Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:24 04.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Снимката много говори за голямото братствонови  
Автор shtirlic-149751 (прогресор)
Публикувано15.05.19 04:00

Понякога една фотография от сбирка може много повече да покаже от колкото разни разтегнати локуми от куп платени журналя...
В Сочи другаря Помпео и компания на една маса с Путин и компания..Ама все отбрани компании..
ГОлемите американски и руски братя на една маса... Уж не направили големи пробиви по разни въпроси, ама пък се споменава от вътрешен кръг че се наложила добра работна атмосфера... И угоровки за големи срещи на Г20 в Осака.-..
Пък като им гледам лицата на фотоса

Направо си приличат като роднини... Не бих отличил тук американския голям брат от руския голям брат.-... преди при Обамата и дори при Буш шимпанзе имаше някакви разноцветни, при обамата даже и прикрити педали се слагаха.. Демек както джентълмена Свети скромний казваше за връзкарство по етнически, религизионе и полов признак имало

Тук на фотото ги гледаш всички са един дол дренки все от зъбат и рогат хищник...
Явно затова на тая маса не виждам ни един представител на ЕвроБгейска Европа...
Може и да са е споменали тук мимоходом тая Ефропата и на тая среща , ама е било не заради самата нея а заради руско-американската далавера и подритване под масата по кокалчетата по братски

Още показателни и изразителни снимки от срещата между големите ортаци

Редактирано от shtirlic-149751 на 15.05.19 04:04.

Тема Утепалейшън!нови [re: shtirlic-149751]  
Автор Santo Modesto (стар клубар)
Публикувано15.05.19 04:48

Отеле какви снимки успя да пуснеш!
Сега слагачите няма да знаят в коя посока да се надупят!
Така да им усложняваш живота!

Аз когато бях замесен, професионално, в разни развития... От американска страна, проверен съм, знаят ме - това че съм българин вече ми е било простено, така да се каже. От руска страна, първо идваше съмнение че съм руснак, последвано от зачудване какво правя под американски пагон, така да се каже. После пък щом руснаците разбереха че съм българин - хайде другата полоса: българин, но пустият американски пагон, така да се каже, значи как точно да ме третират!? И дойде "разбирането", да ме третират като американец, но върло учтиво, защото съм без анти-руски комплекси. Нагласата вземаше кратко време - но беше очевадна, поне за мен. И от там всичко плавно.

Когато малката дъщеря започна да дава частни уроци по тенис за деца - руснаците в Бистро Езеро област се изредиха да си водят децата за тренировки. Имаха й пълно доверие, в смисъл бяха вселили в децата си авторитет на дъщерята да ги наказва за неизпълнение на тренировка съставки - и я майка, я баща присъстваха на тренировките, и следеха отрочетата дали изпълно следват напътствията на треньорката. (Един татко бе загрял дупето на синчето си: май детето се бе ядосало на едно упражнение че е прекалено трудно, и в яд бе запратило топка в странична мрежа; нямаше българските лигавения и интелектуалчения - по каквото сме видяли от български така-наречени мъжки американчета.) Започна се защото знаеха кой е баща й, пък като дечурлигата започнаха да се катерят в тениса и да печелят турнири - забравиха за бащата и зауважаваха дъщерята. Малък свят!

Тема Re: Снимката много говори за голямото братствонови [re: shtirlic-149751]  
Автор tuzlija-179435 (стар вълк)
Публикувано15.05.19 05:51

Помпео е "англосаксонец",та дрънка...

Иначе полицаите и военните, както и политиците по цял свят си приличат.
Макар, че в опелото на едно място дядо поп пее: "Кой е тук цар и кой-войник?"

Тема ОФФ [re: shtirlic-149751]  
Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано15.05.19 06:35

Попадна ми името на Путин в темата ти... Вчера едното ми ухо дочу по телевизора, че бил НАЙ-БОГАТИЯТ ЧОВЕК В СВЕТА? Или поне - имало подозрения, че е такъв, и споменаха некви трилиони като вероятното му богатство, ама не мога да броя до толкова и ги забравих веднага...

Представям си как се подхилква, като слуша в класациите на... кой там беше... за разни беднячета като Бил Гейтс и прочее

ДИМО = Mikkaia, Leii, Duomo, Amore innamorata, Marzo, Вombardier и още 22 ника….
Покажи ми събеседниците си, за да ти кажа дали си плазмодий, или не!

Тема пълна глупостнови [re: UnicaDonna]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано15.05.19 06:50

путя цени власста, в неговия случай парите не дават власт
същата ситуация като с бай тошо и скъсаните чорапи
напълно малоумна пропаганда

Тема Re: пълна глупостнови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор UnicaDonna (заядница)
Публикувано15.05.19 06:57

пълна глупост

Много си па сигурен! Кога му брои парите за последен път?

ДИМО = Mikkaia, Leii, Duomo, Amore innamorata, Marzo, Вombardier и още 22 ника….
Покажи ми събеседниците си, за да ти кажа дали си плазмодий, или не!

Тема той няма нужда от паринови [re: UnicaDonna]  
Автор ~@!$^%*amp;()_+ (целия горен ред)
Публикувано15.05.19 07:11

Тема Така е. Действителен случай.нови [re: ~@!$^%*amp;()_+]  
Автор Phillip (Щайнмайер)
Публикувано15.05.19 10:17

Така е. Бивш служител на УБО ми разказва следния случай. Момчето сравнително свястно, по фамилни причини набутано в тая система, иначе избягвам подобен род организми.

Действието се развива в края на 80-те, залезът на "цветущия" социализъм. След националния празник 9.9 традиционно се прави голям банкет без публичност с участието на всичката висша партийна и държавна номенклатура. Дали пък не е бил след последния юбилеен 9.9.1989? Това разказвачът не уточни, но май да. Големият банкет не бил интересен, но ден-два след него имало още един по-специален банкет, в много по-тесен кръг. Изненадващо кръгът по-тесен, но включени и разни кандидат-членове, докато някои министри и др. непоканени. Вероятно "младите партийни надежди", "бодрата смяна". И естествено, совецкият посланик. Мястото на банкета някаква отдалечена партийна база обвита в секретност.

Това да добиете представа за атмосферата, следва важното. Другарите подпийнали качествен алкохол, замезили качествено, разкопчали горното копче на снежно белите си ризи и почнали да се надлъгват кой от тях е по-богат. Един от бодрата смяна малко зевзек си падал, кипнал и смело ударил по масата, като викнал:
- Я всички да извадят, каквито пари имат у себе си!
Хък-мък, от 20 души примерно двама извадили по някоя и друга банкнота, а един леко сконфузен извадил "зелени гущери".
- А стотинки? - продължил зевзекът.
Ми, нямали. Тогава той взел българските банкноти като им закрил числата и питал:
- Кажете сега коя банкнота колко лева е?
Едни познали, повечето не.

~~~
«Dark Times at the Midnight Market»

Редактирано от Phillip на 15.05.19 10:18.

Тема Re: ОФФнови [re: UnicaDonna]  
Автор mangosutu-168725 (ultimate hero)
Публикувано15.05.19 12:29

Да се връзваш на подобни либерастки малоумия, дори за теб е прекалено ма, жена....

Тема Re: Така е. Действителен случай.нови [re: Phillip]  
Автор ha! (дрисльо)
Публикувано15.05.19 13:10

Това да добиете представа за атмосферата, следва важното.....
............................................................................................
Едни познали, повечето не.

Изводът какъв е?

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.