухти под слънцето оцъклен целия такъв. Ше я лапне. Леко да не я лапнеш, чиче, къде си тръгнал и ти в тая жега, кръвно ше дигнеш. Син панталон и синя ленена риза без яка, което нищо не значи. Аз самият имам такива дрехи. Ама аз не съм такъв бастун. Я чакай, чакай, ама да не излезе че съм аз, бе?! Сменям темпото нарочно и да, фактите говорят че верно съм аз. Еми 'се пак- без очила.., па и те 'се пак пречупват малко действителността тия витрини. Споко, бе, къде са чичковците, къде съм аз...
Хвърлям още един поглед към лелята... Ама хич не е зле, да ви кажа.
Хич.

Редактирано от Green Light на 13.08.19 15:48.

Тема Re: Гледам една лелянови [re: Green Light]  
Автор MupaM (ordinary юзър)
Публикувано13.08.19 15:15

А па лелята си мисли: тоя как ме гледа, ама да беше по-млад, а той сигурно е поне на 50... опааа... то и аз тая година ставам на 50.

”...как сред южната местност хълмиста
Варна свети, чудесна и чиста
като сбъднал се утринен сън.”

Редактирано от MupaM на 13.08.19 15:15.

Автор NUT (ot ada)
Публикувано13.08.19 15:17

аз съм не лелка А натурална баба - И нося къси панталонки
краката са ми слаби и високи - и не мисля че с голата си визия образувам нечий нелицеприятен стрес!

Автор Sgraffito (ex caffe)
Публикувано13.08.19 15:22

Цар си на тия късите с неочакван край!

Ей така допреди десет години си виках, леле, дано се усетя навреме и да не се излагам пред хората с фльонги и джуфки, обаче чудо на чудесата, напоследък все по-малко ме е грижа, кой, какво си мисли...

А за късите рокли, майтап или не, у дома е вечният спор. Мъж ми иска да нося, аз не ща. Никога не съм искала. То и затова като кажа, бе, ти луд ли си, то аз на 20 не съм носила, та сега ли... А той казва, ми тъкмо, крайно време е!

Conscious action does not produce karma – reaction does.
S.G.

Тема Re: Гледам една лелянови [re: Sgraffito]  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано13.08.19 15:23

това си е повече от комплимент - мъж да те накара да носиш мини!

Автор Albena l (оф..)
Публикувано13.08.19 15:40

аз пък никога не съм имала некъси рокли. веднъж в 7 клас имах една дълга пола (май беше модерно). първо и направих цепка до гъза, после я отрязах. ужасно е да носиш некви платове по тебе във вид на поли и рокли
а какви манти имаше за училище едно време, пълен смях. то тая манта ако не я отрежеш 2 педи и не си я стесниш по дупето, манта ли е

Тема Re: Гледам една лелянови [re: Sgraffito]  
Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано13.08.19 15:41

Аз за дрехите на Бейби отдавна гледам да не се обаждам. Все пак трябва да има някаква файда от тия 50 години. Човек единия горичв опит печели в живота. Обаче има едни дънки с оръфани дупки, които ама 100% съм сигурен, че не стават. Кривих физиономия и въздъхвах известно време, но сърце юнашко, аз мъж ли съм или лукова глава? И поставих въпроса ребром, викам Бейби няма да го обличаш това! Петел пее тука, шти купя други!
В крайна сметка реших че нищо им няма на тия дънки. Стават!

Автор Sgraffito (ex caffe)
Публикувано13.08.19 16:30

Ми така, де, стават си напълно!

Аз съм се относила навремето на такива дънки, даже ме арестуваха в Ябланица, малко преди демокрацията, за хипарски вид. Да, ама Бейбито може да не е, няма да й чупиш рахата.

Нали това намеквам и аз. Няма "не ща да съм като Лилито Иванова"! И ние ще си минем по реда, кой повече, кой по-малко. Пука ни, пука ти!

Conscious action does not produce karma – reaction does.
S.G.

Автор lipari (Алиса Лиса)
Публикувано13.08.19 16:31

ох, като каза дънки на дупки, се сетих какво разказа веднъж Чавдарова.
купила си гъзарски дънки на дупки за куп пари, метнала ги в стаята си и излязла на работа. вечерта като тръгнала да ги облича, за да се изфръцка - какво да види: мама прилежно закърпила дупките и изрязала всички разнищени конци.

Автор caryb (предубедена)
Публикувано13.08.19 16:51

Аз се допитвам до дъщеря си, щом тя каже да, значи всичко е наред. Покрай нея и аз вече нося скъсани дънки и еспадрили на пладформа. Само за нищо на света в тая горещине на мога да обуя затворени обувки, а всички ходят с маратонки и кецове. Зимата пък с къси чорапи и голи глезени. Луда работа!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.