|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
113,8 децибела
|
|
Автор |
Vassilia () |
Публикувано | 19.06.19 10:35 |
|
Смиляна Захариева - "най-силния глас на планетата" /рекорд, обявен от Гинес
Условията на Гинес са били такива: измервателният уред да е на два метра и половина от Смиляна и да се намира на метър и половина височина от земята, да се замери в пространство с тишина до 60 dbc и да задържи 5 секунди гласа си в най-мощната му фаза
През септември 2018, на Античния театър в Пловдив, са отчетени въпросните 113.8 децибела
"Дельо хайдутин" - изпълнение в Старосел през 2017
Редактирано от Vassilia на 19.06.19 11:49.
| |
|
а пък съветските часовници са най-бързи в света
мързи ме да видя колко е прага на болката за децибелите, ама требе да е некъде около стоте, тъй че на близките на победителите - честито
| |
|
Лелеййййй..... Кой ли е женен за нея?
| |
|
Май към 120dB беше, ама не съм сигурен.
| |
Тема
|
Ми, някои си имат дарба
[re: Vassilia]
|
|
Автор |
Phillip (Щайнмайер) |
Публикувано | 19.06.19 10:53 |
|
Ми, някои си имат дарба. Спомням си в предишна работа имахме среща с представители на друга фирма по съвместна задача. Между тях беше една красива и миловидна жена. Стаята сякаш светна с нейното присъствие. Докато ... си отвори устата. Хич без да се напъва от нея излизаше невероятно силен глас, чак някои подскочиха! Викам си, това да ти е в къщата и целево да ти се разкрещи да скачаш от дивана и да сменяш изгорялата крушка в ... мазето.
Между другото, забелязал съм, че ти, Васе, имаш афинитет към цитатирне. Събитието е отпреди 2 години, а в този клуб, ако ще е такъв тип темата, се цени случилото се за първи път да е в предишните 24 часа, в краен случай 48. Разбира се, изключваме некролози на известни и нетолкова известни личности, както и скучни годишнини, които теми почти винаги са навременни.
~~~
« Три милиарда цигулари! »
| |
|
Така е. За висок стандарт се приема шумът от совецки самолет от серията ТУ.
~~~
« Три милиарда цигулари! »
| |
|
Е, чудесно!
Рекох си отначало, че то гласове всеки може да отпори, ама то било с песен, а не какво да е реване. Ме пее лошо Смиляна, но то не е само до сила на гласа ... Валя Балканска има и специфичен тембър ...
| |
|
_
Политичари и пелене имају нешто заједничко. Обоје треба мењати,редовно,из истог разлога.
| |
|
може и стара новина да е кандидатстването за Гинес
тази сутрин чух по по бтв, че вчера станала притежателка на рекорда
колкото до цитирането, ох, знам - професионално заболяване
| |
|
Ти чуй миг-29 отблизо, па пак ще говорим.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|