|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема
|
Киро ....
|
|
Автор |
kiko64 (мазен кръчмар) |
Публикувано | 02.04.19 20:08 |
|
...здравей!
В този предизборен момент , незнаейки към кого да се обърна - към мода в отставка , към почетния мод или към арменския поп , се обръщам към теб.
Искам бан за клубарката Липари за нарушаване на точка 7 от правилата , а именно :
7. Пренасянето в клуб 40-50 на спорове и кавги от други клубове, социални мрежи и пр. е забранено.
Тя си позволи да пренесе мои думи от клуб "Сватбени вълнения" изкарани от контекста с цел да внесе интрига. Тук:
Понеже ти съвсем наскоро заяви, че при още едно нарушение ще я баннеш, те приканвам да изпълниш по мъжки , мъжкото си заявление.
Редактирано от kiko64 на 02.04.19 23:36.
| |
|
Та черпа една песен, ей тъй на, харабийската?
Господин директоре (удри) парите, за да си оправим нощите и дните. Господин директоре (удри) къв си готин, ако са във евро да са по 500.
Иначе съм ЗА, макар, че съм тайно влюбен в нея и ще ми лиБсвЪ...
Ако ще си говорим за любов - две баклави, моля!
| |
|
Мерси , Дине!
Много си готин!
Ма , няма смисъл да надигаш темата... Кирето е мъж на място , уважава Правилата и веднага след като преспи кокошките , ще влезе в клуба и ще въздаде справедливост!
В Библията пише:\"По думите, написани в клубовете ще ги познаете...и по самозаявеното в никовете!\"
| |
|
Ей, май ти е взела страха тази Липари.
| |
Тема
|
Re: Киро ....
[re: aiumi]
|
|
Автор |
kiko64 (мазен кръчмар) |
Публикувано | 02.04.19 23:22 |
|
Ей, май ти е взела страха тази Липари
Насирам са напрау!!!
В Библията пише:\"По думите, написани в клубовете ще ги познаете...и по самозаявеното в никовете!\"
| |
|
Не я надигам, ве. Намек ти прая, че ми заслабна шкембака
Но съм ЗА, да и турят черен печат на червеното тескере!
Ако ще си говорим за любов - две баклави, моля!
| |
|
любоФФ е тва.
Love All,Trust a Few,Do Wrong to None
| |
|
любоФФ е тва.
Тва е непиене на предписани медикаменти мисля....
| |
|
Тва е непиене на предписани медикаменти мисля
пий де
Love All,Trust a Few,Do Wrong to None
| |
|
Забавно е!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
|
|
|