|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
Тема
|
Случайно ми попадна този трогателен микс...
|
|
Автор |
UnicaDonna (заядница) |
Публикувано | 15.05.19 20:08 |
|
Баща и дъщеря...
Просто реших да споделя.
| |
Тема
|
Re: Случайно ми попадна този трогателен микс...
[re: UnicaDonna]
|
|
Автор |
Green Light (бях "на гости") |
Публикувано | 15.05.19 20:26 |
|
Еми трогателно, да, ама оригиналът е толкова обичан, познат, и да - трогателен след смъртта на пича, че не ми се слуша това бонбонче.
Симпатично момиче, дано да и върви, стискам и палци, ама без "харесване" на микса.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
caryb (предубедена) |
Публикувано | 15.05.19 20:30 |
|
Хубаво е! Аз имах много силна връзка и с баща си, и с майка си....Мама почина млада, на 59г. Аз така бях потънала в грижа за татко, че не осъзнах до край загубата. Когато и баща ми си отиде 6г по - късно, осъзнах, че съм сираче. Преживях загубата и на двамата. Не мога да си представя, ако си невръстен още, как приемаш тези загуби и как това рефлектира върху живота ти....
| |
|
Интересно ми е да прочета твоето професионално мнение по темата.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
eta d (7.62) |
Публикувано | 15.05.19 20:57 |
|
Аз съм изключително сантиментална патка. Подобни неща ме трогват. Харесвам Дими много. Песента е ... много, много любима.
Но това точно не ми е трогателно. Хич!
Без да искам, това момиченце ме дразни от малко. Защо, не мога да ти обясня. То е нещо, което усещам.
Прекалено ми е клиширана, пластмасова една такава. Майка и ли я учи кои са правилните фрази, за да е харесвана, не знам ...
Освен това, за мен тя не може да пее. Доказа го, участвайки в едно предаване.
И в този клип ми е неуместна.
Поредният напън - забележЕте ме, мноо съм куул ... Усещам я все едно се е качила на раменете на баща си,за да стане по-височка.
Виж
Бих отишла до ръба на Земята и да скоча, но ме е шубе, че ще се размажа в костенурката ...Редактирано от eta d на 15.05.19 20:58.
| |
Тема
|
[re: eta d]
|
|
Автор |
Публикувано | 15.05.19 21:15 |
|
Космическо е, супер.
| |
|
Мен ме трогна идеята да почете баща си по този начин. Не намирам нищо некрасиво или неуместно.
Иначе за нея самата почти нищо не знам, била участвала в някакъв формат, не съм я гледала. Не блести май с някакви върховни гласови данни, но от една песен не може да се разбере, освен ако не е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА.
Или пък УНИКАЛНА!
Във всеки случай - сравнявайки я с друга музикантска щерка - Сузанитата на Орхан Мурад - човек си дава сметка все пак за разлики в ниво и вкус.
ДИМО = Mikkaia, Leii, Duomo, Amore innamorata, Marzo, Вombardier и още 22 ника….
Покажи ми събеседниците си, за да ти кажа дали си плазмодий, или не!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Публикувано | 15.05.19 21:57 |
|
Аз трябва да призная, че всъщност съм ета д. Гринлайт е резервният ми ник, когато не съм във форма.
Редактирано от Green Light на 15.05.19 22:04.
| |
Тема
|
[re: Green Light]
|
|
Автор |
eta d (7.62) |
Публикувано | 15.05.19 21:59 |
|
Искаш да ни излезе име?!
М?
М?!!
Бих отишла до ръба на Земята и да скоча, но ме е шубе, че ще се размажа в костенурката ...
| |
Тема
|
[re: eta d]
|
|
Автор |
Публикувано | 15.05.19 22:06 |
|
То па като ни обърне некой внимание...
Тва дансме скорпи, егати.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | (покажи всички)
|
|
|