Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:02 03.07.25 
Поколения
   >> 40-50
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема бърза помощ!нови  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано07.03.19 15:45

днес сутринта изплаших Мариянчето - звъни ми на врата а краката ми почти неподвижни и треперещи!
не се чувствам функционална...не мога да седа права и имам проблем с левият крак..
пих си всички лекарства НО подобрение никакво...и як тремор!
Марианчето реши че правя микро инсулт и веднага повика бърза помощ...
до 30мин дойде линейката с реаниматор - гмецнах им че съм с високо кръвно и невроза и какви хапове пия всеки ден...
премериха ми кръвното високо + тремор и безидейни крайници...
направиха ми кардиограма (всичко ОК) попитаха ме дали имам страхове и безпокойства...и им отговорих с да и че спа с брадва до леглото И като съм сама винаги мисля че ще умра(а Нутчо в момента е в Мюнхен на обект!)...
препоръчаха ми да си направя изследване за периферно нервно заболяване + предписани лекарства и да бъда спокойна!!!
ама как да съм спокойна - като не съм...
и знаете ли колко е стресиращо да ти отказят крайниците да работят!!!

ужас!!!

Тема Re: бърза помощ!нови [re: NUT]  
Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано07.03.19 15:52

Брей! Това сериозно изглежда! Чака те обикаляне по доктори, ама няма начин.
Късмет!

Редактирано от Green Light на 07.03.19 15:52.

Тема Re: бърза помощ!нови [re: Green Light]  
Автор NUT (ot ada)
Публикувано07.03.19 16:02

биха ми инжекция и се почувствах добре
но ме чакат сериозни изследвания!

Автор RujaKaramfilova (2Х1)
Публикувано07.03.19 16:07

Изпитвала съм нещо подобно, но си беше с конкретен повод, та не се брои като при теб.

Първото, което ми идва на ум е, че и ти като мен обичаш да си пийваш уиски. Алкохолът е абсолютно противопоказен с успокоителни лекарства.
И другото, което е добро-психолог. Настина помага, стига да не настроена предварително враждебно.

Успех ти пожелавам, а той е преди всичко там някъде вътре в теб.

Автор Green Light (бях "на гости")
Публикувано07.03.19 16:11

Ходене по мъките е и голямо губи-време, но друг начин няма измислен. Почваш по ред на номерата всички специалности и така. Личният ти лекар ще те насочи на някъде и натам продължаваш докато не се разбере кое какво. Ти и за други проблеми си споделяла, като нищо всичко ще излезе взаимо-свързано.
Даже това с тия страхове ми звучи сериозно.
Лекар си трябва.
Късмет!

Автор osvoboden pich (osvoboden pich)
Публикувано07.03.19 16:32

Прави са клубарите. Отиди на лекар.

Автор tartarianeyes (вейхайвей)
Публикувано07.03.19 16:44

наистина е неприятно, но няма начин - ще правиш изследвания.

успех

Love All,Trust a Few,Do Wrong to None

Автор Koftia (форумист)
Публикувано07.03.19 16:53

Пази се. И.....както казва Ружа, в ръцете на лекарите е, но и в твои ръце е.

Бил съм в твоето положение по различни причини. С омекнали амортесьори.
Първият път като ме изтреска въртигото и не знаех какво е , си бях на четири крака, лазейки два етажа надолу до колата. Жена ми ме закара в спешното, мислех , че си умирам.

Сега знам какво е, нося резервно хапче в портфейла и не се тревожа.

Автор Lira Emerald (Happy dreamer:))
Публикувано07.03.19 17:54

Това си е нервна криза, както и да го погледнеш.
Правиш панически атаки, развиваш фобии, мании.

Нищо чудно да се наложат антидепресанти, което си е кофти , но ако преценят докторите...ще се наложи да ги пиеш.

Бих ти дала съвет, ако искаш се съобрази-махай глутена, абсолютно! Чети си в Гугъл за него.

Махай алкохола/уискито и ракията са отрова за подобни нервни реакции/...махаш и всякакви ядки, освен орехи и то домашни/не от магазина...пий чай от жълт кантарион в по-концентрирано количество, всяка сутрин с един изцеден лимон.

Махай сладкориите, много банани, ябълки, мед/ако обичаш/, никакви шоколади освен безглутенови.

Настрой си съзнанието и прави неща, които ти доставят удоволствие. Дори започни някаква работа. Иди на някакъв курс. Ангажирай съзнанието си с нещо. Самовглъбяването и самоизолацията водят до подобни залитания на психиката, която ти играе номера. Просто се мотивирай за нещо и го следвай. Ти си знаеш, какво искаш да правиш-прави го.
Разходките на чист въздух са задължителни, с придружител за да ви е по-забавно.

Поговори с Нутчо, да си вземеш пак коте...ако ен иска пак си вземи, ако живинката ти създава комфорт!

Живей за собствените си кефове, не за околните...както виждаш, те са си добре, ти страдаш!

Ако те успокоява, пиши тук как си, какво мислиш, просто освободи тапата...това твоето си е депресийка...така мисля.

Свикни полека -лека с мисълта, че ако ТИ не се справиш със себе си-няма кой!

п.с. Съжалявам, че ти го казвам, но за мен ти потискаш себе си, дори се гневиш /дори неосъзнато/срещу това как Нутчо си има работа, която обича, хобита и занимания, социален е, а ти си му само в услуга за да може да е това , което е-грижиш се за здравето и удобствата му, ...величаеш го, но се превръщаш в негова сянка. Да, бъдете заедно, подкрепяйте се, но изяви и своята личност!!! Ти ще решиш как, иначе ще затъваш!

Казвам ти го като човек, който е направил своята революция и няма как да се върна там, където не ми е комфортно на душата, па нека не им е гот на някои около мен

Важното е, че на мен ми е гот!
Иначе попадаш в капан.

Дано не ми се обидиш на писанията. Добронамерени са, дори да не ме разбереш сега, след време ще стане

Редактирано от Lira Emerald на 07.03.19 18:13.

Автор Liya ()
Публикувано07.03.19 20:37

Сигурно си се притеснила, че обиди Мила така грозно... и затова така си се разтреперила...

Извини се, стани добра и ще се елиминира причината за безпокойствата.

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.