|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
Тема
|
Джулая 2019
|
|
| Автор |
vozac (Driver) |
| Публикувано | 30.06.19 15:38 |
|
|
Тази година па нищо не пише за Джулая 2019
вече не е интересен ли?
Джулайците вече пенсионери и умират?
| |
|
|
|
Тутракан не е Каварна, нали?
| |
|
|
|
аа сега в Тутракан
| |
|
|
|
не само сега, а от както Цонко не е кмет на Каварна
| |
|
Тема
|
Re: Джулая 2019
[re: vozac]
|
|
| Автор |
Koftia (форумист) |
| Публикувано | 30.06.19 16:24 |
|
|
Тука сме не повече от трима четирима, които са съвременници на песента. Които са били в съзнателна възраст, когато песента излезна. И,на всичкото отгоре, са били фенове на Юрая Хийп за момента. Може и аз да съм единственият. Не такива забелязали песента след пет години , но не били хийпстърс, други пък, се увлекли по една традиция и я изкривили до неприятни граници.
Ако не си бил влюбен до козирката ‘72 ра година и да си свирил песента, сега на 99 годишна възраст и да ходиш на Каварна да се друсаш с пальошите , па си е тва. Само казваш да на един кич.
И не на последно място, dear ladies and gentlemen (and others), ако песента не се пее от Дейвид Байрън, няма изобщо смисъл да я слушате .
| |
|
|
|
Тука сме не повече от трима четирима, които са съвременници на песента
Не знам как броиш)), но това не е и важно, в случая.
Става дума не за песента, а за символа, който тя носи.
Друга "песен" е вече друсането в Каварна или Тутракан. Хората от моето поколение не се друсат... или поне тези, около мен.
| |
|
|
|
Поредният изкуствено създаден маркетингов трик свързан с конкретна дата. Да предизвика рязко увеличение на посещението на определени места, за оборот на местните кръчми и хотели за няколко дена.
Самата песен лично на мен ми е досадна.
@}-,-`-
| |
|
|
|
Права си. За това става дума. Самата песен прави смисъл за теб само ако се ‘връзва’ до някаква степен с твоята съдба. Ако си бил влюбен, ако си търсил любов, но не си я намерил, ако си останал неразбран. В музикален аспект наистина се явява малко boring, особено с повтарящият се премного инструментален мотив. Още едно време мнението ни беше, че солото е интересно като риф, но се повтаря банално много. Вероятно заради епохата на slow dancing. Било е критерий за деня а и звукозаписните компании имат думата за посоката на вятъра.
Момента с посрещането на изгрева да го обяснят други.
| |
|
Тема
|
Re: Джулая 2019
[re: vozac]
|
|
| Автор |
Fish L (Емарципанена) |
| Публикувано | 30.06.19 17:34 |
|
|
https://www.flagman.bg/article/186008
Има организация, но да кажем за безделници
и отпускари
Всяко нещо с времето си!
| |
|
|
|
"джулая" не ми беше от любимите, откъслечно съм слушала хийп.
бях луд фен на "секс пистълс".
разболях се, лежах, и нямаше нещо ново за слушане.
тогава братовчед ми донесе да слушам "демънс енд уизърдс", за да съм се цивилизовала малко, както каза.
е заради тоя албум им станах фен - "рейнбоу димън", "дъ спел", "ийзи ливин", не спирах да ги слушам.
и събирането джулай не ме е влечало, де да знам защо.
един билюк фенове на хийп не знаят кой е юрая хийп
Love All,Trust a Few,Do Wrong to None
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|