Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:33 16.11.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема КЪМ ВСИЧКИ  
Автор PYTnik (оня)
Публикувано03.04.19 21:52

Понеже изборната тема е заключена, няма къде другаде да внеса корекции, освен в тази.
Случайно или нарочно, при отчета за гласуването, Филип ме е отбелязал не в жълто като отказал се, което не е вярно.
В същата тема, оке в началото си направих самоодвод и после още два пъти го потвърдих...няма как Филип да не е видял това, прави си ташак с нас.
Да повторя, аз трябва да съм в жълтата графа.

Следователно по изборните правила Кико остава единственият с права на избран кандидат.

Киро пита как да назначи избор кандидат само с един глас?
Ами как да го назначи, като избран от нас кандидат, нали за това гласувахме три месеца, за да си изберем модератор?
Ако и щом Киро ще назначи модератор, то за какво ги правихме тези избори?????
Такива са изборните правила...щото преди гласуването никъде никой не е казал че не можем да си изберем кандидат само с един глас....

Та, според мен колеги, Киро има право да не приеме изборът ни на Кико, но няма право да не ни признае изборният резултат, няма да е честно.
А изборният резултат е Кико, печели с един глас.
Този резултат Филип беше длъжен да го обяви, след като се е захванал с тази работа...а не да се прави на неразбрал че съм си дал отвод.
Така че според изборният резултат, думата има Киро-приема ли избраният от нас Кико за мод на клуба или го отхвърля.

Питам всички, признавате ли изборният резултат или го оспорвате?
Кико печели с един глас изборите.

Филип да внесе корекциите и да ни каже какво е мнението на ръководството за този клуб-ще имаме ли модератор или не...ИЛИ да ни каже за кого да гласуваме за да имаме модератор.
Какви са тез заключени теми и гробно мълчание след изборите?

За какво гласувахме ние?
Не се подигравайте с нас...и държа да ме сложи в жълтата графа, да не се прави на луд.
Аз не съм си направил отвод за да се филип подиграва с мен и евентуалните ми избиратели.

На какво прилича това, предлагате ни избори, ние избираме, резултатът е Кико и вие казвате НЕ МОЖЕ!

Ами че кажете как може..за това е темата.
Темата е принципна, то е ясно че Кико не става за модератор

Мнението е позиционирано и няма нищо общо

Тема Re: КЪМ ВСИЧКИнови [re: PYTnik]  
Автор Munyta ()
Публикувано03.04.19 22:22

Кико не става за модератор

Значи, трябва да се назначи.

В цялата държава действа този принцип. Който не става за дадена работа - той се назначава на нея.
Защо в клуба да е по- различно?

Кико е сериозен играч и ще бъде идеален модератор в клуба.

Автор kiko64 (мазен кръчмар)
Публикувано03.04.19 22:27

Аааааааааааааззззззззззззз!!!!

Аз съм победитееееееееееееееееееел!!!

Не напразно писах предизборни платформи и лизах на всички клубари!!!

Не си оттеглям кандидатурата!!!
Макар че , бахти и клуба , на който аз ще съм му мод!!!

В Библията пише:\"По думите, написани в клубовете ще ги познаете...и по самозаявеното в никовете!\"

Тема Re: КЪМ ВСИЧКИнови [re: Munyta]  
Автор PYTnik (оня)
Публикувано03.04.19 22:51

"Кико не става за модератор"

Не сме аз и ти които да определяме става или не става Кико за модератор.
Проведохме честни и демократични избори и Кико спечели изборите.
Такива са резултатите.
И никой не ги оспорва.
Недоумявам защо Филип не обяви крайният резултат, такъв какъвто е, а заключи темата?

Сега какво ще правим, пак ли избори и пак ли ще избираме без да знаем кой става и кой не става?

Тема Re: КЪМ ВСИЧКИнови [re: kiko64]  
Автор PYTnik (оня)
Публикувано03.04.19 22:52

"Не си оттеглям кандидатурата!!! "

Точно така, рано е още да се правиш на обиден!

Публикувано03.04.19 22:54

Филип ще обяви , че изборите не стават и избирателите и те не стават ....

В Библията пише:\"По думите, написани в клубовете ще ги познаете...и по самозаявеното в никовете!\"

Тема ОКнови [re: PYTnik]  
Автор Phillip (-: ;-)
Публикувано03.04.19 22:57

ОК. Моя грешка в суматохата.

Щом казваш, че си се отказал, ще внеса съответните корекции, още не съм изпратил изборните книжа.

~~~
«Dark Times at the Midnight Market»

Тема Re: КЪМ ВСИЧКИнови [re: kiko64]  
Автор PYTnik (оня)
Публикувано03.04.19 23:00

Очаквам Филип да си направи отвод, като обяви че се отказва от отказът си да ни е модератор.

Тема Re: ОКнови [re: Phillip]  
Автор PYTnik (оня)
Публикувано03.04.19 23:10

"Щом казваш, че си се отказал, ще внеса съответните корекции,"
Благодаря.

Моля и за още една корекция, много важна, моля внеси корекция в изразът си: "Щом казваш, че си се отказал, ще внеса съответните корекции,"...точният израз е : "щом ми казваш, че си казал, че още в началото си се отказал.."

" още не съм изпратил изборните книжа. ", не се притеснявай, ние вече получихме отговор... по всяка вероятност никой не ги ебава тези книжа...
Така че споко, всичко е точно и давай напред в същият дух...

Редактирано от PYTnik на 03.04.19 23:12.

Тема Re: ОКнови [re: PYTnik]  
Публикувано03.04.19 23:20

не се притеснявай, ние вече получихме отговор... по всяка вероятност никой не ги ебава тези книжа...
Така че споко, всичко е точно и давай напред в същият дух...

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.