|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Чудя се просто, защо не ни минава?/love story/
|
|
Автор |
Lira Emerald (Happy dreamer:)) |
Публикувано | 27.02.19 22:27 |
|
/поздрав за всички тук!...разкошно парче/
Моля моралисти да не четат темата
Темата е само за разхайтени
Дойде ми спонтанно да излея словата по-долу...просто така на фона на песента, която ви поствам
Близо 3 години вече, а емоциите със Скорпи не отшумяват, а напротив стават все по-силни и по-силна привързаност.
Никога, никога не ми е било по-приятно с мъж и като присъствие, компания и като емоция, приятелство, партньорство и като секс и въобще всякак. Обичам моментите, когато тъгувам, когато ме е ядосвал или когато ме е радвал. Обожавам еквилибристиката му да овладява всякакви моменти и да потушава надигащите се вълни на недоволство у мен, когато са ме накацали моите демони. Никой до сега не се справял с мен така, както той...точно така съм искала да се случва. И при него е така, казва ми:"хубаво ми е с теб, искам да изживеем толкова много неща и моменти", макар, че той така, малко по ме приземява, той е по-хладния скорпион...а аз летяяя
Много интересно-предизвикателна... прекрасна връзка.
Изминаха поредните дни, когато сме заедно, когато забравям къде съм...сега следва отново раздяла до следващия път...не искам да затъвам в битовизми с него, искам да е точно така, както е: срещи и раздели, копнеж и после шеметни мигове...да не мога да заспя, преди всяка нова среща, да му се ядосвам, когато е далеч от мен, да се нахъсвам само като ми се появи какво ще му кажа аз на него, колко съм му гневна за това или онова...а когато се появи пред мен с подкупваща дяволита усмивка, небрежно разрошен и шоколад скрит зад гърба, който като магьосник да го извади и ми го поднесе изненадващо с думите: "И сега Слънчо каквоооо? ...не бъди умислена, какво ще ми разкажеш?"...аз омеквам и обезоръжена забравям въобще за какво съм се нервила, а то е било за глупости де...
Не знам, но мисля, че никакви интриги не могат да повлияят на тази връзка/а такива бол/...нека е какъвто иска-луд, див, необуздан, с таен разпасан живот, подозрителен, мнителен, прикриващ се, непредвидим, с опасен чар...в това му е магията!
На нашата възраст е чудесно, че осъзнаваме ситуациите и изградените ни характери. Наясно сме, че промяната е трудно нещо и се харесваме и обичаме точно каквито сме. Точно с него ми е комфортно, защото си и приличаме-и аз не съм по-малък дявол от него и той го знае...на младини, подобна връзка може да разбие сърцето ти завинаги, но сега е друго...игрите и аз вече ги знам и интересното е в стратегиите, тактиките, комбинациите, така, че хем да си открит, но и да останеш интересен, неочакван, загадъчен...изпитание за професионализъм в отношенията, а това изисква владеене, търпение, сила и овладяване на спонтанни емоции, да владееш оръжието на момента на изненадата, споделяния, но и недоизказ и да оставяш винаги част от нещата недовършени...за следващата серия, следващия път...
Тържествувам, когато не знае точно какво ми е в главата и казва усмихвайки се леко накриво само едно..."хм"...
Абе, с една дума, чудесно е, когато се срещнат двама вече професионалисти в тази емоционална игра и всеки е минал по пътя си и не се мисли тепърва за семейство, деца, кариера, а само за чистото чувство и преживявания в есента на годините...
Редактирано от Lira Emerald на 27.02.19 22:46.
| |
Тема
|
Re: Чудя се просто, защо не ни минава?/love story/
[re: Lira Emerald]
|
|
Автор |
Albena l (оф..) |
Публикувано | 27.02.19 22:49 |
|
Ех как искам и аз да напиша подобна тема или да споделя в твоята Обаче .... Обаче
Радвам ви се
| |
Тема
|
[re: Albena l]
|
|
Автор |
Публикувано | 27.02.19 23:18 |
|
Обаче какво?...аха...врагът не спи, а ние бдим
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Albena l (оф..) |
Публикувано | 27.02.19 23:35 |
|
Врагът не спи, копира, пейства Цели регистри прави Да му се чудиш.
Но при теб забелязвам жалко за усилията
| |
|
Страхотно!
Желая ви още много по много подобни емоции.
Нека да не стихват, да не се кротвате!
Урочасвам ви!
Аз съм призната вещица!
| |
Тема
|
[re: Albena l]
|
|
Автор |
Публикувано | 27.02.19 23:54 |
|
Опитах да му намекна за интриги разни...е, то още в началото , около 6-тия месец имаше уникална интрига от негов "приятел", много долна и уязвяваща...разказах му я, показах текстовете...той запази самообладание и каза спокойно: знаеш скорпион съм, не действам бързо и рязко...той ще си получи своето, бавно и коварно...след време...успокой се и не мисли за това вече
Мислех да му кажа за скорошната тука постановка, издебвах момент да му намекна, казах му че пак опит за интриги...той направи жест с пръст пред устните ми: "шшшшттт, замълчи...тихо...няма нужда...това не ни интересува..."
...и аз млъкнах и си казах...прав е!...всичко е незначително...животът ни е един, моментите...
Разбираме се без изказ дори.
| |
|
Ама това си е тема за моралисти бре! Какъв по-висок морал от любовта?
Я да кажа един стар казармен виц. Понеже съм го позабравил, украсявам в контекста на казаното:
Разхожда се влюбена двойка.
Минава камион с войници-моралисти и от него подвикват на девойката: "Лъже те, ще те чука!"
Минава камион в другата посока, пак с войници, но разхайтени: "Лъже те, няма да те чука!"
| |
|
хахаах:)))....всичко вещорляческо е добре дошло
Same to you
Никога през живота си не съм изпитвала подобни разтърсващи моменти, пълен катарзис вече знам какво е, когато от мисли, които ме мъчат относно нашите неща нощно време се въртя в леглото си и съчинявам гениални монолози, които ще му издраматизирам -само да ми дойде той, само да се появи...край ...ще разбере той кой е и аз коя съм...като в хипноза съм, имало е моменти, когато се страхувам, че полудявам...просто всичко излиза от мен като отрова, лава...през нощта...сама със себе си...идва сутринта и о, чудо...събуждам се пречистена, пия кафе, паля цигара, започвам денят си и няма помен от пъкъла в който горях през изминалите нощни часове...не ми идва и грам от монолозите да пресъздам. И така, денят ни е красив и никога повече не ми се връщат в последващите дни размислите, които съм преживяла в тъмното, заличено е всичко. Изтрити файлове...
Научих се така да преодолявам себе си, егото...в началото мислех, че ще умра от задух, демони и хаос в главата...ами оказва се, че това е начинът за да преминеш през нещата...и след всичко това остава само чистата проба красота и добрина от теб, която да подариш като отношение
И така връзката става безкраен празник...както е казал поета
| |
|
Къде си видял войници моралисти бре?
Иначе в контеста на отбелязаното от мен в червено...има хора дето не им държа нервите, да знаят, че тази любов се случва на все още омъжена жена...непростимо някак си
Та щадя ги някак си, предупреждавам...
Редактирано от Lira Emerald на 28.02.19 00:30.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lipari (Алиса Лиса) |
Публикувано | 28.02.19 00:20 |
|
споко, и това ще мине.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|