|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
88-ият ден от годината
|
|
| Автор |
Vassilia () |
| Публикувано | 30.03.19 17:03 |
|
|
/вчера, 29 март/ беше отбелязан Световния ден на пианото /съвременното пиано има 88 клавиша, рядко 85/
Музикални събития има в много страни - Белгия, Франция, Дания, Словения, Русия, Аржентина, Италия, Чехия; конкурси и фестивали, концерти на открито и в библиотеки и музеи
| |
|
|
|
Брех! Даму се невиди!
И денят! И клипът! И моят лаптоп, откъде извади тоя звук, да му се... така де, да не се повтарям!
Пианото е страхотно нещо, ама за него има една песен и там се пее, пиано, пиано, защо не си цигулка. ...
Изчезвам и няма да поглеждам че сега ще ме разкъсате във въздуха... :-))
| |
|
Тема
|
Re: 88-ият ден от годината
[re: Vassilia]
|
|
| Автор |
aiumi () |
| Публикувано | 30.03.19 17:29 |
|
|
| |
|
|
|
Какво ли не измислят хората Това чудо пък кой и кога го изобрети, Световен ден... еегати. Фетишизъм му се вика в секса.
Редактирано от Crrafterr на 30.03.19 18:44.
| |
|
|
|
Хич не знам кой и кога, но защо пък не?
Преди време по тоз повод в Балчик били обещали да нарисуват на пешеходните пътечки клавиши и да развият благотворителност с цел закупуване на роял за културния им център
| |
|
|
|
Изпреварването на магаретата не носи слава. Marcus Valerius Martialis
| |
|
|
|
Музикални събития има в много страни - Белгия, Франция, Дания, Словения, Русия, Аржентина, Италия, Чехия; конкурси и фестивали, концерти на открито и в библиотеки и музеи
И в Англия - Лондон -също! По този повод бях на концерт - Mozart and Moonlight by Candlelight в навечерието на Деня на пианото в архитектурното чудо на ъгъла на световния площад Трафалгар скуеър - в църквата Sent Martin-In-the-Fields... Беше пълно и хем тържествено, хем отпускащо - истинска наслада за душата... Програмата включваше творби на Моцарт, Бах, Вивалди...
А отвън на площада млади хора от цял свят се бяха събрали с китари и си пееха вечните песни на Бийтълс…
Редактирано от MilaO6 на 30.03.19 22:54.
| |
|
|
|
:-)
Кеф!
| |
|
|
|
Бе нова мода.
256-тия ден па бил на програмистите.
Въобще, също кат едно време - ден на стругаря, ден на канцеларския работник...
Обаче тая баба наистина свири невероятно!
| |
|
|
|
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|